Mam AIDS

mentolka

Vierka tak to potom nieje v ludoch ale v samotnej doktorke.Vola sa to ze:" ľúbivá politika" Ona chce byt s kazdym zadobre a tie" neochotne kozy "su potom sestricky.
Ona by si mala stat za slovom a ked povie ze neberie pac.tak nech im to vysvetli do tel.a nech nenecha z vas robit hlupane.Kazdy potom nadava na sestricky.Je mi ta uprimne luto vierka ak to mate na dennom poriadku.
Inak ja som zasa ochorela,v noci som mala az 40,2 bola som na pohotovosti,teraz sa tu plazim a to som len minuly tyzden dobrala ATB!
Uz som asi zrela do stareho zeleza....

nashira

No tak to u nas nehrozí...takto .Pekne poradovnik dlhy jak diva svina.Tak za mesiac sa mas sancu objednat na tu hodinu co by si chcela.
A Vierka daj si ibalgin...netrap sa zbytocne.

vierka

bolí ma hlava,tak len v skratke jeden príklad:doktorka poobede cestuje,nám povie,že o 13.00 odchádza.zavolá jedna pacientka,že potrebuje prísť o 13.30,my jej povieme,že doktorka odchádza o jednej,a ona že:TAK SI PROSÍM PANI DOKTORKU!!!a čo ona na to?prídte,nechsa páči.a potom si dovoľujú.

sage33

a potom, ze by som nelubila svoju pracu, vsak? no ale zasa, ked si ju nosim aj domov a do druhej dorabam, tak mozem aj v praci chatovat, nie?

nashira

aaaaale ty zena jedna.Ja trpezlivo vyckavam kym ti skonci perno.Nechcem ta teraz otravovat.Sme odlucene neviem dokedy......:(fnuk fnuk fnuk:))))

sage33

aj u nas prsi, je hnusne. moj ma prsiplast v skrinke v skolke, ale neviem ci neposlem predsa manzela autom. myslela som, ze sa prejdeme s malou, ale dnes to nevyzera na peknu prechadzku.
vcera som prisla neskoro z prace, asi o siestej a hned maly, ze este ideme von. a nakoniec sme skoncili u susedovcov, ich dcerka mala akurat dva roky, tak sme kupili sladkosti a isli sme. vratili sme sa o deviatej vecer. taky hekticky den.
nashiru uz vobec nestretavam ....