Mam AIDS

palomino

Ahojte, akurat som sa zobudila s bolestou hlavy. Vonku je pod mrakom a zima ako v zime. Kurime este stale:( Tentomesacny ucet za plyn bude asi vyssi ako za minuly mesiac...nashira, to video som videla, otras, co tie dievcata nespravia len kvoli slave a prachom...Ja si myslim, ze som chuda, ale na tu babu zdaleka nemam:) A co sa tyka krasy - nodelky nemusia byt pekne, niektore vyzeraju ako mutantky:)) No co, aj ja som skodoradostna:) ked ma baba 185 cm, 50 kg a na tvari cosi zvlastne, hned je modelka.
A vcera som manzelovi kupila darcek k narodeninkam, dufam, ze sa mu to bude pacit, ale velmi po tom tuzi.

nashira

A este nieco som objavila sa mi paci www.bess.sk. ...no uchvatena som bola.Hanka ak mas peniaze tak si kup :))).Keby som bola teraz tehotna tak mam uz aspon jeden kus doma:)))
Aj bez toho si nieco vyberem.

sage33

Dievcatko sa pyta mamicky: 'Mami, ako zacalo ludstvo?'
Matka odpoveda: 'Boh stvoril Adama a Evu, mali deti a to bol zaciatok ludstva.'
Dva dni nato dievcatko sa pyta otca tu istu otazku: 'Ako zacalo ludstvo?'
Otec odpoveda: 'Pred mnohymi rokmi sa z opic postupne vyvinuli ludia a tak zacalo ludstvo.'
Dievcatko cele zmetene s odpovedami matky a otca znova sa vrati k matke a
hovori:
'Mami, ty si mi povedala ze ludstvo vzniklo pomocou Boha ktory stvoril Adama a Evu, otec mi povedal ze vzniklo z opic?'
Matka odpoveda: 'Nuz moja draha, je to velmi jednoduche. Ja som Ti povedala ako vznikla rodina z mojej strany, otec Ti povedal ako vznikla jeho rodina...'

sage33

vierka, ja uz meskam s gratulaciou, vitaj medzi vodickami, obrn sa pevnymi nervami a hlavne ocami sleduj 360°naokolo. :-)))
a ako sa zvykne vraviet v taku chvilu, toto nie je koniec, to je len zaciatok tvojich kilometrikov.....

mimochodom, dnes som nasla tu stvrtu sviecku, co mala byt v nedelu na synovej torte. bola v kvetinaci s cinskou ruzou. syn ma proste talent na schovavanie.

mentolka a casopis nova pletka vysiel?

nellka

Vierka, tak ukážková si bola!:) Ja mám ešte starý vodičák, ten nový ti závidím, ten sa mi páči viac:) A muž sa už chystá ti dať auto, nech ukážeš, čo vieš?