Ahojte, nashira, si ma vylakala, ked si napisala, ze nmas smutok. Mrzi ma, ze si stratila topanocku, ale esteze to je len topanocka, vsak?
nellka, aspon sa zabavis, vytancujes a ty moja staro nevyzeras! Mne tiez nehadaju moj vek a citila som sa ako stara mama, ked som mojmu 21 rocnemu spoluziakovi povedala, ze mam 26. Keby si videla ten jeho kuk:) No co, 20 uz nemam (skoda:((, ale este zatial ani 50 nie...Uzi si ten vylet do Bojnic! To ti v dobrom zavidim.
Co satyka voni, vonavku tiez nepouzivam. Moja srdcovka bola Pret-a-Porter, kupila mi ju mamka, nez som sem isla a kazdy bozi den som ju pouzivala 3 roky minimalne a ubudla z nej len stvrtinka a teraz uz ju nepouzivam, lebo trochu zmenila vonu, ma uz vyse 5 rokov...Dnes mi je tak ukrutne smutno, pred zobudenim sa mi snivalo o rodicoch, ako sme spolu a tak, vstala som a hned som volala domov, tak velmi po nich tuzim. Poplakuvam, je mi tak clivo. Uz je to rok, co som bola doma:((( Moji drahi, milovani rodicia, velmi chcem, aby som uz isla do roboty a mohli sme im aj nejake peniazky posielat a chcem ich ku nam pozvat, to bol aj jeden z dovodov, preco som tak chcela tento dom, aby sme mali miesto. predtym sme prenajimali dvojizbovy bytik, bol super, novostavba, boli sme v nom prvi, ale predsa len, malicky a nie nas. Ja som taka rozlutostena.