Mam AIDS

sage33

joj nellka, nelam palicu :-)
uz sme mali take obdobie, ze sa tu ani listok nepohol, ono sa to rozbehne....
vacsinou ale travime teraz cas vonku, pri pocitaci sme minimum, co je aj dobre.
aj u nas je tak spravne prijemne pod mrakom. ja akoze pracujem, dnes tu nik nie je, sefstvo sa rozprchlo.......
som tu bezprizorna :-DDDDD

nellka

Ahoj, dievčatá! Čo robíte? My sme so ségrou s deckami vonku, obed máme navarený od včera, takže len malým. Počasie sa dopsulo, ale v mikine je fajn.
Vierka s Hankou sa neozývajú/ani Palomino, ako vidím/, tak sa mi zdá, že tu pomaly končíme...:(

sage33

ahojte, vsak sa nic nestalo, vsetko sa vysvetlilo, nikto sa predsa nema preco hnevat alebo urazat, vsak baby?
kazda mame svoje problemy a obcas sa to prenesie do komunikacie s inymi, aj ked nie odovodnene...
vsetci su tu pravdaze vitani, aj jjjjjj, aj palomino. kazdy moze pridat drievko do ohna...... obcas aj benzin :-DDDD
jjjjjj, nechces si zmenit meno? vymysli si nejake, lebo jjjjjj sa tazko vyslovuje, a ani nedokazem spocitat, kolko jeciek tam mas, musela by som si znacit ciarky na monitore :-DDD
a napis ozaj nieco o sebe, uz sa pozname my ostatne, tak neviem ci si citala aj o nas, ak ta nieco zaujima, opytaj sa kludne.
tak sa majte pekne, a napiste, nech tu nie je smutno.

nashira

Ahojte!
Nellka stavaju sa aj taketo nezhody a je to sucastou kazdej komunikacie ....nemoze byt len dobre:))).Ako hovorí moja starka cim viac sa clovek v hovne vrta tym viac smrdi.Tak uz sa v tom nevrtajme:))).A galeria je v pravo dole.Na tej stranke co som tu zanechala.Nieje to sice prava Majka z gurunu,ale aj tak je paradna.

nellka

Ahojte! Ja teraz nestíham písať, lebo tu mám sestru aj s malým, tak sme celý deň vonku, alebo kecáme vnútri, pri pc som skoro vôbec nie je.
To je prvýkrát v histórii aidsu, že ste sa tu mierne pochytili...veru, netreba sa hneď urážať, ani na jednej, ani na druhej strane som nemala pocit, že by bolo prečo.
Nashira, kde je fotogaléria na bleskovkách?
Sage, tak si sa vynašla, pobavila som sa, mne dnes malá zahlásila, keď som sa jej pýtala, či náhodou nepotrebujú niečo do škôlky na zajtra, že "áno, máš mi ušiť modrú sukňu!!!" Tak dúfam, že to nejako doplietla, lebo večer už ťažko toto želanie splním a už vôbec nie s mojím šiacim umením:)
A Hanka by zaujímala aj mňa, dúfam, že je ok, ozvi sa!
Mentolka sa tiež už dlhšie neozvala. Možno by bolo dobré nahodiť nejakú tému, lebo my sme tu toho už toľko prekecali, že už stagnujeme:(, asi je to normálne, ale aj mne je to ľúto.
Idem zase kecať a porušiť večerné nedlabanie, momentálne máme so ségrou dovolenku!:)

nellka

Ahojte! Ja teraz nestíham písať, lebo tu mám sestru aj s malým, tak sme celý deň vonku, alebo kecáme vnútri, pri pc som skoro vôbec nie je.
To je prvýkrát v histórii aidsu, že ste sa tu mierne pochytili...veru, netreba sa hneď urážať, ani na jednej, ani na druhej strane som nemala pocit, že by bolo prečo.
Nashira, kde je fotogaléria na bleskovkách?
Sage, tak si sa vynašla, pobavila som sa, mne dnes malá zahlásila, keď som sa jej pýtala, či náhodou nepotrebujú niečo do škôlky na zajtra, že "áno, máš mi ušiť modrú sukňu!!!" Tak dúfam, že to nejako doplietla, lebo večer už ťažko toto želanie splním a už vôbec nie s mojím šiacim umením:)
A Hanka by zaujímala aj mňa, dúfam, že je ok, ozvi sa!
Mentolka sa tiež už dlhšie neozvala. Možno by bolo dobré nahodiť nejakú tému, lebo my sme tu toho už toľko prekecali, že už stagnujeme:(, asi je to normálne, ale aj mne je to ľúto.
Idem zase kecať a porušiť večerné nedlabanie, momentálne máme so ségrou dovolenku!:)