Mam AIDS

palomino

nashirka, tu od noci prsalo a uz druhy den ma byt pod mrakom plus sa k tomu pripojil az dazd, ale ma byt vcelku teplo. Mne sa take pocasie pacilo, ake sme mali v pondelok - 30 stupnov. To bolo super. Tvoj manzel zvykne pracovat aj cez vikend? Joooj.
K tym detom: no kazdy by mal mat tolko deti, kolko je schopny uzivit. Ja si na tolko netrufam, to aby som uz zacala rodit:) Clovek si moze uzivat bajecny sex aj bez nehod.

nashira

Ach jaj Palomino.To podla teba iba zvieratka mozu mat 7deti?
Idem si dat rannu kafe:))).Maly v noci buntosil od 1:30 a teraz som ho uspala tak mam chvilu volna...Cakaju ma riady...vrrr.Ale uz je konecne piatok.Manzel v sobotu nerobí tak mame cely víkend spolu.No bude opat pracovny:).Budeme kosit a kosit,ale aspon deti budu v prirode .Len tie teploty by nemuseli byt take vysoke ,alebo aspon vetrík by mohol povievat....vlastne aj viat by mohol:)))).Vsetucke vas pozdravujem a ak sa vam chce poslite mi nejake fotecky na mail...nieco aktualne za odmenku vam aj ja poslem:)))))))

palomino

mentolka, tak manzelika posur, ze mas abstaky bez netu:) 7 deti, hovoris?:) No to by som sa najprv musela premenit na zvieratko:))) Stale neviem, ci budeme mat jedno alebo dve, este sa uvidi. Momentalne netuzim po ziadnom. Dnes periem, mam toho dost, tri varky "superlarge". Este sa mi susi posledna nadielka, poskladam a koncim. Uf. A treba mi zehlit troje rifli. Dnes ocakavam balik od UPS, manzelovi som kupila darcek na narodky, dnes ma dorazit, stopro pride vtedy, ked manzel dojde domov z roboty.

mentolka

Neboj palomino,ked budes cakat po 7 chlapcoch dalsie babo,pohlavie ta bude zaujimat :-)))).Ja tu asi par dni nebudem kym da manzel dokopy pc,ide zajtra menit graficku a este chce kupit neviem aku kartu (zakladnu?).Ako ho ja poznam,tak to tu bude rozmontovane 2 tyzdne,ako minule :-(

palomino

hanka bez, hlavne, ze sa babatku dobre vodi v brusku. Ja nebudem chciet vediet pohlavie.
vierka, super s tym vodicakom. No vidis, ako ti muz veri:) To je pekne. Jooj, ja teda zboznujem fotenie a natacanie:)

vierka

tak 11.11.,hej?to by sa mohla/o/ narodiť aj 6.11.,na moje narodky.A keby ešte dievčatko,fu-ha,to by bolo,však,Hanka!A tá hviezda televízna zo mňa isto nebude.Dnes to dávali na STV2,reprízu zo včerajška,tie správy čo idú niekedy okolo piatej.Náhodne som prepla a akurát to ukazovali.Ukážky boli ešte z toho času,ke´d sme my tam ešte neboli.ja sa nerada fotím,kamerujem a veci tomu podobné.A nie to ešte niečo povedať.Veď by som bola ako paradajka.Na to musí byť človiečik stvorený.A mimochodom ,baby,už mám vodičák na polícii.zajtra si idem preň.Majú tam stránkové dni len v pondelok,stredu a piatok.už ma manžel chcel poslať s fábiou na STK.je on normálny?Asi nie.

hanka bez

No,vidim ze tu zivo diskutujete o mene pre drobca :-)))Musim vas sklamat,nebude to ani nashir,ani mentol ani nic podobne.Meno este neriesime ani nevieme co to bude,zatial je to proste drobátko.Termin mam 11.11.Pekne cisielko ale ktovie kedy to nakoniec bude,chlapcov som prenasala obidvoch pekne dlho po termine tak neviem.Zatial je vsetko v poriadku.Bohuzial sa mi zda akurat ze vela priberam,asi budem s tym musiet nieco spravit.Za posledny mesiac su to 2 kila a to sa mi zda nehorazne,ved do novembra este priberiem 100.

palomino

A co znamena "nashira"? Znie to tak indicky ci arabsky...Ako Shakira:) Uf, ja som rada, ze sa nam nikto nemontuje do zivota a nikomu sa nemusime spovedat (ako hanka bez isla oznamit svoje tehotenstvo svokre), to musi byt otras. Ved nema 15 rokov.