nashira, sa je skratka pre sage33.
mentolka, ja by som revala ako male decko, ked mu vezmu oblubenu hracku, na tom vystupeni. cim som starsia, tym viac ma vsetko dojima. a odkedy mam deti, uz ani nevravim. a to som sa volakedy z mamy smiala, ze place skoro stale pred telkou....
nellka, my ideme zaciatkom juna do zoo, so skolkou. veeeelmi sa tesim, hadam viac ako syn, dobre ze kazdy den neodratavam, kolkokrat sa este vyspime. kazde dieta totiz musi ist a vylet s jednym rodicom.
my sme dnes mali doma oslavu. syn mal styri roky. na kuch. linke som mala pripravene 4 male sviecky na tortu, ale ked som ich uz potrebovala, zrazu sviecky nikde. kazdeho som sa popytala, ci ich nevidel, najma hlavneho aktera. tak som isla takmer na istotu do jeho hlavnej skryse - skarocky v sedacke v obyvacke. a v tom syn vravi, ahaaa, ja uz viem, kde sa stratili sviecky, oni spadli za gauc..... ano, nasli sme ich, ale len tri, stvrtu najdeme mozno o rok, o dva..... okrem toho sme tam nasli aj malej hryzadlo, moj pilnik na nechty, dezertnu lyzicku, gulocku z magnetickej skladacky... a tak sme, aby syn nemal na fotkach tri sviecky, ako minuly rok, kednu rozrezali napoly, mal dve vyssie a dve kratsie. no horor, ako sobas bez obruciek.... torta bez sviecok. a este - tie sviecky davame do takych malinkych lietadielok, ktore sa zapichnu do torty, a kedze sme nemali sviecky, syn uz na mna hrkal zapalkami - mami, pod uz zapalit lietadielka!