Mam AIDS

jjjjjj

Palomino, my sme mali presne to iste, ale ja som si to vsimla, az ked daktore cerviky, , pochodovali po parketach okolo kvetu. Ja som si najprv myslela, ze ta haved prilieza z vonku cez dvere, zo zahrady. Boze a ked som potom zistila, ze cela palma navrchu je "prevzdusnovana " tymto, fuuj
ja som sa velmi nese...kala, nastriekala som navrch na zeminu normalny spray, uz nepamatam, presne aky, nejaky na cistenie,a to zakapavalo, vyliezali dalsie zo zeme, tak aj na tie. A palma potom zila este dost dlho :-)nakoniec nam aj tak vyschla, asi od kurenia

palomino

Juj, dnes ste nejake zaneprazdnene, no ved aj ja;) Chcela by som sa spytat, ci neviete, co s tym: pred tyzdnom sme si kupili palmu do obyvacky, je o dost vyssia ako manzel a ten ma 178 cm a uz ked sme ju presadzali, vsimla som si medzi korienkami take biele cerviky...Trochu som sa zhnusila, ale manzel na to, ze to nic, ze to prevzdusnuju podu. Teraz chodim pozerat do crepnika a obcas nejakeho zazriem liezt po povrchu a potom ide naspat do zeme. Hnusim sa. Hadam z toho crepnika nevylezu, je velky a hlina nie je az po okraj. Co s nimi? najradsej by som to niecim vystriekala, ale netusim cim.

vierka

Presne Nashira.ja si tiež myslím o tom vreckovom svoje.my sme nedostávali za dobré vysvečko bicykle,ani také dary honosné.učili sme sa pre seba a nie pre dary.a tomu nechcem naučiť ani ja naše deti.Hoci je malý najlepší v triede,dostane len darček v podobe nejakého výletu.Nech si nezvyká,a ani ostatné naše deti.On je zvyknutý na iné dary.napr.za dobré známky sa varí podľa jeho jedálnička.

nashira

Aj ja som sa na tom smiala o tej umyvacke ked som si to potom citala ...taka vsuvka od veci,ale niecim k veci.Pisem ako mi idu myslienky a potom to takto dopadne.

palomino

A velmi sa tesim aj z toho, ze som vas nasla a mozem vam pisat. Nikedy mozno vyzeram ako pubertacka, co nic nevie, ale viem, ze ma za to neodcudzujete. Kazda sa raz naucime (mozno:)
Tak dakujem.

palomino

Dobre ranko. Este je len pol siedmej a mne sa uz nechce spat, mala som taky blby sen.
sage33 je mi luto, ze uz nemas ocka. Aj ja si az teraz uvedomujem, co vsetko vlastne nasi pre mna robili a bralo sa to ako samozrejmost, ze to rodicia urobia...Nedavno sa stahovali z bytu do nasho "letneho sidla", ako kazdy rok, mamka nabalila a sli. Stravia tam cele leto. Prislo mi to tak strasne luto, ze som pritom nebola az som si poplakala. Ved ja s nasimi vlastne uz nikdy nestravim tak vela casu, odkedy som tu, chodievala som domov na dva mesiace cez leto, ale ked mi skonci skola, tak tollko volna uz nenaskrabem:(( Ale zavolame ich aj sem, dufam, ze uz coskoro.
nashira, prislo mi trosku smiesno, ako si pisala o svojom chlapcekovi, ze rozozna falosnych ludi a hned za tym, ze potrebujes umyvacku riadu:) V nej mozes tych falosnych ludi preprat:)))
Zabudla som sa pochvalit, ze uz konecne mame kosacku a vcera sme kosili to nase pupavove pole a naraz je z toho pekny travnik, tak sa tesime.

nashira

Ale Sage co si? Ved tu mame aj smutne chvilky.Ja by som ockova mala dcerka nechcela byt,lebo ani neviem co to je:)))))).Ale chcela by som mat ten rozum co mam teraz uz v 12tich chachachachachachacha....vam sa to nezda mozno smiesne ,ale mne strasne.No Vierka ja periem ...maly zaspal a dnes som kupila obed u cinana.Taky podareny bol ujo cinan aj malemu sa pacil aj mu zakyval...a to nas maly si vybera ludi....hned je ostrazity ked je niekto falosny.Niekedy by sa mi zisla umyvacka riadu.
To je dnes ,ale doba zeny.Velka mi hovorila ,ze jej spoluziackam davaju mami aj 100sk denne vreckove.A ze si mozu kupit co chcu.Nasa dostane na autobus a obcas prihodim,ale to tak 10sk....ved ked sa to nazbiera za mesiac.Aj to okrem toho jej davam 50sk mesacne vreckove.Aj keby som mala tie peniaze navyse urcite by som jej nedavala 100sk....keby som mala navyse tak tak 20sk na den.Si myslim ,ze si musí uvedomit ,ze na peniaze sa musí robit.Aj doma ked pomaha nieco navyse...dam taxu 10sk....ako motivaciu.Ale ja ako dieta som musela aj doma aj celkovo robit bez naroku na honorar.Tak tu mate moju uvahu.

sage33

vierka, ja som taka hladna..... ake pirohy robis? cim plnene?
ja mam dnes zapekanu brokolicu so syrom a zemiaky, ale mali sme na vyber aj pirohy so zemiakovo-bryndzovou plnkou. a moj tato volakedy robil uzasneeeee makove, tvarohove a so slivkovym lekvarom. a tak sme my deti vyberali kazdy ake mal najradsej, bolo to poznat podla farby. mnaaaam. chcem byt naspat ockova mala dcerka... teraz v maji bolo 9 rokov, co uz nie je tu s nami.
prepacte mi, nabuduce napisem radsej nejaky vtip.