Mam AIDS

palomino

vierka, zase mi dosiel iba prazdny email:( Dobru noc vsetkym. 800 korun sa mi tiez zda vela peniazkov za detske topanky, hlavne, ked deti tak rychlo rastu a stale potrebuju nove...

sage33

vierka, palomino uz je v soku, ze nie si blondinka, ako si ta predstavovala :-)))
ja sa chystam malej kupit prve topanocky alebo sandalky na leto. nie je to lahke, ani neviem poriadne, ake cislo, musim jej pomerat nozicku. a potom, chcem pevne, kvalitne. zatial som vsak take drobne nenasla, chodi len v capackach. vlastne este najviac iba lezie.
som rada, ze syn vsetky topanocky uplne dokatoval a to mal drahe, od tomasa b. aspon sa teraz nesnazim obuvat malu do chlapcenskych....

vierka

mentolka,to vieš,že stresujem.ja som ten typ.V stredu som bola na cvičisku,nacúvala som 3x vynikajúco,ale zase som trapasila na rozjazde ručnou brzdou.mala som chu..vé topánky,asi preto.Som zvyknutá na botasky,tak si ich pribalím aj na skúšky do taštičky.Nashira,viem presne ako ti je ľúto.ja som malej kúpila pred týždňom,stáli 800 sk bez jednej koruny.No hrôza.Ale čínske nekúpim,a tie nevyhodím,lebo segra sa vydáva v septembri,a detičky snáď budú mať,takže sa nestratia/ak ich malá nevyhodí z kočiara/

palomino

mentolka hahaha. Ty vtipalku. Viete, co sme objavili? Ja nie som az tak velmi za zmenu, u nas je muz taky akcnejsi typ a minule bol sam nakupovat a doniesol v kelimku nieco s nazvom: sladka tvarohova natierka. Ochutnala som a chuti to uplne ako slovensky termix! pridala som k tomu kakao, no super dobrota, tym idem naplnit palacinocky. A okolo domov sa prechadza nasa susedka, co rodila asi pred tromi mesiacmi, ta vam ma postavu! Niektore zeny su stastlive, ze priberu len do brucha pocas tehotenstva a ona je ten pripad, radost pozriet. Vyzera ako barbina a ma 40 rokov...

mentolka

Tak som to aspon zakoncila horucim kakaom a idem sa venovat podrobnej analyze struktury vlakna na vankusi.(Inak povedane chŕŕŕ)

nashira

keby to aspon v tej hlave ostalo,ale potom to prejde na stehna a boky krucipisek.Ale zase radsej mat tucne stehna ako hlavu...vsak??????

mentolka

Nashi pekne si to povedala s tym ujom Husakom az som sa nahlas rehotla.V telke je prd,vonku leje,chladnicka prazdna,detske sladkosti v likvidacii,co s nacatym vecerom?