Ved sme chceli premenovat temu,ale admin.nereagoval a tak sa tym uz nezaoberame .Nechceli sme prist o nase prvotne prispevky .Ma to tu svojeho ducha....tak sme ho nechceli stiepit.
No neboj sa zivot je zlozity a vela nazvov neskryva len zle veci.A ty keby si napisal o leukemii svjho synovca urcite by si vec riesil a my keby sme tam prispeli tak urcite nie takymto sposobom.Milos ,ale ak chces napis Ivetke zanechala mail hore a potom nam napis co ti odpisala.
Nie hanka az zajtra rano idem,bŕŕ.Zatial polihujem sem tam nieco spravim ale kaslem na zehlenie a pranie to pocka.Este sa potim ako mys.A konecne som si s malou pozrela vsetky rozpravky.Uz viem o com je Barbie a Ruzenka,Barbie a pegasus,Barbie a kuzlo duhy,Barbie-princezna a krajcirka,Barbie a morska víla a momentalne dofrcala Barbie z ostrova. PS: nemate niekto Barbie a labutie jazero??? :-)))))))))))))
No nashira na dedinach je to este asi tak ako pred sto rokmi.Mentolka a uz ti je lepsie?Bola si na tom internom?Moj mladsi dnes nesiel do skolky,teraz si tu stavia domcek z deky pod susiakom na pradlo,uz si tam nanosil chrumky a hracky a tvrdi ze tam bude aj spat :-))))
A rano mi volali z tej spolocnosti(pisala som vecer nasraty mail riaditelovi)a pani sa ospravedlnovala ze ona nic nevravela a blá blá blá a koktala lebo som ju tak dodrbala az nestihala reagovat.Uf normalne ma to vycerpalo az mi hlas preskakoval.A zaujimave ze zazracne uz mali rano cislo aj na mna.Pytam sa a teraz ako je mozne ze mi volate to uz mate moje cislo a vcera ste ho nemali?A nevedela na to odpovedat-ticho.Tak si myslim ze to urobili asi naschval,cojaviem co su to za praktiky.No ale ta v tych potravinach ma nas..la!
Som bola rano v obchode a kupovala som nejake rohliky,jogurty,hlavku kapusty a knedlu a platila som okolo 90,-sk a ta koza pri pokladni s usmevom vravi "pani ...ová ved ak chcete tak ja vam to napisem a zaplatite potom ked budete mat"skoro som jej tu kapustu narazila na hlavu!!! a este dodala ze"ved ani vcera ste tu neboli..." a ja hovorim ze som chora a vcera som cely den este lezala v posteli lebo mi bolo blbo a tocila sa mi hlava a ona tak sucitne ze "ahá" ale neverila mi.Takze v potravinach to uz mali zrejme na rannej porade a myslia si ze nemam ani na rozok.No mna uz asi porazi hned po ranu.Uz sa mi asi ostava utesovat ozaj iba tym ze dalsich 5 milionov slovakov to o mne este nevie.