Mam AIDS

nashira

Milos ,ale my sme mali respekt pred nazvom.Veci sa takto vyvinuli.Vies kludne si nas citaj od zaciatku a pochopis ovela viac.A stale mame respekt pred tou chorobou a o Ivetke pochybujeme...dodnes sa neozvala....myslime ,ze si vymyslela vsetko.A nazov temy sme chceli premenovat ,ale neuspesne zrejme technicky to nieje mozne...bez suhlasu ivetky.A tak sa nam odtialto nechce odist je to nasa zakladna.A riesime tu aj veci tykajuce sa zdravia a vazne zalezitosti nam niesu tiez cudzie:).Tak len tolko.

hanka bez

Neviem mentolka o co podrobne ide ale nieco som vydedukovala z prispevkov,je mi to luto.Vierka tebe vsetko dobre na skuskach zelam a daj hned vediet ako bolo dobre?Nashi ty absenter kde si? Palomino to nieje hnaba ze i robite vei okolo domu sami to je super ze ste sikovni a viete si to sami spravit,navyse podla vlastnych predstav a mate z toho fajn pocit.

palomino

Nikto iny samozrejme s tvrdym y. Joj. Tak nech sa vam dari, uz sme v polovicke tyzdna, zase pride vikend, v pondelok tu je sviatok (Memorial day), tak manzel bude mat volno, tak sa tesim. A vsetky vas pozdravuujem.

palomino

A bohvieco si o nas rozpravaju pri veceri, my tu totiz ako jedini robime okolo domu (kazdy den), vsetci ostatni si tu niekolkokrat rocne na to zavolaju lidi...Na pokosenie travy, zastrihnutie stromov...My by sme od hladu neumreli, keby sme si mali za to zaplatit, ale po prve nas to bavi a po druhe to nikto ini tak dobre neurobi ako my, ale co to budeme komu vysvetlovat, nie?

palomino

Ahojte! Ja som sa neozyvala, lebo toho nemam az tak vela noveho. Skola mi zacina 26. juna, tak som doma a robim to, co vsetky zeny doma minus starostlivost deti. Mentolka, ti ludia su teda prasce, ja blahorecim, ze nezijem uz na Slovensku!!! Tu aspon do nas nikto nepcha nos! Aj ked som bola velmi prekvapena na susedskom stretnuti, kde jedna zena chybala (ta mamicka, co som o nej pisala, ze dobre vyzera) a tam bola jedna jej najblizsia susedka a stazovala sa na nu s manzelom, ze ich psi nechavaju bobky na jej pozemku. A neostalo len pritom! Nezabudla dodat, ze jej manzel je o toooolko od nej starsi (no o 10 rokov, boooze, esteze nevie o kolko je moj muz starsi odo mna) a ze je to uz jeho tretie zena, no povytahovala na to chuda pred ostatnymi zenami vsetko, az som ocami gulala, pritom mesiac pred porodom na oslave dotycnej skakala okolo krku a nevedela sa dockat, az uvidi jej babo...Take pokrytecke bosorky mam najradsej. este dobre, ze ja tu nikomu nic osobne nevykladam...takze nic si z toho, mentolka, nerob! Mas ich v pazi.

keituskaaaa

A to poznate ze Oko za Oko Zub za Zub? Dnes sa treba spravat tak ako ostatni Mne ked raz niekto ublizi uz NIKDY ho nebudem vidiet inak...NIKDY Kedysi som byvala ina,verila som ludom a doplatila som..netreba verit nikomu

mentolka

aj vam dobru nocku a velmi velmi obidvom dakujem.a slubujem vam kazdej kupim po jedno cislo bulvaru ak budem na tej titulke.A zajtra vam napisem ake boli verzie,mozno nakoniec budem aj vrahyna,fetacka alebo transvestita.bru noc...chŕŕŕ