Mam AIDS

nellka

Mentolka, to sa stane každému, že zlú náladu prenáša aj na deti. Aj keď sa snažíme to nerobiť, tak občas to nejde. Ja si vždy poviem,aj keď ma to mrzí a nebolo to fér, že taký je život a život rozhodne nie je spravodlivý. A že mama je tiež len človek- t.j. aj mama sa hnevá, aj mama je smutná, chorá, niečo ju bolí...Žiadna americká super mama ako vystihnutá s amerického superčasopisu- Palomino, prepáč!:) Uvidíš, zajtra bude lepšie.

nellka

Vierka, aj ja sa pripájam, nech všetko dobre dopadne! Ale ty si šikulka!:Mentolka, dobre, dúfam, že to nie je nič vážne:(

mentolka

Ja som taka strasne nastvata baby az mi je do placu,nieco by som rozhryzla alebo rozbila.Miesto toho si to ventilujem na detoch.Ach do riti aj so sprostymi ludmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nashira

Vierka aj ja sa pripajam a vysielam pozitivnu energiu smerom k tebe.Nech sa ti darí a pokoj ti este prajem.A dakujem za tu hru....som sa hrala do noci:))))))))

hanka bez

Vieri tak drzime vsetky palce este aj na nohach.Mentolka tebe skore uzdravenie.
Este k tej lubivej politike aj ja mam nieco.Ked chodil starsi do skolky tak mali jednu ucitelku a ta bola ku kazdemu mila,na rodicov sa doslova vyskierala ako slniecko na hnoji.Bol tam jeden chlapcek ktory kazdemu robil zle,bil deti,ucitelke nadaval ze je skurve.á pi.a a pod.Ked sa rodicia stazovali tak ona pre nimi hovorila ano ano je nezvladnutelny,ja neviem preco ho rodicia nedaju vysetrit u psychiatra a pod.Podnecovala druhych k tomu nech sa stazujeme vyssie u rieditelky a tak.A ked sa tak stalo a riaditelka si predvolala 10 rodicov,mamicku spominaneho chlapca a ucitelku tak ucitelka tvrdila bez hanby pred vsetkymi ze ved on je zlaty dobry,tichy a neviem aky este.A to bolo v den ked ju pri hre poslal do pi.e.Rodicia len tak cumeli ako sovy ze co to rozprava za nezmysly a vsetky mamicky vyzerali ako hlupane.Ale hlavne ze ona sa pred jeho mamou a riaditelkou vytiahla.