Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam AIDS

sage33

tak, mentolka, rano vyjde slniecko. a vravim ti, bud sebavedoma, ty si nikomu neublizila, na kazdeho sa rovnako usmej pri pozdrave ako vcera, predvcerom..... ty si NICzle neurobila. nech sa hanbi baba jaga....
dobru nocku ti.

mentolka

Mas pravdu nellka idem radsej spat,hodim este paralen,penicilin a ine maskrtky a bude lepsie ked sa z toho vyspim.

nellka

Moja svokra kedysi o mne "vykládala", že sa vláčim s chlapmi/horším výrazom to nazvala/ a že drogujem a že moji rodičia majú našetrené prachy a nedajú mi nič...Tiež to nebolo veselé, počuť o sebe také pikošky, to by jeden nevymyslel, čo ona. A mne do očí tvrdila, že to ona nikdy...ale bolo to tak.

nellka

Mentolka, to už nevysvetlíš, na to sa musíš už len povzniesť, aj tak by ti to nikto neveril. A už sa nestresuj, zajtra ideš na to interné, že? Tak nech ti to dobre dopadne, stresom si len oslabuješ imunitu, vidíš, to máš z toho. A klebetná baba pre teba má akú cenu? Však ti môže byť ukradnutá!

mentolka

A to budem teraz osobne zvonit u kazdeho doma alebo v schranke necham listok s vysvetlenim plus prefotene dokazne materialy- zaplatene seky za 10 mesiacov? Aj tak viem ze z toho budu najhrozostrasnejsie verzie s dodatkami o akych ani boh este netusi.Aby ste si nemysleli ze som uzkostliva krava ktorej strasne zalezi na verejnej mienke to nie ale velmi sa ma to dotklo asi aj preto lebo mi to prisla povedat ta najvacsia klebetna stara baba - numero one.

mentolka

Hm predpokladam ze farar rano vyhlasi na omsi zbierku na nasu splatku a do vecera to zacvakam.V piatok pride manzel a ja v sobotu vratim fararkovi akoze prispejem na oplatku na kostol.

sage33

:-))) dedinsky bulvarny dennik :-)))))
napisala som ti mail, mentolka.
zivot je taky, obcas sa snami pohrava. pozri, stavaju sa ovela vaznejsie veci, toto nie je zdaleka to najhorsie, co sa mohlo stat. ste vsetci zivi, zdravi, to je hlavne. a nemyslim, ze by ludia so zdravym usudkom uverili takym reciam, zabudni na kanaly, bud sama sebou a ak bude mat niekto narazky, porozpravaj im to osobne. lepsie, ako by sa mali sirit nejake informacne šumy.

nellka

Hrozné odhalenie: Mentolka žobrák!!!! Nemá už ani na splátky....A k tomu by pridali fotografiu teba v teplákoch, ako škrabeš na záhrade zemiaky...