Ahojte! Ja som sa neozyvala, lebo toho nemam az tak vela noveho. Skola mi zacina 26. juna, tak som doma a robim to, co vsetky zeny doma minus starostlivost deti. Mentolka, ti ludia su teda prasce, ja blahorecim, ze nezijem uz na Slovensku!!! Tu aspon do nas nikto nepcha nos! Aj ked som bola velmi prekvapena na susedskom stretnuti, kde jedna zena chybala (ta mamicka, co som o nej pisala, ze dobre vyzera) a tam bola jedna jej najblizsia susedka a stazovala sa na nu s manzelom, ze ich psi nechavaju bobky na jej pozemku. A neostalo len pritom! Nezabudla dodat, ze jej manzel je o toooolko od nej starsi (no o 10 rokov, boooze, esteze nevie o kolko je moj muz starsi odo mna) a ze je to uz jeho tretie zena, no povytahovala na to chuda pred ostatnymi zenami vsetko, az som ocami gulala, pritom mesiac pred porodom na oslave dotycnej skakala okolo krku a nevedela sa dockat, az uvidi jej babo...Take pokrytecke bosorky mam najradsej. este dobre, ze ja tu nikomu nic osobne nevykladam...takze nic si z toho, mentolka, nerob! Mas ich v pazi.