Mam AIDS

nashira

Nebojte sa ...kazda burka raz ustane...pohodicka.A to by museli zrusit aj slobodnu komunikaciu.Myslim ,ze ked su ludia v teme o.k nic dramaticke sa nema preco udiat.Este budme radi ,ze nam temu nepremenovali a nesplechli medzi OSTATNE,lebo tam by sme boli viac okrikovne ako takto ked je to medzi Choroby vseobecne.
Aj nam tu stavaju tesco...mozno budem dokladcka nakoniec Vierka ked pises co pises....to by sa mi celkom aj pozdavalo.
Cmuuuukam vas vsetke

hanka bez

Vonku je strasny lejak a zima a moj maly prvacik teraz prave konci kruzok a pojde peso domov.Beriem prsiplast a idem mu oproti,aj ked viem ze napriek dazdniku zasa zmoknem po nohach ale co mam robit,to moje chuda si nezobralo prsiplast :-((

hanka bez

jéj sage sme sa stretli:-)))ani ja si to nevsimam,ja totizto uz ani inam nechodim,ale citala som to ze su proti tomu aby si tu ludia navzajom chatovali.No co uz zalozime si potom niekde inde diskusne forum a bude.Skype je celkom v pohode...

sage33

vierka, to som nevedela, ze je to tak s dokladanim tovaru v tescu.... a vies ako ja nadavam, ked idem nieco kupit a prave to co mne treba, nie je? ale no tak zasa moja najhorsia nadavka je do kelu! a hlavne to by si nepocula moje nadavky, ako si pocula v ambulancii.
no ale nebude ti smutno za tvojou profesiou? ja keby som bola zdravotna sestra, asi by som nechcela robit nic ine. tak ako som ucitelka, a nerada by som sa toho vzdala.

baby, normalne mam strach, ze nam uplne zrusia cele toto forum. asi sledujete, co sa tu deje, ake hlasy sa ozyvaju proti tomu. aj mna mrzi, ze sa tu najdu ludia, ktori sa napadaju navzajom, vnasaju sem konflikty, ale ja si ich radsej nevsimam.

vierka

nashi,hej ja som písala,o tescu.Chcela by som to vyskúšať hlavne kvôli tomu,že je to práca časovo nenáročná.myslím tým to,že v pohode by som si dala deti do školy a škôlky,a šla by som vtedy,keď mi to vyhovuje,čiže trebárs na ôsmu,pracovala napr.do 14.30 ,vybrala detičky,a v pohode sa im povenovala.Kdežto u nás v ambulancii :to vyhrážanie od pacientiek mi liezlo na nervy/doktorka si ich tak naučila,že sú hrozne rozmaznané,až des/a hlavne ten plat/MIZERNÝ.V tescu kámoška,ktorá dokladá tovar/má nejaké 4 firmy,má aj 18000.To je rozdiel oproti 4500.

nashira

Hlavne Mentolka deti su teraz uplne ine.Tie najstarsie ucitelky su z komunistickej ery.Mala som jednu kolegynu co sa s detmi najradsej hrala na rybky.A riaditelka ju mala rada,lebo taky pokoj siel z jej triedy.No a v mojej triede diskoteka ib:))))Deti ma milovali .Ked som menila smenu s kolegynou tak ju volali ,ze poobede ma stara:))))

mentolka

sage to mas este dobre ze "papierik" Moja suseda ked prisla domov z prace jej 7r.syn mal na navsteve asi 8 spoluziakov a hrali sa na generalov.Ako generalske vylozky mali na pleciach nalepene kazdy po jednu vlozku,tie hrube na noc.Aj hviezdicky si tam dokreslili akoze "hodnost" :-)))A sestrin maly si to zasa lepieval akoze to ma chranice na holennu kost na futbal:-)))

mentolka

Pinky jasne ze moze ale vacsinou vies ako to chodi oni uz maju nervy v prdeli,su radi ak im deti daju pokoj a vymyslaju pre ne aktivity aby neotravovali.Kdezto taka mlada sila sa im (myslim si)viac venuje,je taka akcnejsia aj pozornejsia.