Mam AIDS

nashira

„Žiadny človek nemá súdiť druhého; žiadny človek to nemá od iného ani požadovať.
Každý má ísť svojou cestou a hovoriť svojou rečou, aby sa nestal napodobeninou svojho blížneho!
Nech nikto nehľadí na toho, koho pokladá za krajšieho ako je on sám a nech ho preto nenapodobňuje! Každý človek je stvorený tak, aby aj on mal v sebe nejaký druh krásy“ ......

nashira

Neviem preco maju krajiny hymnu,ale asi preto ,ze to vyjadruje nieco o nich a je to hudobne vyjadrenie,charakteristika danej skupiny ludi a ich rodnej zeme.Toto je nasa hymna ak chcete.....Idem sprtat po nete co je hymna...chachachacha

sage33

no dnes sme stavali hrady a zamky, zo vsetkych kociek, co doma mame, drevenych, plastovych, penovych.... ale uz je roztriedene, upratane, mala si tiez prisla na svoje, hlavne pri buracich pracach.
u nas teraz prsi, ale taku poloroztopenu zmrzlinu by som si dala tiez. ale aj jahodovu alebo marhulovu dren. mnamky. a my zas v mrazaku len maso, zelenina, ovocie. sice tam mame jahody, ale neviem ci by mi to ulahodilo, cmulat mrazene jahodky....

nellka

Téééda, to som ti dala!:)Sage, akej výstavbe sa ideš venovať? Niečo mi ušlo?
Už ma tu čaká plná miska zmrzliny, mňam, najradšej mám takú poloroztopenú...

sage33

mashi, dashi, kashi, to je jedno, vieme o kom je rec.
to raz sme sa bavili o farbe niecich oci. a ktosi vravel, ze ma zelenohnede. tak sme vraveli - je to farba kaki? alebo kaky?

nellka

Mashi, aj ja sem chodím kedy príde:)A je mi tu dobre, málokedy sa objavím aj inde, ako na aidse:)
Baby, aj mne chýbate, som rada, že sa nám aspoň Vierka ozvala, ale čo je s tou Hankou...Mentolka musí mať už nervičky, bez netu, joj, je mi jej ľúto.:( Decká som nechala na dvore, bežím za nimi, momentálne tá staršia ukladá tú mladšiu spať:)Mladšia je perfektná parťáčka, ona sa vždy nechá nainštruovať, napr. že, takto si lažkaj, takto si daj ručičku, zavri oči a pod.Dobre sa s ňou hrá:)