Mam AIDS

palomino

Odpojil sa mi Internet na par sekund, ja si pre istotu kopirujem, co pisem, tak som chcela odoslat toto: Vies, aj mna to napadlo...Ale nechcem mysliet na zle veci, nema to zmysel. Ja verim len v to najlepsie a nema zmysel sa umarat nad niecim, co neexistuje, na oplodnenie cudzou spermiou by som nesla, rovnako, ako nechceme ani cudzie vajicko...Povedali sme si, ze nech sa deje co chce, budeme spolu. No a trapit sa teraz co bude potom...Po tridsiatke bude stale casu dost nieco s tym urobit, keby nieco "nestimovalo". Zatial to nechavam tak. Neplodne su pary aj 20 rocne. S tymto si nikto nepomoze. Dakujem ti za blahozelanie.

palomino

vieri, dakujem ti pekne za cmuciky, si velmi zlata.
Aj ja si myslim, ze to musi byt pekne, ked sa dvaja uz rozhodnu a potom sa podari, tiez by som sa tesila. Pamatate, ako som minuly mesiac plasila? Keby sa to fakt stalo, tak ja by som bola velmi stastna (odmysliec si, ze nemam ukoncenu skolu, ziadnu karieru a treba nam prachy na opravu domu). Ja by som na potrat v zivote nesla, manzel deti este nechce, ale viem, aj mi povedal, ze nejak by sme ho vychovali:) No ale pozor si treba davat, kym este na 100 percent netuzime.

nellka

vierka, tak v tomto ti neporadím. Záleží to od toho, na koľko hodín denne by to bolo, či len opatera, alebo aj iné veci s tým súvisiace/napr. varenie pre malé apod./. A ako vieš, že sú skrblíci?

nellka

palomino, aj ja sa pripájam ku gratulácii!
Keď to tak čítam, čo píšeš o tehotenstve a bábätku, tak ma napadá, že aby ste potom neboli ten prípad, že budete mať opravený dom, slušnú prácu a nebude sa vám dariť splodiť. Ja viem, takto špekulovať sa dá nad všetkým, to je už potom o prioritách, dôležité je, že ste s manželom v tejto otázke za jedno, horšie by bolo, keby on chcel a ty ešte nie.
Ordináciu nepozerám, večne sedím na internete:)

palomino

Aha, este som sa vas chcela opytat, ci pozerate Ordinaciu v ruzovej zahrade. Ja som pozeravala prvu seriu, ked som bola doma minule leto, ale bolo to dost slabe a teraz som zacala pozerat dalsiu seriu cez Internet a velmi sa mi to paci.

palomino

vieri, dakujem ti pekne za cmuciky, si velmi zlata.
Aj ja si myslim, ze to musi byt pekne, ked sa dvaja uz rozhodnu a potom sa podari, tiez by som sa tesila. Pamatate, ako som minuly mesiac plasila? Keby sa to fakt stalo, tak ja by som bola velmi stastna (odmysliec si, ze nemam ukoncenu skolu, ziadnu karieru a treba nam prachy na opravu domu). Ja by som na potrat v zivote nesla, manzel deti este nechce, ale viem, aj mi povedal, ze nejak by sme ho vychovali:) No ale pozor si treba davat, kym este na 100 percent netuzime.

vierk a

Palomino,pre mňa to bolo niečo úžasné,tak ako samotný príchod bába na svet.Všetky tri sme mali totižto plánované.

palomino

Velmi sa mi paci meno Adriana.
A hadajte, kto ma dnes meniny?:)
A v pondelok narodeniny moj manzel, chcem mu upiect puncovu tortu, nemam bohuzial formu na korpus, poctivo som ho zahodila, ked sme sa stahovali, tak bude stvorcova, upeciem na plechu. Mozete mi prosim dat aj recept na bublaninu? Uz neviem, ktora z vas ju jeden vikend robila.

palomino

Je krasne citat, ako sa starate o svoje deticky. Zena je ten najkrajsi vytvor na svete:) Ja budem tak velmi chciet dietatko s manzelom, to musi byt velmi pekne mat este aj take spojivo s najdrahsou bytostou. Aky ste mali pocit, ked ste sa dozvedeli, ze ste pocali? Neviem si to predstavit, ale musi to byt velmi radostne zistenie.
sage33 a nellka dakujem vam ohladom tych mojich uzlin, snad sa teda konecne dozviem, co to je a ci to je v poriadku, uvidim, ci budem musiet podstupit tu biopsiu, bojim sa toho vsetkeho.
vierka, skoda, ze uz nebudes sestricka, to musi byt super, mat taku laskavu osobu, ked clovek pride k lekarovi. Aj si pisala, ze pacientky ta maju rady. Ja by som to miesto zobrala, len skoda, ze su drzgrosi, aby ta neobtiahli, ale hadam ti dievcata poriadia, kolko pytat.