Mam AIDS

vierka

Palomino,niekedy sú to úplne banálne veci,ale väčšinou je to kvôli čakaniu.všetky sa objednať nedajú.A keď ti ráno trebárs o 9.00 povie,že sa veĺmi ponáhľa,lebo má choré dieťa,a potom ju stretneš o 12.00 v meste,tak o čom to je.no,nevzrušujem sa,idem variť pirohy.Malá mi už spinká tak idem čas využiť naplno:vyvesiť prádlo,povysávať...

palomino

Vieri, frflajuce zenske? To som tu nezazila a na co frflu? Doma si kazdy len na nieco vzdy stazuje, minule leto som mala obchadzku po uradoch a bolo to priserne. Tesila som sa sem naspat.

vierka

jaj ešte k tým duchom som zabudla.Niečo také som čítala,že duchovia vedia,cez koho môžu komunikovať.vedia,kto má strach...
No ja by som asi zošedivela.verím tomu,ale nepripúšťam si to.Ostávam doma niekedy aj s deťmi sama/bez manžela/.Chodí na 2-3 dni preč mimo domu na porady a tak.To som v posteli už o 21.00 a celú noc sa bojím ísť čo len na WC.Aj dnes večer sa idem modliť k zomretému z rodiny.Ale pozrieť naňho nepôjdem.Zajtra je pohreb.Neznášam pohreby.Urevem sa k smrti a to vôbec nemusí byť príbuzný.Ale ináč rada čítam také príbehy,a potom večer ser..m kocky.

vierka

palomino,ja si tiež nenechám újsť ordináciu.je to z môjho prostredia.Ale fakt taká ružová je tá na markíze.Ja by som natočila nejaké dve časti z tej našej,a videli by ste realitu.Akože prístup lekárky O.K,ale tie frflajúce ženské.No fakt mi to nechýba a ako vravela nellka,tiež si to teraz užívam.Teraz viem,čo je to MD.

palomino

nellka, ja nemam ziadne ducharske zazitky. By som sa pototo od strachu, keby sa cosi niekde suchlo, co tam nema byt:)
No pilulky dostupne tu nic moc. Vsetko len s 20 mikro estrogenu, ako som uz pisala a druhe hormony su tieto: Norethindrone Acetate, desogestrel, levonorgestrel (brala som Triregol aj regulon s tymto zlozenim a neviem, ci mi nerobil dobre tento hormon, alebo 35 mikro estrogen). Takze tak, zda sa, ze som na zaciatku, alebo si necham posielat moje Minesse zo Slovenska, v nich je druhy hormon gestogen. Pokusneho kralika uz robit nechcem, to som robila, ked som mala 19-23 rokov.
Zelam dobru noc, este si pozriem Ordinaciu a ideme na lozko:)

nellka

Ale nebudem, teda zatiaľ ma kašeľ netrápi. Už na kostole odbili polnoc, idem, aby ma tu nejaký duch nezačal strašiť:)
Ozaj, keď sme pri tom, nemáte nejaké duchárske zážitky? To ma vždy fascinovalo, ale mne sa nikdy nič také nestalo, asi som neni médium. nemáte nejaké?

sage33

nie, nekupila, mala som dnes zhon. ale mala vyzera byt v poriadku, zlata bola, tolko sa dnes nasmiala. a pripada mi, ze ma riedku stolicu z toho, ze okrem mliecka teraz takmer nic nepapa.
nonono, nellka, uz nechod na jednu, budes kaslat...