Zajtra idem k lekarovi, tak mu poviem, ako sa citim a uvidime, a napozajtra idem na odber krvi (rutinny), mozno ma posle aj na "preskumanie" niecoho specialneho (neviem sa dobre vyjadrit).
nashirka, anorexiu nemam, jest mi za normalnych okolnosti chuti, ani si nemyslim, ze som tucna (kedze dievcata trpiace anorexiou mavaju zmeneny pohlad na svoje telo). Ja som cely zivot vazila malo, aj som sem pisala, ze moje sestry 45 a 43 rocne meraju a vazia 170 cm a 53 kg a 155 cm a 40 kg...Akurat prostredna vyfasovala aj prsia trojky, aj ked je malicka, ta sa ma:)Stihlost mame v genoch. Keby som bola podvyzivena, tak by som asi ani nemala 28 dnovy cyklus a presne uprostred ovulaciu a mne tie babske veci funguju ako hodinky. Ani bleda nie som, vlasy a nechty prvotriednej kvality. Haha. Pisem ako o koni. Aj ked si taktiez myslim, ze keby som niekolko kg nahodila, citila by som sa lepsie, lepsie znasala stresy a tak, ibaze pointa je v tom, ze ja nepriberiem len tak hravo, keby ano, davno by som vazila viac sudiac podla toho, co zjem. Pozri, toto som jedla vcera: na ranajky tanier kuracieho paprikasu s kolienkami, o 2 hodiny neskor 2 kusky pizze, potom jedno jablko, potom chlieb s maslom so salamou, dva krajce chleba s maslom a medom, misku zemiakovych lupienkov. Myslim,ze to bude nejak suvisiet s tymi uzlinami. Kvny obraz som nemala robeny 3 roky.
Tu ma dnes prsat, budem piect medove kridla.
sage33 recyklovat:))