Mam AIDS

pinky

Milos M tvojho synovceka je mi luto,zelam mu vsetko dobre,nech sa mu podari vyhrat.Ja viem ze je to strasne,vidiet trpiet dieta a byt bezmocny.Ver mi vsetci by sme plakali keby sme tam boli.A vidis,predsa sa najdu ludia ako zakladatelka tejto temy,ktora si z takeho vazneho ochorenia robila srandu a vsetkych tahala za nos ze je chora.Toze si tu piseme my,je vlastne koli nej,chceli sme jej pomoct a kym sme pochopili o co ide,zvykli sme si na seba.Urcite sa tu vsak z nicoho nevysmievame.

palomino

Milos M, jasne, ze sa kazdy boji chorob, tiez nie som spokojna, ze sa to tu stale vola takto, ale co uz, ked nam to nechcu zmenit...Hadam sa uz odber krvi a davanie krvi dnes robia za vsetkych bezpecnostnych podmienok a partnerku si daj otestovat, pred prvym stykom, takto by si nic nemal chytit. Rakovina je hnus, ci uz ju ma male dietatko alebo dospely clovek, toho sa asi bojim najviac, preto raz rocne chodim na kompletnu prehliadku vratane komplexneho vysetrenia krvi, chcem si ist dat prezriet aj znamienka...Na onkologiu by som nesla, nie som na to dost silna, kamarat mi zomrel na tumor v mozgu, 18 rocny chalan, nikdy som ho nebola pozriet, dobra kamoska ma odhovorila, ze ja s mojou povahou by som mala traumu do konca zivota.

nashira

Nikdy som tam nebola....to verim ,ze je to hroza a rana pre najblizsich .Vzdy si poviem ,ze mozem byt stastna a problemy co mam su nic oproti tym co pises:(.a vzdy prispejem na tie pohladnice co predavaju v meste niekedy pre deti s onkologickym ochorenim....aspon nieco.

nashira

Aj my drzime palce vsetkym chorym nielen na aids.A ak si Ivetka robila srandu tak by som sa na jej mieste bala....to urcite.

nashira

Sme si na zeciatku s dotycnou pisali a pytali sa a chceli jej pomoct,ale vsetko zacalo nasvadcovat tomu ,ze klame tak sme to nechali tak potom sme sa chvilu bavili o zdravotnictve a potom sme uz nemohli bez seba zit:)))))