Mam AIDS

palomino

Prepacte, nejak sa mi to tu dupluje. Tak sa mi nic nechce, ale na palacinky chut mam, tak ich pojdem teda robit.

palomino

mentolka, mna uz ti chlapci neberu, to boli len take pubertacke blaznovstva, ale stale lepsia platonicka laska v tom obdobi ako ist kupovat hormonalnu antikoncepciu, nie?:)) Aj my pocas burky vypiname pocitac, aj ked mame laptop. Mas vela roboty okolo domu, vsak? Ved aj my, ale aspon clovek nemusi platit za fitko:)

nashira

A este k tym domcekom ja ma pocit ,ze ich tiez navrhol jeden ujo ,ale celej repubike:))))).Ujo Husak to bol ak si dobre pamatam..:)))))))chachachachaA ja v takom byvam.

sage33

aj ja som od nepamati velmi zvedava, mentolka. ale drzim sa hesla - kto sa vela pyta, vela vie.....
sykorka je v krmidle, priletela a rozmysla, ci sa este nejde prejst. u nas dohrmelo, ani neprsalo, a zasa je slniecko, aj ked uz tesne nad kopcom....
nashi, sucitim s tvojim zialom. dnes dopoludnia som akurat na to myslela, ako som raz nasla jednu peknu malinku kozenu topanocku a vylozila som ju na taky vyssi obrubnicek, aby ju jej majitelia nasli. a asi 100 metrov dalej som videla babo v kociariku s jednou topanockou. poslala som ich tam. nashi, keby som tam bola, doniesla by som ti ju.
nebudem uz jatrit tvoje rany a radsej stichnem....

palomino

mentolka, mna uz ti chlapci neberu, to boli len take pubertacke blaznovstva, ale stale lepsia platonicka laska v tom obdobi ako ist kupovat hormonalnu antikoncepciu, nie?:)) Aj my pocas burky vypiname pocitac, aj ked mame laptop. Mas vela roboty okolo domu, vsak? Ved aj my, ale aspon clovek nemusi platit za fitko:)

mentolka

Nashi tej topanocky mi je luto,poznam to tiez sme prisli takto o ortopedicku sandalku ktora bola hriesne draha.A ja som nebola len smutna ja som si aj poplakala od zlosti.Este dobre ze maly cestou nevyhodil kluce od bytu alebo nedajboze penazenku :-)
Ja pouzivam rexonu bielu na podpazusie a vonavocky mam rada take kysle vone citrusove a ovocne svieze,v aprili som dostala na narodky taku ovocnu vola sa Paris fresh,celkom mnamkova vona.A este sa mi paci Concertino,to je zasa taka lahucka kvetinkova.
Palomino ja by som sla na koncert hoci aj o polnoci len nemam na aky,uz len nostalgicky spominam ako sme vykrikovali pod podiom a zrali celu "atmosku"
Pinky dost zvlastna ta tvoja segra preco pise pod tvojim nickom?
Vierka drzim palceky nech ti lezu do hlavy same krizovatky a vyhlasky ako na beziacom pase a nech ti skusky dobre dopadnu.Nestresujes?
Nellka dobre sa zabav a nezabudni si dat dobru podprsenku aby ti pri tanci nevyleteli kozy ako mne :-))A co idete do Bojnic do zoo?
Sage a ty kde lietas sykorka jedna hm? Hanka ja by som rada byvala v byte,nechces si vymenit s nasim domom?
Strasne hrmi idem asi vypnut masinu,bojim sa blesku.Aj vy vypinate ked je burka???

palomino

Nejak dnes nemate cas:( Predstavte si, ze 24. augusta v nedalekom meste tu budu koncertovat Backstreet Boys. Ked som mala 15-17 bola som do dvoch chalanov zalubena po usi:))) Na ten koncert nepojdem, uz ma to neberie, ale je to vzrusujuce vediet to...