Mam AIDS

washita

Odporúčala by som , aby Ste navštívili pana Zachara. Myslím si, že tam by ste mohli mať šťastie a aspoň niekoho kto by sa určite zaujímal o Váš zdravotný stav. prajem veľa šťastia.

sage33

aj ja by som najradsej oddychovala leziac pri bazene ... cele popoludnie sme sice boli vonku, aj na bicykli, aj bez, aj na detskom ihrisku, aj na zmrzlinu, ale vratila som sa po celom dni uplne znicena..... teraz v lete je to horor, rano odidem do prace, pobeham par km a pridem domov neskor vecer. len pred chvilkou som zapla pracku, esteze byvame na prizemi. mohlo by niekedy poprsat, aby sme nemohli von :-)))

mentolka

Aj ja zdravim matersku organizaciu,este fungujeme,manzel nezohnal tu novu suciastku do pc :-))).
Dnes bol hic,prisla som z prace utahana,spotena,znicena.A to este len zacne leto a horucavy.Hanka najradsej by som sa praskla do toho bazena u tvojej kamosky.Kym ma pozvete idem vyuzit svoju vanu :c)

hanka bez

No ja sa k poctu deti nevyjadrujem :-))
Ale pousmiala som sa na tom ze musis zehlit troje rifli.Ja bezne zehlim 8ks,plus tyzdenne pradlo z 5 praciek.Dnes sme boli u kamaratky co ma pri dome na dvore bazen a tak sme sa mali super,prezila som vynimocne krasny den.Teraz sme prisli domov trosku opaleni a cakam kym zmakne zmrzlina z mraziaku aby sme si dali.Popijam jablkovy dzusik s kockou ladu... som v nebi...som v nebi...

palomino

Ja mam tiez spoluziaka (26 rocneho a jeho manzelka ma 24 rokov) a oni chcu 5 deti. Maju uz jedno rocne (neplanovane), druhe teraz potratila (planovane), spoluziak vravel, ze ju to strasne vzalo. Takze aj ja poznam takych, co chcu vela deti.
Tak si ten vikend pekne uzite, obaja si to zasluzite, mate toho dost.

nashira

S tym suhlasim ,ze clovek si moze uzivat bajecny sex aj bez nehod.Ale si predstav ,ze niekto moze chciet tych 7 detí:))).Poznam rodinu co maju 6 detí a ona nieje ani sliepocka ani ine zvieratko .Ma vysoku ekonomicku skolu a deti boli dokonca planovane aj pocet.Su to charakterní a milujuci rodicia.Manzel pracuje aj cez vikend a ak nie on tak ja .Tento vikend by mal byt vynimocny tym ,ze nepracujeme,ale prakticky pracujeme ,ale spolu.