Mentolka, veru, u vás je všetko možné, koľkokrát ma napadlo, že bohvie, čo koluje tu o mne, len sa to nemám ako dozvedieť, keď tu skoro nikoho nepoznám.
Zlaté sú tam, aj ja mám pofotené holacinky, ešte, že nebývame tam, kde Palomino, lebo aj za to by nás mohli zavrieť:)
uz uz nelka,ja som az na tretom mieste.Teraz najnovsie fici katechetka co bola (vraj) na potrat,to je number one a druhu priecku ma susedovie miso co je v nemocnici,lebo sa opil a zrazila ho motorka.
Ten nas pes je taka mensia krava,ale deti zboznuje,ked ich necham na dvore same tak sa od nich nepohne a strazi. A ked sa rozbehnu do zahrady tak zacne brechat aby ma upozornil ze opustili vymedzeny priestor,je zlaty,kludas.A tie akty- to prave vybehli z vane.Mala uz spinka,len lahla a uz bola "tvrda" Chvalabohu,nechcela by som aby boli zajtra v dedinskom bulvare zasa titulky :Krkavcia mater!!! Tyranie zverenej osoby !!!
Vierka, ani ja som o tom slnku nepočula. A teda baby, vy máte riadnych nespavcov, moje spí už od štvrť na 9 a to sa mi zdalo, že nestíham!Druhé išlo k babke, ale dúfam, že už spí.
Mentolka, babky ťa ešte ohovárajú? Alebo už je v dedine iná novinka?
Pobox je zatial jediny kde este odoslem,predtym som posielala z azetu,ten bol solidny,ale tam mi uz nejde odosielat.Ale to je tym ze nam blbne pc,robi to uz asi mesiac,ani manzelovi nic nejde,vravele ze musi preinstalovat cely system a nieco vymenit,tak to koli tomu,doteraz bol ok ale teraz kolkokrat ani nejde otvorit jednoduchy subor a pod,proste nieco tu je dovrzane a pocitujeme to poriadne.