Mam AIDS

nellka

Sage, ďakujem za fotky:), malá má krásne očká, úplne modré, ako obloha. A malý je odvážny:) A s kým ste boli? Na jednej fotke tam bolo viac detičiek.

nellka

Ahojte, aj ja tu postrádam Mentolku a Hanku, kde ste?!
Ja som dostávala vreckové, asi od 15-tich sa mi zdá, 100- ku na mesiac, aby som mala na diskotéku a na kofolu a tak, ale ja som nikdy šetriť nevedela, minula som to rýchlo a potom sušila hubu!:)
Vreckové ale podľa mňa svoj význam má, aby sa decko pomaly učilo hospodáriť s peniazmi, aby sa napr.poučilo, tak ako aj ja, že rozmindžáriť sa to dá rýchlo a potom si už nič nekúpiš.
Palomino, červíky, to je moje, fuj, keď som bola decko, tak som vliezla do hnoja a košťáky mi chodili po tepláčkoch aj v čižmách sa mi naháňali, mama spomínala, že mala radosť.
Dnes idem skoro spať, flámovala som...Tak pa!

jjjjjj

Palomino, som ti vcera pisala, ale nechcelo mi zobrat prispevok, stale dookola vypisovalo, ze mam vypisat spravne pismenka ...
len som ti pisala, ze si naozaj nepamatam, cim som to striekala, bolo to uz pred vyse rokom asi, ale bol to urcite nejaky univerzalny pripravok na cistenie :-))

palomino

Dakujem, sage, bola som pozriet, cerviky uz spia:) Ked sme ju pred tym tyzdnom kupili, tak sme ju vybrali z toho originalneho plastoveho kvatinaca a korene mala poprerastane v takej "bunci" spolu aj s hlinou, nedalo sa to rozobrat, len sme dosypali trosku zeminy.

sage33

palomino, vraj je proti cervom dobry Basudin. alebo skuste dat palmu von, na terasu, do zahrady. vymen jej podu, dj cerstvu, vyloz do zahradky a uvidis, co bude.

palomino

...Zase v radiu varovali pred tornadom, ale nastastie nie v nasom kraji. uz druhy den je 32 stupnov a velmi dusno a vlhko.

palomino

No postriekala som to prismo na tych nechutakov tym na ruze (aj ked sa maju striekat listy rastliny) a potesila som sa, lebo uplne zmeraveli, potom sa zase zacali hybat akoby nic, urobila som to zo tri razy, ale zatial to s nimi nic nerobi a nechcem to prehanat, lebo ten postrek smrdka a manzel sa bude stazovat, ked tam bude pit kavu. ozaj uz nevies, s cim si to vystriekala?

palomino

Fuj, je to hnusne, akurat som bola kuknut a dalsie styri si tam pochoduju v crepniku. Aj dajakeho mensieho kamarata maju, dufam, ze sa to tam nemnozi. Manzel akurat volal z roboty a som mu to povedala, ake je to hnusne, on na to, ze zoberie tu palmu a vysmari ju, lebo uz som mu to povedala niekolkokrat:) Mam taky postrekovac na skodcov na ruze, ale da sa vraj pouzit aj na kvety vnutri, mam tym pospricovat zeminu? Dufam, ze sa kvetu nic nestane a tie hnusaky vykapu.
Dakujem ti za odpoved.