Mam AIDS

nashira

Nieje potrebne sa hned pri kazdom nedorozumeni urazat a robit rozhodnutia ako Mavajte sa dobre! Palomino sa to vysvetlilo tak ked sa odhnevas normalne pokracujeme.Mozno sa dievcatam naozaj nechce.Tak ja to uz nebudem riesit a sprtat sa v tom.A kecajte dalej s jjjj.

jjjjjj

velmi ma mrzi,ked som sposobila nejake rozbroje v tejto "vasej komunite",je mi z toho smutno.Sem som velmi nechodila, tema takym nazvom ma nelakala,tento chat som nasla nahodou, ked som hladala ine informacie, potom som sa aj trochu zacitala a zistila, ze sa tu rozoberaju ine veci ako aids, zdalo sa mi, ze ste sa tu zisli velmi zlate baby.Poslala som sem dennik o tej vodicke, ktory mi prave tu zapadol ku vam, kedze Vierka ma cerstvy vodicak. Ta sranda sa mi velmi pacila,tak som to napisala aj vam na dobru naladu.Prihovorila som sa Palomine, lebo mala ten isty problem,ktory som ja riesila uz predtym, tak som jej poradila. A tak nejak sme sa zakecali aj v inych oblastiach.Velmi rada by som sa bola porozpravala aj s vami ostatnymi kockami,len nikto sa nepridal, myslela som ze sme na prijme len my dve s Palominom vtedy, kedze sme len my dve komunikovali, nenapadlo ma, ze moze byt problem niekde inde.
Palomino mi bola blizka aj tym,ze tiez nezijem doma na Slovensku a celkom dobre mi padne sa porozpravat aj takymto sposobom. Na tomto fore < celkovom> su mi nesympaticke nazory niektorych a takym by som nemala chut ani radit ani len tak poklabosit, ale tu u vas sa mi to zdalo take prirodzene...
Naozaj som nechcela narusit vase kruhy, tak sa nehnevajte a pokracujte spolu..

sage33

fuuuuha, tu dnes bola burka...... na aidse.
my sme dnes mali krasne popoludnie. v skolke sme mali vystupenie, maly uzasne tancoval, po vystupeniach bola opekacka. syn zbastil tri spekacky a este nieco slane, keksiky. ked sme sli domov, asi dvakrat sa ma stihol opytat, ci budeme opekat zase.
inak, ja mam panicky strach z opekanych a grilovanych jedal, vediac, kolko je tam karcinogenov. ja som malemu opiekla len tak mierne spekacik, ale niektori to maju radi asi na cierno.... fujky.
v skolke nam len vcera oznamili, ze si treba doniest palicu na opekanie. kde sme mali zohnat palicu uprostred mesta? keby to aspon povedali v piatok, a nie v pondelok popoludni! a tak som s dovolenim kolegyn urobila v jednom kvetinaci prirodzenu obnovu drevin, volakedy to bola vysoka cinska ruza. bola bez listov.... dobre sa na nej opekalo :-DDDDD

palomino

Ja sa mam zamyslat? Ked niekomu vadim, ja tu chodit nemusim, ja sa kludne vykecam aj sestram alebo manzelovi, ked pride z roboty...To skrtnite si napisala ty, ze skrtnite sem aspon, tak som napisala, ze teda skrtni aj ty. Nemyslela som pod tym nic zle. Tak sa teda mavajte dobre.

nashira

Mne nevadí ,ze si tu jjjj to je otvorena tema.Ale ja som pisala naposledy 8...tak trocha mi vadi ta poznamka ,ze som sem neskrtla ...od Palomino.Ale nemam potrebu to nejak rozmazavat.Ale ked sa pytas priamo tak budem priama.

nashira

hm.....Nechcem tym povedat nic viac ako som napisala.Ale ked tu chyba nieco co tu predtym bolo ....tak sa treba nad tym zamysliet.

nashira

Ale skrtla Palomino skrtla len asi ty to nevidis a nevnimas......No asi je cas sa zamysliet preco sem dievcata nepridu.