Mam AIDS

mentolka

Jaj vieri toto keby som ja bola vedela,sak ja som rodila 2x v horucom lete a nie a nie porodit,museli mi oxytocin podavat,mohla som sa vyvalit na slnko a bolo by- robim si srandu :-)ale to som naozaj nevedela.

vierka

Hanka,neodporúčam ti opaľovať sa.!!!na slnku sa vytvára viac oxytocínu,a ten ti môže vyvolať potrat,alebo predčasný pôrod.Akože bežné prejdenie po "slnku "neškodí ale nie doslova vytiahnúť sa a slniť.

vierka

Ahojte.Tak najprv odkaz Washite:asi máš s ním skúsenosti.Tak si len s ním drkotaj ďalej.my ho nepotrebujeme!!!!my už druhý deň grilujeme-susedia./poobede a kecáme dlho do tmy.Super.Baby,aj ja chcem fotečky.ja sa odfotím/nejako to zvládnem/a tiež vám pošlem môj nový Image.Ale až zajtra niekedy to skúsim.

mentolka

tak mu napis,mozno to je carodejnik .)))Ja sa tu uz pekne dlho pokusam odoslat pos..te 4 fotky z poboxu a zakazdym mi to napise ze zlyhalo spojenie alebo ked kliknem na odoslat tak vymaze prilohy,je to na psychiatriu tento net niekedy.Idem to este skusat,masina jedna mizerna! Jaj tu pizzu by som si teda dala,mnam. Dnes som mala melon,to je moje,zjedla by som ich aj 10 az by som praskla.A vsade v lufte by lietali iba kusky ludskeho tela a miliony melonovych jadierok :-)))

sage33

mentolka, my sme sa tiez pred pol hodkou vratili z vonku. aj poprsalo, aj burka bola, kym prehrmelo, jedli sme na krytej terase pizzu a pili kofolu, potom decka zadkami vyutierali smykalky na ihrisku a bolo. dnes nas bolo len 7 deciek a 5 dospelych. v lete sa takto neskoro vraciame stale..... a do bytovky. stare babky susedky len zazeraju a ohovaraju..... ale tak ich nechajme, nech maju o com trkotat.

zaujimalo by ma, co ten pan zachar vie poriesit s aidsom.....

mentolka

Nashi dakujem za zlate fotecky idem ti aj ja poslat cerstve,doteraz sme boli vonku a deti sa preve kupu :-)))este dobre ze byvame v rd a nie panelaku lebo by nas susedia prerazili.Tu doobeda hrmelo ale ziadna burka sa nakoniec nekonala,musela som polievat,vsetko je suche.

nellka

Ahojte:) Nashira, kde bola búrka?! Tu sa len mraky zbierali, tráva nám pomaly schne /ale už máme popolievané/, ale búrka nikde. A ja mám tie letné rada, aj keď sa ich trocha bojím.
Ja som zase hýrila- bola som na staromestských slávnostiach. To bolo zážitok- poznáte Jara Gaža z Arzénu? On ani nie je pekný, ale strašne sexi:)
Nashira, idem ti poslať nejakú zo zoo, dúfam, že som ti už neposielala, niekedy sa chovám ako zábudlivá babička.

nashira

Washita dakujeme urcite sa ozveme.....ked to budeme potrebovat
Mentolka dakujem za mail.....splnila si si svoju povinnost aj ja si splnim:)))).Ale naozaj si zlata .Daku.No dnes je poriadna burka.....Paci sa mi to.