Mam AIDS

vierka

nashi,ja som tiež bola dlhé roky červená.A teraz som taká:ofina,a vlastne vlasy dookola tmavé bordo,a ostatné blond s jemným hnedučkým melírom.Veľmi sa mi to páči,a vraj mi to pristane.Až sa mi z očí stáva,ke´d idem na nákup.my tiež máme takého"psíčka"-fenka vlčiaka.Úžasný pes a pekný.No,musím niečo pofotiť.A ziež vám poviem aj to,čo som sa dozvedela po 4 rokoch manželstva.Vraj som tiež bola na UPT,.nešlo ľu´dom do hlavy,že sa nemusím vydávať.Však som nemala s tým problém,ve´d som bola priamo v ambulancii gynekologickej.myslela som,že ma hodí o zem.Ale som rada,že nabývam v rodnej dedine.Fúúúúj.Tam sú hrozní Ľudia.

nashira

Caute hviezdy sobotnajsej noci!

Uvazujem o zmene farby...neviem ci to vlastne aj chcem.Ale viete ako vyzeram tak poradte,alebo napiste svoj nazor...cierna ,blondinka,hneda?Alebo ostanem cervena.....Vazny problem maozaj...Inak Tuto farbu mam uz od 18stky tak to by bola zmena.....hm

pinky

V jednom meste vznikol obchod, v ktorom si môže každá žena kúpiť
svojho muža. Mal šesť poschodí a kvalita mužov rástla s každým poschodím.
Bol v tom, ale jeden háčik: ako náhle už žena vošla na vyššie poschodie, nemohla už zísť nižšie, iba odísť východom bez možnosti návratu. A tak
vchádza jedna žena s vážnym záujmom o kúpu muža.

Na prvom poschodí vidí veľkú ceduľu : "Títo muži majú prácu". No, to už je niečo, môj bývalý ani prácu nemal - pomyslela si žena, ale pozriem sa, čo je vyššie.

Na druhom poschodí bol nápis: "Muži tu majú prácu a majú radi deti".
Pekné, ale pozrieme sa, čo je vyššie.
Na treťom poschodí bola tabuľka: "Muži tu majú prácu, majú radi deti a sú neskutočne pekní." No čím ďalej tým lepšie - pomyslela si - ale vyššie to už musí byť fantastické.

Na štvrtom poschodí si mohla prečítať: "Muži tu majú prácu, majú radi deti, sú neskutočne pekní a pomáhajú pri domácich prácach." Sladké, aké sladké.... Ale skúsim to ešte o poschodie vyššie.
Na piatom poschodí stálo: "Muži tu majú prácu, majú radi deti, sú neskutočne pekní, pomáhajú pri domácich prácach a sú diabolsky dobrí v posteli." No neuveriteľné, priamo zázrak - pomyslela si žena - ale keď
to je také skvelé tu, čo musí byť o poschodie vyššie!?!
Na šiestom poschodí si VEĽMI prekvapená žena
prečítala: "Na tomto poschodí už nie sú žiadni muži. Poschodie bolo postavené ako dôkaz toho, že vám ženským sa proste nedá nikdy vyhovieť."

pinky

Tam by som nechcela byvat teda v takej oblasti kde su vichrice a tornada.
Mentolka to kde zijes v stredoveku?To musi byt dedina ako v slunce seno nie? Chudera ta katechetka mozno bola iba na prehliadku u gynekologa alebo mohla byt v nemocnici koli x veciam a uz je z toho hned klebeta,no nechcela by som.Dnes je MDD tak zelam vsetkym detickam a hlavne tym vasim krasne prezity den,vela slniecka,smiechu,pohody,zabavy a hlavne lasky.

palomino

Ahojte, my sme 1 den boli bez elektriny. V piatok sa tu prehnala obrovska vichrica, hlasili aj tornada, tak som pol dna trcala v pivnici a napolitankami a mobilom v ruke, manzel mi kazdu chvilu z roboty volal, ukrutne fucalo, bala som sa ako mala. Susedom vyvratilo velky strom a inym zase stromy spadli na dom. My sme z toho vysli v poriadku, akurat dost vetviciek poodlamovanych a tak. Okrem toho sme na nieco alergicky, vzdy ked sme vonku tecie nam z nosa, mna skriabe aj hrdlo a manzela oci, v zime pojdeme na alergologiu. Joj. Teraz je uz 28 stupnov a cistime riny, su zanesene z toho, co spadlo zo stromov. Pozdravujem vsetky.

sage33

chichi, nemravnica katechetka :-)))))
len ma napadlo, ktovie ako to bolo v skutocnosti, a takto musi trpiet. ak je to taky vymysel ako s vami, mentolka, tak mi je jej luto. ja som mala spontanny potrat a keby o mne este niekto rozpraval nezmysly, tak trpim dvojnasobne.
..... neni treba svetla, blbost aby kvetla,
staci mit jen temno v gebuli,
kancelarsky tety, byly same kvety,
jen otevreli trochu papuli....

mentolka

Dnes je u nas "valanie majov" takze pocitam ze zajtra budu nove pikantne odhalenia na pretrase hned po prvej omsi.Idem spinkat aj ja,zajtra je mdd nech som svieza a krasna :-))))(ako vzdy)Bru nocku vsetkym.