velmi ma mrzi,ked som sposobila nejake rozbroje v tejto "vasej komunite",je mi z toho smutno.Sem som velmi nechodila, tema takym nazvom ma nelakala,tento chat som nasla nahodou, ked som hladala ine informacie, potom som sa aj trochu zacitala a zistila, ze sa tu rozoberaju ine veci ako aids, zdalo sa mi, ze ste sa tu zisli velmi zlate baby.Poslala som sem dennik o tej vodicke, ktory mi prave tu zapadol ku vam, kedze Vierka ma cerstvy vodicak. Ta sranda sa mi velmi pacila,tak som to napisala aj vam na dobru naladu.Prihovorila som sa Palomine, lebo mala ten isty problem,ktory som ja riesila uz predtym, tak som jej poradila. A tak nejak sme sa zakecali aj v inych oblastiach.Velmi rada by som sa bola porozpravala aj s vami ostatnymi kockami,len nikto sa nepridal, myslela som ze sme na prijme len my dve s Palominom vtedy, kedze sme len my dve komunikovali, nenapadlo ma, ze moze byt problem niekde inde.
Palomino mi bola blizka aj tym,ze tiez nezijem doma na Slovensku a celkom dobre mi padne sa porozpravat aj takymto sposobom. Na tomto fore < celkovom> su mi nesympaticke nazory niektorych a takym by som nemala chut ani radit ani len tak poklabosit, ale tu u vas sa mi to zdalo take prirodzene...
Naozaj som nechcela narusit vase kruhy, tak sa nehnevajte a pokracujte spolu..