Mam AIDS

nellka

Sage, nenechali sme ti pekné číslo, má ho Palomino! Ha ha ha!!!Ale som škodoradostná. Sage, to prianie bolo pekné:)Ale nebuďme zlé....
A tiež mám niekedy pocit, že nemám nervy v poriadku, ale vždy to prejde. To asi nebude vekom, ale povahou a tak. Ja mávam niekedy také nervičky, že mám pocit, že dostanem infarkt. Ale snažím a krotiť. A hlavne, keď už čakám, že sa situácia vyvinie tak a tak a som na to pripravená, tak ma to už tak nevytočí.

sage33

zase ste mi nechali pekne cislo? 2626....
styri tisicky sukromne jasle? vsak rodicovsky je viac! tak to je uzasne. aj tak sa to ale oplati, ak mas na vyplatnej paske viac ako len tych 4 a pol.
mam znamu, ktora je o trochu starsia a ta vravi, ze uz mala mat davno odrastene deti, ze uz na ne nema nervy, ze uz by chcela mat klud.
nellka, mas v tom pravdu, ak si niekto zvykne na pohodlie, je mu tazko dobrovolne sa toho vzdat.

palomino

nellka, ale ved ja to vsetko viem, ale ved studujem a este som v zivote nikde nerobila, nemalo by ani zmysel robit tu skolu, keby som hned potom ostala doma, no a teraz to mame take pekne s manzelom, po svadbe akoby zacala nova etapa nasho vztahu, tak sa momentalne z toho tesime, nerada by som nic unahlila, chcem si to vsetko pekne vychutnat, nie naraz vsetko v kope. Okrem toho tu nemame nikoho, kto by nam pomohol, ziadne babicky na obzore a skolka stoji 2000 dolarov mesacne...Sukromna zakladna skola (verejna je velmi zla) je velmi draha tiez, tak clovek musi mat nejake uspory, to nie je sranda. Potrebujem robit aspon 5 rokov, vies. Aj aby sa clovek mal potom kde vratit. Prirataj si k tomu moje zahadne uzliny a vahu a mas:(
sage33 dakujeeem

nellka

Sage, skúsila si ten hipp?
A súkromné jasle u vás stoja 6000sk? U nás 4000sk, v podstate celá md, ale aspoň majú maminy o deti postarané a plus k tomu výplatu. Takže sa to oplatí.
Joj, ale som rada,že som doma, nikdy mi tak dobre nebolo, ako na tejto md. Aj keď mi je občas trocha smutno, užívam si to. Malá je zo dňa na deň ukecanejšia, ale začína byť vzdorovitá, nuž čo, 2rok sa blíži...nechce sa mi veriť...

nellka

...len aby sa ti to potom ešte chcelo vymeniť za dieťa. Ale nie, Palomino, veď je to vaša vec, hlavne, že sa zhodnete, je pravda, že dieťa veľa vecí obráti naruby, ale len na istý čas, všeličo sa dá aj s deťmi, aj čas na seba si nájsť, ja som toho živým príkladom. zajtra idem so ségrou a kámoškou večer von a v sobotu ideme osláviť kámoškine úspešné štátnice. Mám perno a popritom aj deti, ale však v noci spia, tak im to môže byť jedno, kde sa mama nachádza:)
A pozor, ja som neni žiadna katolícka organizácia, ktorá naháňa ovečky, aby rodili ako hrušky, len som chcela, aby si sa nad tým zamyslela aj z inej stránky. A už končím, ja ťa nechcem presviedčať. Pa a dobrú noc, idem už spať, oči sa mi zatvárajú...

sage33

vierka, pod robit opatrovatelku nasej malej, od septembra neviem, co s nou bude. nasa pani ide robit vychovavatelku.
ja platim 250,-sk na den. som ale kratko prec, cca 6 hodin, vynimocne dlhsie. tak ci onak, aj sukromne jasle vyjdu na 6000 sk/mesacne tu ui nas na vychode. ja malej vzdy pripravim jedlo, opatrovatelka len ohreje a nakrmi.
vezmi to, vierka, popri svojej sa uz dalsie dietatko zabavi. je to sice velka zodpovednost, ale detom bude lepsie spolu a este si privyrobis.
kazdopadne vsak nechod pod cenu, matka dostava rodicovsky prispevok a ked priplati nieco navyse, urcite ju to nezabije.
pri synovi som platila 40 sk na hod., takze ak som bola 8 hodin, alebo viac, bolo to min. 320 sk denne.

palomino, vsetko najlepsie obom vam, tebe aj manzelovi, nech sa vam dari a nech sa stale lubite.

palomino

nellka, ja ta chapem, ale teraz nechcem otehotniet len preto, aby som skusila, ci mi to pojde:) Teraz mame ine priority. Deti este proste nechceme a neviem, ake to je, tak to neriesim. Pozri, momentalne mam este cely mesiac fajront, jedine, co mam na starosti je navarit, poupratovat, inak nic. No a toto mam vymenit za dieta?:))) Ta co si?:)

nellka

Palomino, v tomto s tebou súhlasím, ani ja nežijem život v neustálom strachu, že čo ak mi to alebo ono nevyjde, čo potom, riešim problém, keď je, nemaľujem čerta na stenu.Ale v tomto je to iné, asi som iná, ako ty, ja som mala prvú dcérku v 22, lebo som chcela vedieť, či som vôbec plodná, či v tom nie je problém, lebo deti som strašne chcela. A veru, som šťastná, že sú tu, babuľky moje:) Nič také tu neprajem, ja len, že čím vyšší vek, tým menej času na vyriešenie príp. problému. Možno som ti teraz pripomenula naše zastaralé p. doktorky, ale v niečo na tom bude.