Mam AIDS

nellka

Ahojte, žienky!:)
Nashira, tú plienočku pre starkých dosť dobre poznám a veru sa do nej len nemočí...Dúfajme, že tak nedopadneme, alebo ak aj, tak nám to už bude šumafuk.
Sage, je to normálne, tá fantázia, moja počuje nejakú príhodu a okamžite si to berie za vlastný zážitok a rozpráva mi o tom, akoby sa to stalo jej, no niekedy sú to teda veci- napr. ako videla, že dievčatko otváralo dvere na idúcom aute a vypadlo na cestu, alebo ako videla, ako si dieťa nedávalo pozor a vypadlo z okna a pod.a ešte sa so mnou koľkokrát háda, že ona to naozaj videla.A pritom som si istá, že nie.
Dnes ma teda riadne hnevala, už to trvá asi dva tri týždne, klame, až sa hory zelenajú, robí veci, o kt. vie, že sa nerobia, proste veci, kt. už strašne dlho nerobila. Ale dnes to už prehnala, tak dostala trest a potom sme sa porozprávali/po sto rokoch bez kvílenia, mala som pocit, že ma počúva/ a večer už bola ako medík. Niekedy som z nej už úplne hotová, ťažká povaha je to.

nashira

Sage ,ale ty malu uz pripravujes ....plienocky medzi nozky:))).A v podstate sa tym uz pripravujeme na starobu...Kto vie co budeme nosit....vsakze .Myslim tym plienocky na unik mocu. chachachachachachachacha

sage33

joj, dievcence, my sme boli na vikend u svokry, necakane sme sa v piatok, 13. na poludnie rozhodli a hned popoludni, po praci zbalili a odisli. v sobotu sme boli aj na sirave, na vinnom jazere, krasna prechadzka a hlavne oddych - bez pc, internetu, nic som nevarila, neumyvala riady. len s detmi. pocasie nebolo najkrajsie, ale velmi prijemne.
a teraz idem makat, navarit na zajtra, poprat, mozno aj pozehlit...... preco sa musi vzdy ten oddych takto vykompenzovat pracou? tsts...
nashi, to sa asi nikdy dostatocne nepripravis na prvu menstruaciu. ja som mala 15 prec, vsetky moje spoluziacky to uz mali za sebou, ja som to cakala kazdy den od urciteho casu..... a ked to prislo, sedela som na zachode, roztriasla som sa, a nevedela ako to mam povedat mame.
nas drobec mal v sobotu 10 mesiacov, ale ako to rychlo leti, tak aj jej mesiaciky su tu zaraz. aby som ju zacala na to pripravovat :-DDD
maly u babky v parku vo fontane lovil dlhou palicou zraloky.... to je des, ta fantazia stvorrocnych. upokojte ma, ze je to normalne, ze to poznate. ja sa z toho smejem, co on navymysla. a to som mu len pred dvoma rokmi vysvetlovala, co to znamena predstavovat si, akoze nieco mame, nieco robime, alebo akoze niekde sme...... evidentne to pochopil, chlapec. tak idem do prace, uz mam aj hrubu predstavu o tom, co ide do pracky prve - svetle farebne (teda vacsinou svetlomodre a bezove zo syna a ruzove a bezove z dcery).
papapapa, pekny tyzden.

nashira

Som si dala zavazok ,ze sem kazdy den napisem aspon nieco.....Vydrz je dolezita....tak kto chce nech sa prida.A ja si tu kludne zatial sama popisem kym ma to bude bavit,ale ten tyzden minimalne.....Posielam cmuk vsetkym dobrym dusickam:)))

nashira

.......o tak ste ma tu nechali napospas:)...samej sebe.....S Nellkou sme aspon cez mail v kontakte ,ale ostatok akoby sa jaskyna zavrela.....Tak budem tu asi vyvolavat duchou:))))))))

nashira

Ahojte Dobre ranko!!!
My mame taky smutny vikend pred sebou.Polovicka pracuje aj sobotu -nedelu tak budem Cakanka......A este dnes ked aj pride ja odchadzam pomahat kamoske na dom ....stavaju a treba poupratovat...tak idem utuzit vztahy.Tak do 16:00 budem ja cakanka a od 16:00 bude drahy cakan:))).Som zvedava ako sa to pocasie dnes zvrhne u nas je pod mrakom a ocakavam ,ze bude prsat ...tak poobede.Maly sa prvy krat vycikal do serblika ....tak sme sa tesili vsetci sme mu tieskali....chapete usetrenych 6sk:)))....len tak dalej.Tento tyzden mame vela vecí prvy krat..Velka dostala menzes...:(Bolo to smutne .Bolo mi jej luto .Pripravovala som ju aj vedela o co ide ,ale aj tak ked to pride je to take smutne.Nechala som ju doma aby sa s tym v pokoji vysporiadala.Ale tie dalsie dni to bolo o.k.A tak som si zaspominala ...na moje prve vlozky...vata v sietke:)))A jej som kupila tie najlepsie nech ma komfort:))).Tak vam prajem pekny den a aj vikend......Nashira

nellka

vierka, veru vidno, že máš pomocníka!:)
Aj my tak podobne, stále vonku a bola tu tá sestra, mama tu ešte je, takže klábosíme o dušu, hneď mi je veselšie:)
Aj ja dúfam, že sa rozbehneme, lebo to by mi bolo ľúto:(

vierka

jA SOM S VAMI.LEN NESTíHam.cELý DEŇ SME VONKU, A VEčER MáME PRETEKY S MANžELOM,VäčšINOU VYHRá ON.malá mi pomáhala,vidno,však?pozdravujem vás.