Mam AIDS

vierka

mentolka,dnes mám poslednú dvojhodinovku jazdy,a zajtra skúšky.Už ani neviem poriadne,že existujem.myslite na mňa

mentolka

Ahojte uz mi je trolinku lepsie,zevraj chripka no...V piatok idem este na interne na celkove vysetrenie,dr sa to nezda ze som akosi stale chora tak uvidime.
Sage ten vtip je super!!! Vierka ty ako stojis s tym vodicakom?

sage33

Maly cernosko sa pyta pana boha:
-Preco si mi dal ciernu kozu?
-Lebo biela je prilis jemna pre horuce luce africkeho slnka.
-A preco mam kratke kucerave vlasy?
-Pretoze dlhe vlasy by sa Ti zachytavali o stromy a liany africkych
pralesov.
-A preco som sa potom narodil v Margecanoch?

sage33

mentolka, aj ja ti dakujem, potesila si nas vsetky. len ja som "sykorkinu budku" otvarala az v pondelok, ale bolo to mile prekvapenie.
ja som nemyslela, ze zrusia nasu temu, ta je neskodna, nikto sa tu nehada. len ide o cele forum na zdravi, vela sa uz melie okolo jeho kvality. ale slusny clovek si vybera, vsak?

vierka

ozaj,aj ja som ti zabudla mentolka poďakovať za milučkú pohľadnicu.takže dík.Nellka,keď píšeš,že či nás nezrušia,nemôžme si vymeniť čísla na mobily?nerada by som s vami prerušila kontakty.

nellka

Dnes sme mali v škôlke besiedku, to bolo také milé, aj posedenie bolo...Nashira, ja dúfam, že sa ti podarí nájsť si robotu ako učiteľka, ja ťa obdivujem, pracovať s deťmi je pre mňa španielska dedina, ale ty si iný typ, podľa toho, čo píšeš, sa na to hodíš:)
Myslíte, že nás zrušia? Veď si tu píšeme o kadečom, aj nejaké rady tu už zazneli, mne je tu s vami dobre, dúfam, že nás tu nechajú!

nellka

Ahojte, Mentolka, ďakujem pekne za takú teplotu a to čo ti je? Máš chrípku, či čo?! V živote som nemala takú teplotu, to nie je ani na plazenie:( A čo dnes? Inak som sa ti zabudla poďakovať za pohľadnicu, bolo to milé:)
Vierka, tak to, čo si opísala, poznám, to má vo zvyku veľa lekárov, najprv niečo povedať a potom sa hádať do krvi, že oni nič také nepovedali, alebo sa robiť dobrým na úkor sestričky. A ľuďom ako keby nedochádzalo, že ambulanciu aj oddelenie riadi lekár/primár/ a že sestrička sa len snaží dodržať jeho nariadenia, aj keď s nimi nemusí ani súhlasiť, ale šéf je šéf.
Ja neviem, čo bude po md a ani sa mi už nechce nad tým uvažovať, uvidím o rok. Rada by som robila svoju robotu, lebo nič iné ani neviem.A baví ma to. Len tie podmienky, tie ma se..

vierka

8no,presne tak.A to ma na tej robote serinká najviac.Nedá sa povedať,že je to na dennom poriadku,ale je.Ale to,že si doktorka nestojí za svojím je pravda.Lebo nám povie tak,a o chvíľu je inák.a z nás robí blbé.a potom aj pacientky.Ale oveeeeľa viac mám také pacientky,že len čakajú kedy sa vrátim,a to tak zahreje pri srdiečku.Teraz ,ke´d chodím na vodičák,stretávam ich,hneď sa zdravia,že ako dobre vyzerám,ako sa mám...Väčšinou z nich poznám ako pacientky veľmi dobre,hlavne aj ich osudy.Stíhala som sa popri práci s nimi aj rozprávať o bežnom živote,a to niektoré chceli,aby ich aj sestrička vypočula.a zase máme veľa pacientiek,ktoré pracujú na dosť dôležitých miestach,a tak,keď sa správam prirodzene pekne,tak nemám problém niečo vybaviť.Poradia,s milým prístupom a tak.Práca mi vyhovuje len ten systém nie!!!Tak rozmýšľam kadejako.