Mam AIDS

nashira

Palomino a urcite tvoje zdrav. pr. suvisia s tvojou vahou .Je tam evidenta podvyziva.Ja neveim ,ale musí to mat nejaky povod ....neuraz sa ,ale ak nemas anorexiu tak potom je mozno problem v stitnej zlaze ,alebo inde.Ale urcite tvoje subjektivne pocity ako je slabost atd. maju svoj dovod.No este neviem tvoju vysku kolko merias?

nellka

Palomino, daj si zobrať krvné testy, hlavne krv. obraz, môžeš mať anémiu a z toho býva aj taká únava, ako ty popisuješ.
Sage, aj mňa niekedy tie hovienka prekvapia, mrkvička, kukurička a špenát robia zázraky!:)Tak už aj kašľať začala, bože a tak je teplo,však ani prechladnúť nemá kde.
Dnes je tak krásne, ako pri mori, úplne modrá obloha, ani mráčka, len škoda, že idem už už dostať, tak budem mať sťažené kúpanie, vodu som už dala nahrievať, nech si poobede zase užijeme. Som zvedavá, či si to krpček bude pamätať a dá bazénu aspoň chvíľu pokoj.
Poobede máme to mdd v škôlke, je taký úpek, že sa mi tam ani moc nechce ísť...

sage33

no uz ste tu vsetky nejake zdrobnene :-DDDD, esteze zo sage sa blbo robia zdrobneliny, vsak nashirka :-DDDDD

mala je divna, dnes zacala zase poriadne kaslat, som myslela, ze sa hned pogrcka v kociariku. dnes zjedla okrem mliecka aj spenatovu kasu. a viete co mala poobede v plienke? ..... spenatovy pretlak, normalny, ako ked rozmrazite ten zo sacku. zeby som zacala recyklovat? a bude dalsia kasa.....

pinky, tak si uz ozaj pinky. a ja ze odkial mas ten nick...

palomino

Davaj na malu pozor, urcite ju maj pod dohladom, lebo staci chvilka, ked spustis z nej oci a male sidlo ti odbehne.

palomino

nellka, ale mna by ani nenapadlo zmerat si teplotu, uplnou nahodou mi ju pred podanim tej tetanovej vakciny u lekara prisli na to, ze mam 37,2 a aj som sa pol dna predtym citila tak slabo a bolo mi blbo od zaludka, nevolno. Teraz vzdy, ked sa citim nevolno, zmeraj si aj teplotu a stale ju mam vtedy zvysnu, inak sa nesledujem, ale aj ked vyjdem hore schodami citim sa unavena a na spanie, aj ked spim 8 hodin denne. Vcera mi zase bolo len tak cudne od zaludka, nejedla som cely den, co mi pri mojich 40 kg velmi nepomaha...A bolia ma uzliny, tak neviem, co mi je:( Vadi mi ta malatnost. No a normalnu teplotu mam 36,8.

nellka

Baby, dnes mi malá spadla do bazéna, hrala sa, hrala, samozrejme, že nechcela odtiaľ odísť, muž sa akurát za ňou vybral a ona ako ho videla, tak sa nahla ešte viac a člup! Muž ju hneď vytiahol, to chúďa malé ani neplakalo,trocha kuckala, až potom sa rozplakala. No veru, ani sekundu ju nemôžem spustiť z očí, keď je bazén odkrytý, dúfam, že si to zapamätá, ale určite sa na to nespolieham.

nellka

Pinky, to ti teda nezávidím- ja som si to striekala sprejom Panthenol, to tak príjemne chladilo, ešte som čosi počula o bielom jogurte, ale nemám vyskúšané.
Sage, aspoň, že to materské mlieko pije, chudiatko, už by jej to mohlo prejsť.
Inak z bazéna som vyliezla celkom v pohode, tak som pomoc nepotrebovala:)
Palomino, ak sa cítiš unavená, možno ti len treba viac vitamínov, viac oddychu, teplota 37 ešte nie je teplota, to je len hranica. Mávala som podobné problémy a zakázali mi merať mesiac teplotu, potom som to už nemávala. Psychika robí veľa, to mi ver.

palomino

pinky, babska rada: natriet sa smotanou. Mozno by si vsak mohla zajst k lekarovi, kamoska sa takto spalila a mala popaleninu tretieho stupna, dostala na to medikamenty od doktora.
nashirka, tolko mam, ale nie navyse:)
Mna boli hlava a mam zvysenu teplotu (37). Posledne 3 tyzdne mam kazdy druhy den zvysene teploty (27-37,2), aj sa citim slabo a unavene, neviem, co mi je:(

nashira

Tak to by som si radsej Palomino kupila na tvojom mieste robotickeho psa robopsa ,alebo radsej psa co sa vola Robo?,alebo robokopa ....to je taky co kope aj robí....Alebo si kup kopu robotov.....60 000 dolarov...no Robim projekty pre ludi co su v tazkych zivotnych situaciach.Mozes zalozit nadaciu ak mas tych 60 000 navyse a ja ti to pomozem rozdat mam v tom prax:)

palomino

mentolka, to s tym vyprazdnenim som myslela ako pikosku:)Samozrejme, ze sa taky pes da kupit, ved aj stoji 60 000 dolarov. Nevidiaci predsa tiez dostanu uz vycviceneho psa, nevycvicia si vlastne steniatko:) A jasne, ze by som sa k nemu nespravala zle, akurat, ze by som ho nemala v posteli a tak...Niektori ludia sa k psovi spravaju ako k vlastnemu decku a to ja nemusim.