Jeeej, ahoj, som rada, ze si tu, ty si sem chodievala aj predtym? Chudatko a tu biopsiu ti robili coho? Uzliny? No ved ja som rada, ze konecne sa bude nieco diat. Kazdy den si picham prstom do tej uzliny a furt manzelovi hovorim, ako ma boli a tak, tak aspon uz bude mat pokoj;) Keby to aspon nebolo na takom blbom mieste, ale zase lepsie, akoby mal vyberat tu na krku.
Manzel sa velmi tesil, ze som si ho tak "uctila":) Vacsinou pocas jeho narodenin je sam, ja som u rodicov doma na Slovensku. Ta torta sa mi podarila, vyborna je. Som sa ho pytala, ci zoberie kusok kolegom do roboty, tak sa ohradil:) Minule som robila strudlu, dala som ju pekne na tanierik, aby odniesol susedovi, ked ho uvidi, on sa o chvilu vratil, jeden kusok zjedeny, ze sused nevysiel vonku, tak si dal on:)
Kupila som mu taku cvicebnu pomocku, vola sa to elliptical trainer, napadobnuje to v podstate beh na lyzich (takej velkosti, ako stacionarny bicykel), velmi ho chcel, ale sam by si ho nekupil. Chcela som ho skryt do skrine, ale vazi to 40 kg, tak som mu to dala pred asi dvomi tyzdnami.
Napis nieco o sebe, ked chces, rada by som ta spoznala.
Aha- tie cerviky som postriekala cistidlom na okna, obsahuje amoniak. Zijuce cerviky hned zdochli, ale obcas sa vynoria dalsie, takze postriekanie zeminy je neucinne, ale uz na to kaslem, palma je krasna, rozvil sa novy list a vonku to nevylezie.