Cauko zienky, tak dnes som po prehliadke na gynde. Som veeelmi spokojna, mat dobru poistku sa v Amerike teda oplati, cakaren vyzerala ako luxusna obyvacka a aj ked som prisla o vyse hodinu skor, hned ma brali. Hodinu som sa bavila o mojom zdravotnom stave s lekarkou, ved ma uz trochu poznate, tak viete, ze kecat o mojom zdravi dlhy cas mi nerobi problem:)) Pacilo sa mi, ze vsetko tam maju jednorazove, dokonca zrkadla boli plastove a nahrievane (nejakou ziarkovkou), len aby pacientku nestudenili, pri vysetreni pouzity lubrikant, co sa mi teda nestalo na Slovensku. Nasla mi dve uzliny v slabine a pod krkom styri...Musim sa objednat ku vseobecnemu chirurgovi, co na to povie, mozno bude potrebna biopsia. Vyter mi spravila na vsetko mozne, vysledky budu za tri dni. Vazim 41,8 kg a to som na ranajky zjedla maly krajcek chleba, takze tych svoch 42 kg mam stale. Zhodnotila ma okrem tych uzliniek ako zdravu mladu zensku, pytala sa ma, ci som tanecnica, lebo mam vraj svalnate brucho:) Viem, ze na Slovensku gyndaci radia mat prve dieta do 25. rokov, toto bola prva lekarka, co povedala, ze mam kopu casu, vsak aj tak vyzeram- na 18:) Akurat, ze musime riesit antikoncepciu, kedze neplanujeme tych 6-8 nasledujucich rokov ziadne babatko. Viem, ze mam dve moznosti - pilulky - co by som dost nerada, kedze tu maju len 20 mikro estrogenu a ja som na Slovensku brala 15 mikro, mam sklon k mykozam a na brade sa mi z toho spravili vyrazky a nevonaju mi vedlajsie ucinky a po vysadeni ten cyklus moze byt rozhodeny...Odporucala mi aj vnutromaternicove teliesko, to si teda zaviest urcite nedam, lebo som nerodila, ona vravela, ze to nic, ale odporucala mi to medene - u nas Dana, mamka to mala a vrastlo jej to, videla som, ake je to malicke, ale aj tak...Co si o tom myslite? To uz radsej tabletky, ale aj to by som nerada...Tak neviem...tak to je teda moja reportaz ohladom gyndy v USA:)))