Mam AIDS

nellka

Sage, to znamená, že si si zase uchytila zaujímavé číslo?! Ccccc! A ja ešte ani raz!
Baby, fotky prišli, aj Nashira, aj čierňava nad mestom- poriadna teda. Detičky sú zlatučké, voda je najlepšia hračka aj u nás, tak si to teraz všetci užijeme. A to malé telíčko v bazéne...:), na zjedenie!
Mentolka, psík je riadny kus a zvlášť na tej jednej fotke to tak vyzerá, to by moje baby pišťali od radosti, keby takého mali:)
Malá Mentolka je tam ako spiaca krásavica a tie lienkové obliečky sú veľmi pekné. Tiež sa ľúbia, že? To je pekná fotka, ako sa objímajú:)

nashira

No do pusky Mentolka len ty ju daj hajat rychlo.Nevies ,ktora suseda bude volat VB...a potom pred kostolom reci,alebo v Novom case...sa docitame...chachachachacha

mentolka

Sykorka poslala som aj tebe aj vierke mrvulke.Idem ulozit toto moje tancujuce zihadlo lebo na mna pride socialka ze jej odopieram zakladne ludske prava akym je napr.aj spanok.Chuda male a ze kedy ju prihlasim do lets dance - uz bluzni.

sage33

nashira, este nespis? ja by som uz sla do postielky a zrejme aj zaraz pojdem, len mi este treba milion veci poukladat na poriadok......

sage33

moja mala pije kavu, pravidelne. davkujem jej ju do mlieka. :-)))
ja som minule leto uprostred rozpaleneho dna behala po slnku, so synom sme sa nahanali v poludnajsich palavach a mala som len bezne tvrdnutie bruska. dcerka sa narodila presne na ukonceny 39. tyzden. takze nic predcasne.

baby, poslite fotky aj sykorke, prosim.
mentolka, na poboxe aj azete mas velmi malu kapacitu posielanej posty, ak mas kvalitnejsie foto, neprejde ti ich vela. ja rada pouzivam schranku na gmaile, tam sa toho vmestiiiii.

nashira

Ano u starkej.Deti boli stastne ako blchy v tom bazene.Len velka si neuvedomovala,ze je uz velka a stale pri kazdom pohybe vysplechla malym liter vody:))))))A ked koncili s kupanim tak bol bazen plny travy a ostala mutna voda od kremu.Dnes ponocujeme.....:))))Vierka to musí byt fajn ....by som si dala grilovane hocico......hamky hamky ham

mentolka

Juchúúúúúú,podarilo sa mi odoslat ale iba dve a dve,nedalo sa naraz.Nashi tvoji su na zjednie v tom bazeniku,to je u starkej na zahrade? Nellka aj tvoje su podarene,jaj tie kucierky...Dakujem za potesenie oka.Moja starsia uz spi,mladsia mi tu predvadza nejake tanceky,kde to dieta berie energiu??? Upodozrievam je ze tajne pije energy drinky alebo kavu :-)))))