Mam AIDS

nellka

Vierka, ja mám kámošku, čo sa zúfalo snaží pribrať a povedala by som, že je to také isté ťažké, ako tie kilá zhodiť, ba ešte horšie, nútiť sa do jedla...Ale brala pangamín, sa mi zdá a trocha pribrala.
A krava ťa poslúcha? Nechce svoju gazdinú, aby ju podojila? Aj tak si dobrá, ja som sice "dojila" baby v pôrodnici a celkom mi to išlo, ale kravka...to veru ešte nie!:)
Vierka, nechcem byť zlomyseľná, ale potešilo ma to, že ťa chalani poslúchajú podobne, ako tá moja staršia krásavica, t.j. skoro vôbec. A furt dookola, už sa nemôžem ani počúvať, ale mama tvrdí, že sa na ňu predsa len niečo nalepí...bože, ale kedy????

vierka

Tak ja tiež pridám moju váhu:76 kg./to závidíš,palomino,však?ha,ha.No,nemám sa čím chváliť.včera som dojila susedkynu kravu.Ona chodí na brigády sadiť kvietočky,a synátor bol za frajerkou.50 km od domova a tuším že ešte neprišiel,tak pôjdem aj dnes.Júj,jak sa teším.malá mi vyspinkáva do pol jedenástej,tak je mi hej.Ale zase tí dvaja starší mi poriadne "žerú" nervy.nepočúvajú ani za otca.Musím chodiť za nimi ako stopársky pes a zbierať špinavé prádlo,milión krát opakovať to isté,no už ma to nebaví a tak vrieskam ráno od 7.00 do 7.30,a od 15.00 až pokým neidú spať.A to sa blížia prázdniny !!!JÉŽIŠMÁRIA.Pomóóóóc.

nellka

Sage, to nie je čas, to je nejaký nápoj, obsahujúci minerály a elekrolyty a odvar z ryže a mrkvy v jednom, proste obsahuje všetko to, o čo telo prichádza pri hnačke.

sage33

no tak riaditelka nemala pravdu, len predvidala co bude nasledovat. nabuduce uz budem ja syna tahat na skakanie. ale jemu sa tiez velmi zapacilo. hned chcel ist zas. a boli to paradne velke trampoliny, sest ich bolo, takze kazdy mal svoju. s detmi na jednej by som si tak nezaskakala.
skusim sa pozriet po tom caji, vdaka za radu.

nellka

No, Sage, len či riaditeľka nemala pravdu!:)Inak skákanie na trampolíne je super, keby to nezaberalo toľko miesta a nebolo to také drahé, už by to stálo u nás na dvore:) Ja som si to vyskúšala aj s deťm v Martine v Tulipe a bolo to super, dobre z toho potom boleli nohy, aspoň by som mala krásne svalnaté za chvíľu. Tak to už snáď pôjde k lepšiemu s malou, vraj je na hnačku dobrý ten Hipp ORS 200, neskúšala som, len som o tom už viackrát počula.

sage33

dakujem, malej je lepsie, aj ked dnes este mala teplotu zvysenu na 37,6°C. ale usmievala sa, stebotala si, takze celkom ok. a so synom sme dnes boli na vylete v zoo, bolo super, nadherne pocasie. poslem potom nejake foto. po prehliadke zvieratiek som aj so synom isla skakat na trampolinu, prvykrat v zivote, tak ako aj maly. nikdy to nechcel, a dnes si povedal, ze ide, ale so mnou. tak som musela, chtiac-nechtiac, so svojim labilnym zaludkom. nakoniec som si to tak uzivala, ze riaditelka MS povedala, ze to ja som stiahla syna, aby som nesla sama skakat..... az ma stehna boleli..... a malej som z mlieka vymutila masielko....

nellka

Nashira, tak ste dnes boli s malým doma? Joj, to kňučkanie poznám, čas vtedy nenormálne pomaly beží:(
Sage, už je lepšie?

nellka

Ahojte bacuľky a chuďuľky!:) Tak keď sme už pri takej téme...od včera sa snažím nejesť sladké, ale dnes poobede, keď som trocha zdriemla, sa mi snívalo o kinder čokoládkach, čo máme v špajzi a- jasné, nevydržala som, zjedla som dve, nie celú krabičku, ako mám vo zvyku a trocha sa mi zlepšila nálada. A ešte mám podozrenie na tú našu zmrzlináreň, či tam oni fakt nedávajú nejakú drogu, poobede mi bolo slabo, aj bábovku som si dala, že ak mám hypoglykémiu, ale furt mi bolo blbo. Potom sme išli na zmrzku a tá ma zázračne vyliečila! Normálne mi to prešlo. Začínam veriť tomu, že zmrzlinová závislosť naozaj exituje.