Mam AIDS

sage33

hanka, malicke by sa mohlo volat nashira, nie? :-))))) ja uz neviem ani ako vyzerate, ani neviem kto je kto. myslela som si, ze po minulom tyzdni uz bude volnejsie v praci.... ale kdeze. taky termin, hentaky termin..... a dnes som si zase doniesla domacu ulohu - opravovat pisomky a ak sa bude dat aj cosi tvorit.
to fajcenie na balkone poznam. je to zle hlavne preto, ze vzdy to k nam doslo s oneskorenim a tak ked som vystrcila hlavu, uz bol vinnik zase v byte a nemohla som sa s nim nikdy slusne porozpravat.
moj syn ked vidi niekoho fajcit, vzdy pusti debatu - mamka a teta fajci, a preco fajci, vsak jej bude zle, bude ju boliet hrdielko a pluca....
aaaaa, teraz som si spomenula, este ked bol syn mensi, v centre mesta sa raz rozkaslal a po tom zachvate na celu ulicu zahlasil - vela som fajcil.....
nehovoriac o tom, ze jedno z prvych slov bolo pivo, to ked videl v samoobsluhe len na plagate, uz komentoval.
hmmmm, dobra vychova sa nezaprie :-))).

nashira

No Hanka u nas stale fajci suseda na balkone su tam 4 babka,dcera a uz dospele 2 vnucky a vsetci fajcia...najlepsie je mat v teple otvorene okno aspon vetracku vsakze,ale co z toho ked v jednom momente je tu naval smradu....Psa mozes otravit,ale co s tymi zenami mam robit ja ????No nieze aby to vyznelo,ze ta chcem nahovarat na trestny cin...chachachachacha.A co malicke v ktorom si to uz tyzdni? A mena su uz nejake vybrate???A este napis termin prosim .Daku .Zvedava Nashira:)

hanka bez

Tak televizna hviezda z teba nebude vierka ked odmietas odpovedat na otazky.Co si sa hanbila?
Aj my susime pradlo pekne v okne na susiaku,veje vo vetriku,suche je hned a nadherne vonia slnieckom,to milujem. Dnes je u nas veterno,celkom studeny vetrik fuka ale slnko sa tiez snazi,eviem co sa z toho do vecera vykluje.Sused kupil psovi hracku,taku piskaciu kost a cely bozi den sa tu pod oknami s tym ten pes natahuje a piska a piska.Uz nas ide z toho porazit :-)))Pes je uz asi tiez naruseny z toho kvikotu,ale statocne to este chce umlcat a ono to furt odolava a nezdochyna.Bud do vecera trafi slak psa alebo nas :-)))

vierka

Ahojte,po dlhšom čase.nemám čas ani písať,lebo som mala binec jak v tanku,tak upratujem po dvojmesačnej" odmlčacej dobe".Uptarovala som počas vodičáku len bodaj bolo.aj u vás je dnes zamračené?ale je teplo.Ozaj,ke´d pozeráte správy na TA3,nevideli ste ma v sobotu,alebo v nedeľu?Dávali tam správičky z ľubovianského hradu.Bola tam stredoveká bitka,dobíjanie hradu.Chceli mi dať nejakú otázku,ale odmietla som.Ale" mihnúť"som sa tam mihla.My TA3 nemáme,tak neviem,či ma tam bolo vidieť.Vodičák sme patrične oslávili.už len čakám na sms,a hor sa preňho na políciu.

nellka

A tak to by som im ja tie ich zvyky asi narušila:)Lebo podľa mňa prádlo vysušené na slniečku vonia najkrajšie, už som sa nemohla dočkať, kedy to uskutočním:) Aj sa mi na ten sušiak toho viac zmestí.
Baby, moja staršia mi dnes hovorí, že" mami, vieš čo povedal jeden chlapček? Že- happy birthday to you, sr.čky poletujú!" No krásne!

palomino

Od nas uz leto odislo, dnes bolo 8 stupnov:( Zase som vytiahla hrubu mikinu a kurim. Tu sa bielizen vonku nesusi, boli by sme ojedinely pripad:)

nellka

Sušičku nemám, ani mi veľmi nechýba, teraz, keď je tak krásne, to schne jedna radosť a krásne to vonia...
Palomino, dnes u nás bolo tiež 30stupňov a v tieni, riadny hic, žeby už prišlo leto?
A baby, kde ste? Mne sa sem nedarilo dostať, ale už to ide, čo ste dnes robili? Kto kosil? My nie...