Mam AIDS

sage33

my sme dnes rano mali riadny stres, zaspali sme, budik nebudil....... nebyt toho, ze manzel zavolal rano o siedmej uz z prace, spime veselo dalej. aj to som ho zrusila, bola som v tom, ze vypinam budik.
a potom sme sa so synom museli chytro poobliekat, tak sme sa spolu.... a ja, s prepacenim, davala som si intimku, on si akurat obliekal slipy a vravi mi, mamka, mne taky papierik netreba.
hm, uz je velky a ja si to stale neuvedomujem.

nashira

No ved moze Pinky ,ale ja som naozaj najlepsia:)))))

Fiiiha fuj ako to tu smrdí ....to moja samochvala..chachachachacha

pinky

Mentolka aj stara prazenica moze viest plnohodnotny vyucovaci proces nemyslis?
A k tomu plakaniu este...ja som minulu sobotu cakala na brata pred kostolom,robil fotografa na jednej svadbe.Ked vychadzala nevesta za zvuku kostolnych zvonov von,uplne cudzia baba v nadhernych satach tak ja hned dojata a búúúúúúúú a brat mi ukazuje tukanie na celo akoze ci mi pridrbava a ja nanho ze búúúúúúúúúúúúúúú a smŕŕŕŕk.

mentolka

Niekedy si nemozeme vyberat nashi aj ked sa mi tiez zda nespravodlive aby nejaka stara komunisticka prazenica vyfukla miesto niekomu kto ma tu pracu naozaj rad a robi ju s laskou.Ale neboj po materskej sa ti mozno postasti.Ja som dnes ukazkovo zmokla,prsalo zo vsetkych stran ani dazdnik nestihal,bola som komplet mokra.Vierka dufam ze jazdu si mala ok a ze ta nestihol lejacisko.Starsej som kupila trojstvrtove rifle a plavky tak teraz tu v tom beha cela happy a ja sa tesim ze som trafila velkost.

nashira

Nellka u nas je pod mrakom ....mne sa to paci.Rano lejak a poriadny bol.Som tu citala uz davnejsie asi Vierka pisala ,ze chcela ist robit do tesca.....neviem ci dobre pisem.A tak ma napadlo co zmyslate po materskej.Ci sa chcete vratit spat na svoju profesiu,alebo je nudza o robotu u vas.U nas v meste bolo naposledy na miesto ucitelky ms 30zadosti a konkurz..asi ,ze kto sa s kym najlepsie pozna ,alebo Rodina vyhrava:))).Mam 8rokov klavir a tanecnu.Viem hrat na flaute a spievat.Milujem deti a pracu s nimi.Mala som super zivotopis .Tak ako mohla vyhrat zena tesne pred dochodkom hm.Az potom som sa dozvedela ,ze sa poznala so starostkou....hahahahahahahaa.No to bolo pred poslednym tehotenstvom tak som zvedava co nove ma postretne,ale mam obavy ked si na to pomyslim.ALe uvidim dockam casu ako hus klasu:))))

nellka

Dnes u nás poväčšine prší, ani vonku sme neboli, uvidíme poobede, ale bolo to už treba, všetko vysušené, len neviem, čo tu budeme do večera robiť, chýba mi program.
Sage, mi máme podobný poriadok za kreslom, ale je to tak zašprajcované, že to tam ešte kľudne nechám, veď sa chystáme na začiatku leta maľovať.:)

nellka

nashira, v pohode, my bývame pri kostole, omšu je počuť až ku nám na dvor a môj muž tu minule zbíjal betón a tĺkol klince, betónovali a pod., lebo je tiež vkuse v robote a soboty máme rodinné, tak nič iné neostáva, len neďeľa, ale snaží sa veriacich nerušiť, t.z. že sa snažíl zbíjať, keď bili zvony, to zbíjal ako o dušu, mali ste ho vidieť.:)
Už keď sta začali o tom plakaní...to by som ja niekedy potrebovala, ja naopak, plačem veľmi málo, už si ani nepamätám, kedy naposledy, možno v tehotenstve...Stáva sa zo mňa žena- terminátor...asi...

nashira

No su ludia co musia aj v nedelu pracovat.My mame toho naozaj vela a neda sa oddychovat.Treba sa venovat aj nam aj starat sa o dom ,ktory nieje nas,ale starkej.Manzel robí niekedy aj soboty a niekedy robím ja tak sa nahaname ....Tak nam len nedela ostava pre starku.