Mam AIDS

palomino

Jeeej, ahoj, som rada, ze si tu, ty si sem chodievala aj predtym? Chudatko a tu biopsiu ti robili coho? Uzliny? No ved ja som rada, ze konecne sa bude nieco diat. Kazdy den si picham prstom do tej uzliny a furt manzelovi hovorim, ako ma boli a tak, tak aspon uz bude mat pokoj;) Keby to aspon nebolo na takom blbom mieste, ale zase lepsie, akoby mal vyberat tu na krku.
Manzel sa velmi tesil, ze som si ho tak "uctila":) Vacsinou pocas jeho narodenin je sam, ja som u rodicov doma na Slovensku. Ta torta sa mi podarila, vyborna je. Som sa ho pytala, ci zoberie kusok kolegom do roboty, tak sa ohradil:) Minule som robila strudlu, dala som ju pekne na tanierik, aby odniesol susedovi, ked ho uvidi, on sa o chvilu vratil, jeden kusok zjedeny, ze sused nevysiel vonku, tak si dal on:)
Kupila som mu taku cvicebnu pomocku, vola sa to elliptical trainer, napadobnuje to v podstate beh na lyzich (takej velkosti, ako stacionarny bicykel), velmi ho chcel, ale sam by si ho nekupil. Chcela som ho skryt do skrine, ale vazi to 40 kg, tak som mu to dala pred asi dvomi tyzdnami.
Napis nieco o sebe, ked chces, rada by som ta spoznala.
Aha- tie cerviky som postriekala cistidlom na okna, obsahuje amoniak. Zijuce cerviky hned zdochli, ale obcas sa vynoria dalsie, takze postriekanie zeminy je neucinne, ale uz na to kaslem, palma je krasna, rozvil sa novy list a vonku to nevylezie.

jjjjjj

vidis, ako dopadli oslavy?? Chutilo?
a akym darcekom si ho prekvapila
< okrem tej vecere> neviem, ci si pisala, ci si len nepamatam?

jjjjjj

tiez mi robili biopsiu, bez narkozy, a vobec to nebolelo, nakoniec ma aj tak operovali, aby mohli s urcitostou vylucit rakovinu

jjjjjj

Palomino, neboj sa, urcite to dobre dopadne, ja som bola tri krat pod skalpelom v celkovej anesteze, vlastne styri krat, predtym som si vzdy aj poplakala, ale vzdy to dobre dopadlo
:-)))
hlavu hore, neboj...Lepsie je, keby daco, zistit to vcas...Vezmi to z tej krajsej strany-pojdes sa pohladom pokochat na toho fesaka chirurga :-)

nashira

Tak Palomino sme vam tu dali priestor.....aj jjjj...Ale uz sa mi vazne cnie babuse tak Hanka aspon sem skrtnite......fnuk a Mentolka som ti napisala uz mailov ako maku tak ,ale len si myslim ,ze ti nejde net.Uz som bola tak na tom ,ze ked pisala Karola a zistila som ,ze bola online pred dvoma hodinami tak som bola smutna ,ze som sa s nou tu nestretla:))).Chybate mi:(....bebebebebebebebebebebe

palomino

Ahojte vsetky, no kde ste? Uz sem nechodite? Chcem sa len s vami podelit, lebo sa bojim - dnes som bola teda za tym chirurgom (fesi, vo veku mojho manzela zhruba) a buduci stvrtok mam v spitali biopsiu uzliny, tej v slabine. Ze mi ju celu vytiahne, pod celkovou anestezou, ze to je maly zakrok, stichy budu z vnutornej strany a z vonkajsej nejake lepidlo. Vraj to ale na rakovinu nevyzera, ale treba zistit, co to je, ked to tam je tak dlho. V zivote mi netrhali zub, neoperovali na nic, mam z toho panicky strach. Priserne sa bojim:((( Ked si predstavim, ze ma niekto bude otvarat so skalpelom. Jooooooooooj

vierka

iiiiii,tak ten denník by ma potešil,kebyže tam nie je "Vierkin".Síce som ešte len v začiatkoch,skúsenosti prídu pomaly ale isto.Už aj ten späťák som nabrala/ešte počas autoškoly/.Včera som tiež mala na mále pri cúvaní /auto sa mi postavilo do cesty,ale ubrzdila som a v pohode.mala som z toho dobrý pocit.Som rada,že sa manžel k tomu tak stavia,lebo ma tak núti jazdiť.nenapísla som vám,že cestou do mesta /čo je cca 5 km,/ som si na benzínke kúpila Z v trojuholníčku.Nashira,keby si náhodou nevedela,tak si to môžu dať začiatočníci na auto.A predavačka že:prosíte si menšie či väčšie?a ja že čo najväčšie.manžel vravel,že sa to pekne vyníma na tom strieborno sivom aute.Ale veď to nieje hanba,len upozornenie vodičom stojacím alebo idúcim za mnou, a hlavne pri rozjazde do kopca.Ale ide mi to.

palomino

Akurat idem spratat kuchynu, uz mam hotove. Dufam, ze ta torta bude dobra, este som to nerobila, je puncova. Ma obdlzikovy tvar, lebo formu na tortu som nechtiac vyhodila. Manzel pride o hodinu, tak dufam, ze sa potesi.

jjjjjj

hahaha,hej?
Ale jak sa vravi, kto nic nerobi, nic nepokazi, kto nejazdi, ten nic nerozbije:-)
mne sa na nasom tiez podarilo trosku "vylepsit fasadu" rovno v krizovatke, uz mi naskocila oranzova, chcela som este dokoncit prejazd, tak som pridala, lenze ten predomnou zastal uprostred nej, lebo na ostrovceku stala pani < ona mala este cervenu > a on sa rozhodol jej dat prednost :-)), takze ja som pristala na jeho aute s mojou lavou stranou. Ta pani potom prisla ku mne placuci, ze ona nechcela prejst, ze ved mala cervenu, na ostrovcek presla, lebo z tamtej strany neslo ziadne auto, bla, bla, bla. Lenze na vine som bola aj tak ja, lebo ja som buchla donho. Auto bolo pojazdne, len oprava nebola lacna a aspon tamtomu sme nic neplatili na opravu, vyslo najavo, ze nemal platny vodicak, takze nic nenahlasil na poistovnu, este on by mal z toho pruser
Ale uz ta necham, bo ani nebudete vecerat hihi, aj ja idem popracovat, paa, paa