Mam AIDS

palomino

Ahojte, nashira, si ma vylakala, ked si napisala, ze nmas smutok. Mrzi ma, ze si stratila topanocku, ale esteze to je len topanocka, vsak?
nellka, aspon sa zabavis, vytancujes a ty moja staro nevyzeras! Mne tiez nehadaju moj vek a citila som sa ako stara mama, ked som mojmu 21 rocnemu spoluziakovi povedala, ze mam 26. Keby si videla ten jeho kuk:) No co, 20 uz nemam (skoda:((, ale este zatial ani 50 nie...Uzi si ten vylet do Bojnic! To ti v dobrom zavidim.
Co satyka voni, vonavku tiez nepouzivam. Moja srdcovka bola Pret-a-Porter, kupila mi ju mamka, nez som sem isla a kazdy bozi den som ju pouzivala 3 roky minimalne a ubudla z nej len stvrtinka a teraz uz ju nepouzivam, lebo trochu zmenila vonu, ma uz vyse 5 rokov...Dnes mi je tak ukrutne smutno, pred zobudenim sa mi snivalo o rodicoch, ako sme spolu a tak, vstala som a hned som volala domov, tak velmi po nich tuzim. Poplakuvam, je mi tak clivo. Uz je to rok, co som bola doma:((( Moji drahi, milovani rodicia, velmi chcem, aby som uz isla do roboty a mohli sme im aj nejake peniazky posielat a chcem ich ku nam pozvat, to bol aj jeden z dovodov, preco som tak chcela tento dom, aby sme mali miesto. predtym sme prenajimali dvojizbovy bytik, bol super, novostavba, boli sme v nom prvi, ale predsa len, malicky a nie nas. Ja som taka rozlutostena.

nashira

Tak dnes mam smutok.Som bola v meste a z kocika mi vypadla maleho topanocka som to zistila az doma.Tak som sa vratila tou istou trasou v nadeji ,ale nic.Tak som smutna aj preto,ze bola to dobra topanka kozena aj ,ze vyhodene peniaze a este aj kupit bude treba dalsie......joj.Dnes pijem prvu kavu.

nellka

Čau Vierka! Držím palce na skúšky, tak nabudúci týždeň hovoríš? To už snáď budeš fit! Langoše ja nemusím, ale tie od teba budú určite lepšie, ako zo stánku!:)
Chúďatko malé, už by ju ten kašeľ mohol prejsť.:(
Dnes sa chystám na babskú jazdu/ségra, kámošky/aj na diskotéku, zase tam bude hopkať stará krava medzi tými mláďatkami v tielečkách a bedráčoch...ale nevadí, však nejdem hľadať frajera:). My sa vieme tak zabaviť, že mám niekedy pocit, že ich polovicu strčíme do vačku, čo sa tancovania týka, no nenadarmo ma kedysi volali parketová levica!:)A zajtra ideme do Bojníc, takže by som rada išla tak o polnoci spať. Už sa teším! Tak pa a nenapíšte do zajtra štyri strany:)

vierka

Ahojte kočajdy.už mi prihára.Na nič iné nemyslím,len na skúšky.Čítam vás každý deň,len akosi ma nič nenapadá,čím by som prispela.Nashira,aj ja mám rada kvetinkovo ovocné vône.iáč som chorá ako pes.Dobre že tento týždeň,lebo si neviem predstaviť šoférovať so sviečkou pod nosom.No dúfam,že to prejde.malá je už celkom v poriadku,len sem tam v noci zakašle,a to tak,že až zvracia.Ale pohoda.Utriem a spinkáme ďalej.Idem piecť langoše/také originál zo stánku/dáte si?

pinky

Nie nemam deti ale sestra ma a niekedy tu pisala pod mojim nickom.Tak ak ste citali o pinky s detmi tak to boli sestrine.Ale uz to nerobi uz ma svoj nick.
Palomino ani ja nebyvam v domceku ale v bytiku. A k tej ose- asi ma nepostipala koli vonavke ale koli tomu ze som sa zacala ohanat,parkrat som ju trafila a ona sa nastvala.Zacala byt agresivna najedovana ze co si to dovolujem a tak sa mi pomstila.Ale uz ma to neboli som ok.A vonavku pouzivam v zime Gabrielu Sabattini sladku a v lete sviezu Addidas.

hanka bez

Palomino ja som z mesta,ale domcek nemam,byvam na byte v obycajnej 4posch.bytovke takze opisom domceka ta nepotesim.
Nashira ja teraz ziadne vonavky nepouzivam,je mi z toho zle,napina ma z tych tazkych voni blé.Ale mimo tehotenstva som pouzivala od Oriflame taku ovocnu len uz som zabudla nazov,mala ruzovu flasticku :-)

nashira

Tak to by ma zaujimalo aku vonu pouzivate...okrem pravej nefalsovanej....ta ma nezaujima:))))))))Ja pouzivam Celebre a teraz som si dala zmenu Sarah Connor.A pouzivala som aj Pumu taku zltu a striebornu.Mam rada svieze kvetinkovo -citrusove vone:))))))ako osa.....bubububububu

palomino

Zelam vam dobry vecer (ci dobru noc?), nakoniec som robila len kuracie prsicka namocene do bielka a opecene a k tomu ryzu a calamadku. Chuti uplne ako zo skolskej jedalne:)pinky, chudatko s tou osou. Baby, napiste odkial ste, aby som si mohla predstavit, mate domceky v meste?

nellka

Pinky, smejem sa len trocha- od šťastia, že mňa a deti už dlho nič neštiplo. Naposledy snáď, keď som bola decko, fuj, to dosť bolí. Asi máš nejakú sladkú alebo kvetinkovú voňavku.