Mam AIDS

nellka

Miloš, nebola som tam, ale robila som na odd, kde ľudia umierali na mozg. porážky, zhubné aj nezhubné nádory mozgu a pod...Deti, to je iná kapitola, tiež mám pocit, že by som tam asi ani nechcela ísť, zo strachu, ale prišla som na to, že keď človek musí, tak to zvládne, čo iné mu ostáva, ale je to strašné trápenie, vidieť dieťa trpieť a čakať ako to celé dopadne:( Palomino, aj ty by si to zvládla, niekedy človek musí trochu bojovať aj so svojim strachom a obavami kvôli tým druhým...mne vždy pomáhal ten pocit, že ako to asi cítia tí, ktorí sú tou chorobou postihnutí?! Myslím, že by si to zvládla. Mala som chorého kamaráta, zdravý chalan, len mal chrípku a potom o pár mesiacov sa prišlo na to, že má zničené srdce a pomôže jedine transplantácia. Čakal na ňu tri roky a ledva sa dočkal. Ľudia okolo neho umierali a on ešte stále žil...ale ten život bol hrozný. Nevládal dýchať, keď niečo zjedol, hneď to vyvrátil, dusil sa...Keď som ho takého videla, bolo mi do plaču. A pritom to bol veľmi optimistický človek, ale ku koncu už mu to bolo jedno, ako to dopadne, hlavne už nechcel trpieť.Nakoniec sa to podarilo, ale len tak tak, vraj mu dávali max 2týždne...neuveriteľné, priam zázrak. Som rada, že som za ním bola, aj keď som mala kadejaké pocity, on sa cítil určite horšie.

vierka

Milos M,až som sa zĺakla,že je to môj manžel.Tiež Miloš M.ale s tým synovcom je to na dobrej ceste?Moje modlitby budú aj zaňho.Sama mám tri deti,a ďakujem Bohu,že zdravé.

vierka

Ďakujem vám veľmi pekne všetkým.Ste zlaté.No:stres to bol poriadný.Priznám sa,že ani neviem,ako som odjazdila.Test som napísala na 55 b.Konštrukcia v pohode,ale hlas sa mi klepal poriadne.Mala som povinnú výbavu vozidla a opravu defektu.Cúvanie na cvičisku tiež perfektne,a na jazdu sa vyjadril,že ukážková,až na to,že som raz zabudla dať smerovku.som rada,že už mám po.Konečne sa vyspím.Hne´d zajtra idem na políciu vybaviť kartičku.

nellka

Mentolka, tak tvoje najhoršie očakávania sa splnili...baba sprostá- myslím tú predavačku- teda u vás si ľudia fakt dovlujú až príliš. dobre, že si ich tam sfúkla, veď to sú také samozrejmé veci, nechápem, ako to mohli takto dovrzať.

nellka

Vierka, super! Gratulujem! A máš to v kapse!:) Tak to poriadne oslávte, vidíš, oplatilo sa, teším sa s tebou!!!

mentolka

Vierka pripajam sa ku gratulantom,si sikulka! A co ako bolo stresovala si alebo v pohode? Vrav,pis ako to prebiehalo.

hanka bez

Vierka uprimne ti G R A T U L U J E M !
Tak dobre pooslavuj a nech sa ti dari,vsetky kilometre nech mas bez nehody.

palomino

vierka blahozelam!!!!!Huraaa. Super. Tak uz ste doma "pojazdni" dvaja:)
Mne drzte palce tiez, velmi chcem na ebay vyhrat fitnes pomocku, predava ju Floridan, tak cakam, co mi odpise, je to tazke, povodne chcel, aby si to niekto prisiel prevziat osobne, ale suhlasil by aj s tym, ze mi to posle postou, tak cakam, ze odpise, kolko by pytal za postovne.

vierka

Čaute,baby.Tak mám vodičák!!!!ozvem sa večer aj si vás prečítam,lebo mi ide návšteva.ďakujem za povzbudenia.Veľmi ste mi pomohli.Dííík.