Mam AIDS

hanka bez

Ani my v nedelu nerobime take velke roboty ako je kosenie u nasich a pod.Samozrejme ze pracka ide aj sem tam doma povysavam,upracem,zehlim bezne v nedelu ale vonku take velke prace nikdy.A to si tiez nehovorime aktivny krestania.Jednoducho sa mi to v nedelu akosi neda,nehodi,cojaviem...
Nellka tak ste si spravili vylet,to je super,ja rada chodim do zoo (nie ako exemplar)
Vierka ty ako s vodicakom?
Mnetolka to ja by som tam rumazgala tiez ani keby som nebola tehotna,urcite ja sa poznam.Ja ako jedina plakavam aj v skolke na den matiek pri basnickach a v skole na vsetkych vystupeniach.Maly mi uz minule hovoril ze "a ty si zasa zober kapesniky a potom sa niekde schovaj nech ta vsetci nevidia ako minule" No co uz take sme my zeny :-)))))))Ale stale lepsie ako plakat od bolesti alebo smutku nie? toto je take krasne plakanie.Vierka ja som bola minuly tyzden pozriet s detmi na prve svate prij.ale iba vonku pred kostolom a ked isli tie deticky (cudzie)uz som vytahovala vreckovku :-)

vierka

aj ja robím v nedeĺu,ale len také veci,v dome.Aj podlahy umývam,ke´d nestíham v sobotu,periem...tiež nie som nejaká aktívna kresťanka,ale tú nedeľu sa snažíme skôr oddychovať,ani nieže zasvätiť.Aj to určitým spôsobom.moja mama mi vždy kričí,že bola si vychovaná ináč!!!a ja po dlhom dlhom mlčaní a prikyvovaní/8 rokov/som jej povedala:že áno,tak ,že jednoducho do kostola musíš ísť aj keď po štyroch,teda aj ke´d si chorá".Teraz,keď sa mi nechce,tak neidem.Asi tak.a keď idem,tak niečo z toho mám.Ale to je na dlhú debatu.

nashira

Ahojte!!!
Vierka nerozlisujem dni.My robíme ked mame cas a cez víkend stale nieco robíme.Musime doma aj u starkej tak nemame volnu ani nedelu ani sobotu.Asi viem ako to myslis,ze by sa mala svatit nedela,ale ja niesom aktívny krestan.Bola som ,ale niesom.Nic na tom nemení ,ze verim v Boha a snazim sa zit podla biblie i ked mi to moc nejde:))).
Nellka a topanka sa nenasla:(.Budem musiet tento tyzden kupit....och.

sage33

nashira, sa je skratka pre sage33.
mentolka, ja by som revala ako male decko, ked mu vezmu oblubenu hracku, na tom vystupeni. cim som starsia, tym viac ma vsetko dojima. a odkedy mam deti, uz ani nevravim. a to som sa volakedy z mamy smiala, ze place skoro stale pred telkou....
nellka, my ideme zaciatkom juna do zoo, so skolkou. veeeelmi sa tesim, hadam viac ako syn, dobre ze kazdy den neodratavam, kolkokrat sa este vyspime. kazde dieta totiz musi ist a vylet s jednym rodicom.
my sme dnes mali doma oslavu. syn mal styri roky. na kuch. linke som mala pripravene 4 male sviecky na tortu, ale ked som ich uz potrebovala, zrazu sviecky nikde. kazdeho som sa popytala, ci ich nevidel, najma hlavneho aktera. tak som isla takmer na istotu do jeho hlavnej skryse - skarocky v sedacke v obyvacke. a v tom syn vravi, ahaaa, ja uz viem, kde sa stratili sviecky, oni spadli za gauc..... ano, nasli sme ich, ale len tri, stvrtu najdeme mozno o rok, o dva..... okrem toho sme tam nasli aj malej hryzadlo, moj pilnik na nechty, dezertnu lyzicku, gulocku z magnetickej skladacky... a tak sme, aby syn nemal na fotkach tri sviecky, ako minuly rok, kednu rozrezali napoly, mal dve vyssie a dve kratsie. no horor, ako sobas bez obruciek.... torta bez sviecok. a este - tie sviecky davame do takych malinkych lietadielok, ktore sa zapichnu do torty, a kedze sme nemali sviecky, syn uz na mna hrkal zapalkami - mami, pod uz zapalit lietadielka!

vierka

Sage,a predstáv si,že som blondína.nepísala som vám to do emailu?,segra mi dala svetlohnedú a do toho hustejší melír,takže som taká trošku menej špinavá blondína.až do minulého roka do októbra som si farbila na kadejaké odtiene červenej.Ale mám rada zmeny.Ináč pôvodne mám svoje vlasy ako Nicole kidmann/dobre som to napísala ?asi nie.ale chápete okoho ide.Nashira,ty kosíš aj v nedeľu?u nás sa nekosí v nedeľu.A k tomu rozcitliveniu sa tiež pridávam.tak napr.dnes sme mali u nás prvé sv.prijímanie,a ja jasné že som odchádzala z kostola s červenými očami.Vie ma hocičo rozplakať okamžite,či už veselé alebo smutné,alebo jednoducho ke´d je niečo pekné ako napr.dnes ďakovná reč jednej matky v kostole,ktorá patrila farárovi .máme takého mladého 30 ročného,veľmi zlatý.aj ja mám rada také počasie :tepľúčko ale pod mrakom.Sama nechápem,ako som vydržala 43 stupňov v Bulharsku.Ale dva dni som sa aklimatizovala.

nellka

Ahoj, Mentolka, to bol fakt smutný príbeh, neviem, prečo má niekto v živote takú smolu, to sú veci, ktoré neovplyvníš, niekomu sa to fakt se..Úplne chápem to, že si sa rozplakala...:(
Nashira, sandálka sa nenašla?
My sme boli včera v Bojniciach, bolo super počasie,teplučo, ale pod mrakom, deckám sa zvieratká páčili, mladšia chcela ísť k opiciam do výbehu, stále sa ma pýtala, či ju tam pustím:)A tá staršia dnes krstnej povedala, že tam bol taký medveď, ako tatino...
Palomino, už je lepšie? Dnes som nič nepiekla, ani nevarila, cez obed som spala, fajn bolo.

mentolka

No ved aj mna to rozcitlivelo,preto som aj plakala napriek tomu ze som sa chcela hrat na silnu.Bezne neplakavam na verejnosti :-))

palomino

Joj mentolka, aj mne by prislo luto, chudatka. Teraz navyse lutujem manzela, ktory stoji v "diere" pri dome a rozbija beton zbijackou. Modlim sa, aby nezacalo prsat.