Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam AIDS

nellka

A rohlas u vás nevysiela, tak ako u nás dvakrát do dňa? To by ťa tam určite vyhlasovali:)
Pozri, čo ťa po kom, do očí ti nikto nič nepovie a hovorím ti, za chvíľu sa na to zabudne. Ľudia radi veria kadejakým klebetám, s tým nič nespravíš, najlepšie je si na to zvyknúť, aby to nebolo pre teba také dôležité. Starajú sa aj vtedy, keď ti je zle a potrebuješ pomoc? Pochybujem, tak čo ťa po nich, babkách s píšťalkami/ako v slunce, seno.../:)

mentolka

Vidis asi ano.
Zajtra pojdem do obchodu asi kanalom,prip.v prestrojeni ako britney spears.Keby sa u nas vydaval dedinsky bulvarny dennik tak som zajtra rano na titulke.

nellka

Veď ja ťa chápem, to je ako keď ideš prvýkrát v živote v autobuse načierno a chytia ťa...teda niečo podobné. To bude nejaký Murphyho zákon, nie?

mentolka

Nemyslim nellka ze im by to nejako vadilo,im je jedno co si kto o nich mysli.Mne tento ich krok ublizil viac.Vies u nas byvaju taki dvaja manzelia a ti zobrali plno splatok od providentu,quatra a cojaviem kde este a nesplacaju ani jednu.Myslis ze takym zavolaju?Minule od orangeu zobrali 2 tel. po korune a nasledne predali v bazare za 5 tisic,uzili si prachy a teraz ani tel,ani peniaze.Takymto ludom to je jedno.A ja koza dosledna,spravodliva a takto ma teraz ohovoria.

nellka

A ver mi, že za pár dní už ani pes po tebe neštekne! Ešte, že nie si celebrita, tí to veru nemajú jednoduché, asi by ťa z toho porazilo, že?

nellka

Jasné, že je to viac ako nepríjemné, keď ti tí blbci vytvorili u vás takýto imidž. Ešte jednu možnosť vidím v tom, pekne roztrúbiť, aká je to nedôveryhodná firma, že len jednu splátku ste nezaplatili a už robia z toho tragédiu! A bude ďalšia senzácia!

mentolka

Vies nellka ked ja zijem na dedine a okolo plno hlupakov,teraz vyzerame ako nejaky bezdomovci alebo co a pritom to ozaj tak nieje.Ja sa vzdy snazim mat vsetko nacas zaplatene el.telefony a pod.este sa nam nikdy nic pod.nestalo a keby sme boli vedeli ako sa toto vyvinie,aj posledne by som bola dala,ani keby mi na chleba neostalo.Ale brali sme to v pohode,ved manzel sa dohodol a vidis.Som sokovana ako moze niekto zavolat cudzim ludom a toto odkazat.to uz neexistuje akasi slusnost alebo co?