Mam AIDS

nellka

Vierka, také počasie by som brala aj ja. Už som aj ja nachladnutá a baby tiež, chvíľu je teplo, potom sa zatiahne a fučí ako o dušu...no bodaj by sme boli zdraví!
Čo len budeme doma robiť,uff:(
Poznám druh rozkoše, keď je už všetko upratané, to sa prechádzam po chalupe a kochám sa!:)Dnes som aspoň periny prezliekla a povysávala obývačku a kuchyňu. Mali by sme na začiatku júla maľovať, tak potom sa urobí komplet poriadok.
V sobotu máme oslavu, trocha predčasnú, 3. júla bude mať to moje malé kurča už dva roky:)

vierka

Ach,sage,keby tie práce prinášali rozkoše,tak by sme mali všetko ako zo zlata vyblýskané.Mám nejaké lenivé obdobie.Ani len počítač sa mi nechce zapínať.Niežeby som mala rada horúce dni,ale takých 27 pod mrakom by som prijala.Toto je fakt drsné.

sage33

veru, asi mate vonku skarede pocasie, ze ste konecne tu!
a este len pride, do konca tyzdna ma byt mrzko, mrrrrr....
vcera som uz vazne len oprala, vyhodila par pokazenych veci z chladnicky a uvarila malej polievocku. ziadne zehlenie sa nekonalo..... ani dalsie rozkose, ako umyvanie dlazky a tak.

vierka

ináč pohoda.čas letí a letí...Sem tam jazdím/bohužiaľ zatiaľ cez víkendy,lebo cez týždeň manžel chodí domov večer,a vzhľadom na cenu benzínu sa radšej krotím.Ale aj to príde,že pôjdem aj sama,keď bude treba.Ináč sme všetky baby doma choré-kašleme.ale pohoda.

vierka

Nashira,aj moju podporu máš.Držím palce,aby si úspešne skončila.A hlavne začala.Ako dlho to bude trvať?mimochodom,na tie fotky myslím,len manžel nikdy nemá čas,mi ich stiahnúť .

nellka

Nashira, si vzdelania- chtivá? Len nedopadni ako ja, ja som večný začiatočník, prvý ročník jazykovky má tiež úspešne za sebou, ale ďalej som už nešla, narodila sa mi malá/tá staršia/ a potom sa mi už nechcelo.
Ty si začiatočník, či pokorčilý?

nashira

Tak dievcata dnes mi volali z jazykovky ...od septembra nastupujem do prveho rocnika anglictiny:)....zajtra mam zapis:))).Sa tesim hadam hned v prvaku neprepadnem...chachachachacha