Mam AIDS

palomino

Juj, prepac, to som nevedela. Ja viem, ako to myslis, ale ja som sa az spred troch tyzdnov citila vyborne. Aj tak s tym bohuzial vela nenarobim, jem kolko mi chuti, uz mesiac si valam sunky doma, stresy nemam ziadne, keby bola ina na mojom mieste, asi by uz mala riadne vydute brusko. Ktovie dokedy to tak bude, ale podla toho, co vidim u sestier, este asi dufam dlho.

nashira

No ja som nepisala,ze teplotu mas z vahy ,ale celkovo zdrav. stav ,ze s tym suvisí.Ty sama najlepsie vies ako na tom si.

palomino

nashira, BMI poznam uz zopar rockov, ale nie je to adekvatne hodnotenie. Vymysleli to Amici, tak to aj tak vyzera. Krasokorculiarky a gymnastky maju podla tabuliek nadvahu, lebo maju svaly. Moj manzel ma taktiez svaly a ploche, vypracovane brucho a taktiez mu vychadza nadvaha...Moja najvyssia vaha bola 42 kg:) Nikdy v zivote som nemala viac. Myslim, ze zvysena teplota asi nema toho vela spolocne s vahou, kedze az doteraz som sa citila dobre a zvladam aj domacnost aj skolu aj dochadzanie do nej. Rastu mi zuby mudrosti, vsetky styri, mozno to bude aj z toho. Nemyslim si, ze stihle dievcata, ktore maju menej ako 60 kg su podvyzivene, ja mam vyzivu dostatocnu, ale rychly metabolizmus. Aspon nebudem mat po porode 90 kil...Br.

palomino

nashira, BMI poznam uz zopar rockov, ale nie je to adekvatne hodnotenie. Vymysleli to Amici, tak to aj tak vyzera. Krasokorculiarky a gymnastky maju podla tabuliek nadvahu, lebo maju svaly. Moj manzel ma taktiez svaly a ploche, vypracovane brucho a taktiez mu vychadza nadvaha...Moja najvyssia vaha bola 42 kg:) Nikdy v zivote som nemala viac. Myslim, ze zvysena teplota asi nema toho vela spolocne s vahou, kedze az doteraz som sa citila dobre a zvladam aj domacnost aj skolu aj dochadzanie do nej. Rastu mi zuby mudrosti, vsetky styri, mozno to bude aj z toho.

nashira

No Palomino menstruacny cyklus nieje detektor na podvyzivu.Je na to vzorec Bmi...urcite poznas a tam ked si zadas vysku a vahu ,vek tak vysledok je jasny. -odkaz odstránený-
No samozrejme clovek ma aj geneticke predispozicie ,ale podla mna 40 je dost malo a odtial pramenia j zdrav.pr..A najvyssiu vahu si mala aku?
A inak zdravim vas dievcata moje.....Vierka a cakam na fotecky.A inak maly je chory....rano sa zobudil...zachripnuty,soplavy...a cely den okrem toho co spal sa lepí a mrnka.Asi pol minutky sa zabaví a zase nalepka.Tak pa a popiste ......neco...:)))))))))

palomino

Zajtra idem k lekarovi, tak mu poviem, ako sa citim a uvidime, a napozajtra idem na odber krvi (rutinny), mozno ma posle aj na "preskumanie" niecoho specialneho (neviem sa dobre vyjadrit).
nashirka, anorexiu nemam, jest mi za normalnych okolnosti chuti, ani si nemyslim, ze som tucna (kedze dievcata trpiace anorexiou mavaju zmeneny pohlad na svoje telo). Ja som cely zivot vazila malo, aj som sem pisala, ze moje sestry 45 a 43 rocne meraju a vazia 170 cm a 53 kg a 155 cm a 40 kg...Akurat prostredna vyfasovala aj prsia trojky, aj ked je malicka, ta sa ma:)Stihlost mame v genoch. Keby som bola podvyzivena, tak by som asi ani nemala 28 dnovy cyklus a presne uprostred ovulaciu a mne tie babske veci funguju ako hodinky. Ani bleda nie som, vlasy a nechty prvotriednej kvality. Haha. Pisem ako o koni. Aj ked si taktiez myslim, ze keby som niekolko kg nahodila, citila by som sa lepsie, lepsie znasala stresy a tak, ibaze pointa je v tom, ze ja nepriberiem len tak hravo, keby ano, davno by som vazila viac sudiac podla toho, co zjem. Pozri, toto som jedla vcera: na ranajky tanier kuracieho paprikasu s kolienkami, o 2 hodiny neskor 2 kusky pizze, potom jedno jablko, potom chlieb s maslom so salamou, dva krajce chleba s maslom a medom, misku zemiakovych lupienkov. Myslim,ze to bude nejak suvisiet s tymi uzlinami. Kvny obraz som nemala robeny 3 roky.
Tu ma dnes prsat, budem piect medove kridla.
sage33 recyklovat:))