joj, dievcence, my sme boli na vikend u svokry, necakane sme sa v piatok, 13. na poludnie rozhodli a hned popoludni, po praci zbalili a odisli. v sobotu sme boli aj na sirave, na vinnom jazere, krasna prechadzka a hlavne oddych - bez pc, internetu, nic som nevarila, neumyvala riady. len s detmi. pocasie nebolo najkrajsie, ale velmi prijemne.
a teraz idem makat, navarit na zajtra, poprat, mozno aj pozehlit...... preco sa musi vzdy ten oddych takto vykompenzovat pracou? tsts...
nashi, to sa asi nikdy dostatocne nepripravis na prvu menstruaciu. ja som mala 15 prec, vsetky moje spoluziacky to uz mali za sebou, ja som to cakala kazdy den od urciteho casu..... a ked to prislo, sedela som na zachode, roztriasla som sa, a nevedela ako to mam povedat mame.
nas drobec mal v sobotu 10 mesiacov, ale ako to rychlo leti, tak aj jej mesiaciky su tu zaraz. aby som ju zacala na to pripravovat :-DDD
maly u babky v parku vo fontane lovil dlhou palicou zraloky.... to je des, ta fantazia stvorrocnych. upokojte ma, ze je to normalne, ze to poznate. ja sa z toho smejem, co on navymysla. a to som mu len pred dvoma rokmi vysvetlovala, co to znamena predstavovat si, akoze nieco mame, nieco robime, alebo akoze niekde sme...... evidentne to pochopil, chlapec. tak idem do prace, uz mam aj hrubu predstavu o tom, co ide do pracky prve - svetle farebne (teda vacsinou svetlomodre a bezove zo syna a ruzove a bezove z dcery).
papapapa, pekny tyzden.