Mam AIDS

sage33

aj ja zdravim vsetkych, co citaju a nepisu..... vidite, myslime na vas. je to take "nedospele". dufam aspon, ze sa mate fajn a dari sa vam.

sage33

Panička príde do obchodu s dámskou spodnou bielizňou a kupuje si sedmoro nohavičiek. Známa predavačka sa jej pýta:
"Na čo ti je práve sedmoro"?
"No predsa: pondelok, utorok, streda, štvrtok, piatok, sobota, nedeľa."
Po chvíli príde do predajne cigánka a pýta si štvoro.
Zo zvedavosti sa predavačka pýta:
"Na čo práve štvoro?"
" Jar, leto, jeseň, zima".

nashira

myslim ,ze aids je nasa vrrrba:)))
len ja sem nechodim ked sa zvecerí...vsakze
www.youtube.com
original je priginal.
I ked tato vrba je verejna:)))cmuk moje .A zdravim aj vsetkych co to tu citaju.Pa

nashira

Ahojte moje!
Tak uz som zapisana:))).Zacinam od prveho rocnika ...pre zaciatocnikov.Otestujem svoju kapacitu v mozgu...chachacha.Skolne bolo 2400sk+ucebnicu si musim kupit sama. .Som sa zabudla opytat ci na polrok ,alebo na rok .No ved sa dozviem.Som si pripadal ako prvacka....zvlastny pocit to bol.Nellka neviem ako dlho mi to vydrzí....to fakt neviem.Iba ak stvrta materska by to mohla zrusit,alebo nejake peredvidatelne okolnosti.Keby bola taka pohoda a stabilita ako je teraz tak myslim ,ze to pojde.Prvy polrok by som chcela skoncit do urcite chachachachachacha.A vzdelania chtiva to az tak nie ,ale je to +k mojej profesii a zvysuje mi sancu na zamestnanie sa po materskej....som ri pisala podrobnejsie v mailiku:).Tak zatim pa.Hanka ti posielam vyzvu ....cakame ta tu.Mentolka ma asi pc v tahu.Potom ked sa jej popraví tak ocakavam litanie:))).Pa

sage33

ale tvoja mala je aspon jemnejsia, delfiny.... to nas ma vsade zraloky, pavuky s ostrymi pazurmi (to ho citujem, nepytajte sa ma, ake su to, to ja neviem) a potom este u nas leti rozpravka o janickovi a marienke a pernikovej chalupke. tu mu rozpravam dookola, aj viackrat denne. minule mu ukazujem na obrazku jezibabu, a on, ze kde ma bradavicu na nose..... zapamata si, co mu len raz poviem. a ked pridem k casti, kde si pyta jezibaba ukazat janickov prstek, ci je uz pribraty, uz mi podava svoj ukazovacik a ja mu ho kontrolujem so vzdychnutim (jezibabovsky zachripnutym) .... ooooo, aky je len chudulinky! marienka, noze dones nejake dobroty pre janicka!

nellka

Sage, dnes mi malá pripomenula tvojho malého, boli sme v Bille a za ňou je nejaká nádrž, či čo, ja sama neviem, čo to tam presne je, ale je to okrúhle a vysoké a je tam okrúhly ventil na neviem čo.../to sú opisy, bóóóže:)/ a ona mi hovorí" tam plávajú delfíny" a ja že kde? a ona" no v tej nádrži!"

nellka

Tak to hej, to máš pravdu, nevydrží to ani 24hodín a potom sa pristihnem pri tom, ako behám s handričkou a zúfalo utieram tie fľaky na zemi, cápance z okien, malým vysavačom vysávam omrvinky, utieram už piatykrát stôl...a dúfam, že mám šancu to ešte zachrániť...a potom sa stopnem, lebo už začínam byť nervózna a pripadám si šiši.

sage33

no vsak to, mna napriklad aj tesi, ked mame upratane, ale cim dalej tym kratsie trva ta moja radost. hned sa vsetko pokazi, dlazka pospini, najma niecim pekne lepkavym, ciste a vonave detske satocky zaraz umazu, okna pocapaju...... a tak ma to uz ani nebavi. od rozkose daleko.
nashi, ked uz budes dobra v anglictine, poslem ti vtip v anglictine, ten sa neda prekladat, takze musi byt v originali. potom mi pripomen ;-)
aj u nas sa kasle, a dobre vydatne, ako vo vysnych hagoch.