Mam AIDS

vierka

Baby,dnes som bola na STK a emisnú kontrolu.manžel ma postavil pred hotovú vec,že on si dovolenku neberie,a že som objednaná na 10.30.Tak som išla.Síce so susedom a jeho priateľkou,a ešte šla so mnou aj kámoška,s ktorou sme spolu chodili na vodičák.Ona šla po vodičák na políciu.Obdivovala ma za moju odvahu.Tak tú,musím povedať mám a dostatok.Ešte cúvanie musím dotiahnúť,a bude to o.k.je o super-jazdenie.Nashira,choď.Uvidíš,dobre bude.

karola

caaaaaaaaaaaafte baby!!! no ako sa mate? sorry ze sa tak dlho neozyvala, mala az po usi vybavovania, aj byt aj praca a vsetko okolo toho. co noveho mate, dufam ze ste vsechny ok a zdrave!!! tet nie ste online tak dufam ze nejbliz budete! peknu nedelu, s pozdravom karola ;o)

palomino

Ten opak zvlhcovaca sme kupili, este sme chceli papuce, sli sme do ineho obchodu a tam nas poslali niekde do sekcie drogerie, lebo ze je zase varovanie pred tornadom. Tak sme sli domov a bola velka burka, potok za domom vyliaty z koryta, zaplavene cesty, domy...To vsetko za par hodin...Hrozne, uz mam toho dost, neviem, preco je take pocasie. Zima bola taka, ze 4x tyzdnne vela nasnezilo a vkuse aj tri tyzdne bolo minus 25 stupnov, teraz zase kazdy den plus 30.

palomino

Dnes je zase priserne horuco a vlhko, vecer pojdeme kupit "dehumidifier" neviem, ako sa to povie, opak zvlhcovaca vzduchu.

palomino

jjjjjj byvame v "midwest". Ja sa bojim tam na korienky striekat cistiaci prostriedok, aby sa tej palme nieco nestalo, je krasna a tie cerviky tam raz za cas este lozia, uz na to nechodim pozerat, vonku nevylezu, lebo ten crepnik je velikansky a zvnutra asi smyklavy:)
nellka, no ja by som ti dala, keby si mi domov prisla s cervikmi. Fujky. By som ta pekne celu s hadicou ospricovala:) Ja nepamatam, odkedy som dostavala vreckove, uz niekedy na zakladnej, ale ja som neminala, len na zuvacky s nalepkami beverly Hills. Na strednej som tuzila ist na Floridu za backstreet Boys, haha, to som neminula ani gros a nasetrila som si "az" 6000 korun na letenku:))) ktora stoji 25000:))
sage33 tie fotky su velmi podarene.

sage33

nie, nikto ma neodfotil, sice pani riaditelka tocila video, ale neviem ci len deti. a mna az doma napadlo, ze som mohla dat komukolvek fotak do ruky, aby nas s timom cvakol. najlepsie na trampoline....

nellka

Hej, tú fotku mám na mysli:)Moja je divá aj s dievčatami, vtedy ohluchne, nevidí...a obyčajne to vždy zle skončí.
A teba nikto neodfotil?

sage33

nellka, odvazny myslis preto, ze si trufol na zirafu? :-))) na tom vlaciku sme boli so susedovie dcerkami, timo sa s nimi velmi rad hra, a pritom jedna je o dva roky starsia, druha o dva mladsia. ale ja preferujem, ked sa hra s dievcatami. ked je s chlapcami, je velmi divy, neposlucha a neda sa skrotit.
a v tej ZOO ked sme boli, bolo nadherne pocasie, tak kazda fotka vyzera dobre.... aj ja by som bola krajsia :-)))