Mam AIDS

mentolka

No vidis palomino tak nech manzel odrazu strazi aj dom :-))))
Prepac ale tiez si myslim ze psa si len tak nekupis specialne vycviceneho dospeleho ktory ta bude na slovo posluchat a v pozore strazit dom.(a este aj kakat na povel?)No to by uz musel byt chudacisko ozaj.Je to zivy tvor ktory ma svoje potreby,je takisto smutny a niekedy potrebuje aby sa mu clovek venoval a pohladkal ho.Myslim ze ty hladas stroj a nie ziveho tvora.Co potom taky pes ktory ta ani len nepozna,moze zautocit aj na vlastneho pana.
S

palomino

hanka bez psa chceme (ak) na strazenie, nie na to, aby som sa mu specialne laskyplne venovala. Na maznanie mam manzela, chcem normalneho cviceneho psa, ktory da bacha na dom. Take cosi ako na strazenie komercnych budov:) Dovnutra ho samozrejme nechcem. Alergicki nie sme na nic, len pri dome mame zivy plot a par stromcekov kvitne a zistili sme, ze tie nam nerobia dobre.

hanka bez

Dakujem za optáníčko brusko pomaly rastie :-)))
Palomino a to chcete akoze naco psika?Psa si clovek zadovazi hlavne preto lebo ho chce mat a chce sa mu venovat a co je tiez dolezite,pes potrebuje lasku.A ked ste s manzelom alergicki tak o tom neuvazuj,ktovie mozno este zacnete kychat.A ked sa nevykaka na povel... to bude "tragedy"

sage33

jaaaaj, velryba nellka s mladymi uviazla na plytcine....
mala hnackuje stale a prave jej idem merat teplotu, ale uz cez vikend nemala zvysenu. papa iba moje mliecko, ale smrdi riadne, fuuuuj.

nellka

Ahoj! Nashira, tak si daj tmavšiu farbu a do toho červený melír,alebo nejakú takú podobnú variáciu, tiež si ťa blond neviem predstaviť...alebo ryšavú farbu, tá sa mi veľmi páči!
Sage, pobavila som sa, škoda, že nemám na vtipy pamäť:)
A ako sa má malá?
Pinky, ten príbeh bol dobrý, ale z čistej zvedavosti by sme asi skoro každá obišli na prázdno, nie?
Vierka, už jazdíš? Teraz je ideálne počasie.
Hanka a ty ako? Bruško rastie?
My sa dnes asi budeme kúpať, ale počkám na muža, ešte nemáme schodíky do bazéna a nerada by som tam uviazla, ešte by ma prišli zachraňovať "grínpísáci!":)

sage33

Upratujem si v schranke a tak som nasla nejake lekarske...... este ich mam viac. ale zapracem tu cely aids....

Pane doktore, dejte mi nějaké prášky proti chamtivosti. Ale dejte mi jich hodně, hodně, hodně !!!!

Ženská středního věku si u doktora stěžuje na nedostatek sexuálního života:
"Manžel akorát nadává, že se s ním nechci milovat. A má pravdu. Není ve
mně vůbec žádná touha."
Doktor jí napsal nějaké prášky a řekl, ať se za čtrnáct dní přijde ukázat.
Utekly dva týdny a ženská vrazí do ordinace s úsměvem na rtech, plná
energie: "Doktore, ty prášky zabraly bezvadně. Teď to dělám dvakrát za
noc!"
"To je báječné. A co na to manžel?"
"Jak to mám vědět? Ještě jsem nebyla doma."

"Pane doktore, něco se mnou není v pořádku. Stále běhám za mladými děvčaty."
"Ale to je přece docela přirozené", uklidňuje staříka psychiatr.
"Ale já si nemůžu vzpomenout proč!"

Pacient: "Nemohu se rozhodnout mezi operací a smrtí."
Doktor: "S trochou štěstí můžete mít oboje...."

Ocni lekar po vysetreni: "Jak jste se sem vubec dostal?"

U lékaře si mladá žena stěžuje, že jí manžel nestačí.
"Tak si najděte milence."
"Už jich mám sedm, ale pořád to nestačí."
"Jo, milá paní, tak to bude asi nemoc."
"Pane doktore, prosím Vás, dejte mi na to potvrzení, protože manžel tvrdí,
že jsem děvka!"

Chlap u lékaře: "Pane doktore, já už asi týden nemůžu čůrat."
A ten dotor na to: "Tak si sundejte kalhoty.... Vždyť ho máte zauzlovanej."
A ten borec: "Ježiši já zapomněl koupit chleba!"

"Pane doktore, můj muž má nějakou divnou nemoc, mohl byste ho vyšetřit?"
Doktor manžela vyšetří a povídá: "Máte pravdu, paní, má kvadratickou nemoc."
"A jaká to je?"
"Má chuť na druhou."

"Nejsem si moc jistý diagnózou, pane Novák, ale pravděpodobně to bude
z nadměrného požívání alkoholu." "Dobrá, pane doktore. Já příjdu
zítra, až se z té opice vyspíte."

Ptá se letuška v letadle: "Není mezi cestujícími lékař?" Jeden z cestujících
se postaví a jde do pilotní kabiny. Za chvíli vyjde a ptá se: "Není mezi cestujícími pilot?"

sage33

veru nashira, skor tmavsie vlasy by ti sli. ale je to len vec zvyku. zas si ta neviem predstavit v ciernych vlasoch. a ta cervena ti naozaj pristane :-)))
my sme dnes mali uzasny den, deti sa vyblaznili dosyta, bicyklovali na dopravnom ihrisku, nanukovali, vozili sa na vlaciku, lozili po drevenom hrade. len nasu malu princeznu stale kvaria hnacky a zrejme bolest dasien pri prerezavani zubkov.... chuderka, ta si ani MDD neuzila...
teda, pisem ze dnes sme mali, a to uz bolo vcera.....
tak dobru nocku, idem sa pripojit k vam, spiacim krasaviciam :-)))

palomino

vierka, dediny a male mesta to su len same ohovaracky, co? Otrasne. Ludia vedia byt riadne prasce.
Manzel chce kupit psa na strazenie domu (uvazuje o tom), ja ziadne zviera v podstate nechcem, starat sa o to a tak...Na Internete nasiel aj vlciakov specialne vycvicenych, aj sa vyprazdnia na povel a stoja tolko ako auto:)))

palomino

Ahojte, nashira a aka je tvoja prirodzena farba vlasov? Blond nie, skor by ti sla tmava farba, ked sa rozhodnes skoncit s cervenou, teda to je moj nazor:)
pinky, v Tatrach bola predsa tiez poriadna vichrica a pokial sa pamatam, tak pred takymi piatimi rokmi aj strasne povodne na celom Slovensku. Tu sa to stalo vynimocne. Nebyvame v nebezpecnej oblasti. Nechcela by som zit v kalifornii ani na floride, tam su poziare, hurikany...A priserne horuco. My sme vo vnutrozemi. Take tornada napriklad hrozia aj na Slovensku:)