Mam AIDS

nellka

ha ha, Mentolka, pekný opis! A verím ti, lebo presne toto som zažívala, keď vstala ráno o pol piatej a všetci ešte odfukovali, v chalupe kosa...Vieš čo som niekedy robila? Zo srandy som si nastavila budík na pol piatu, aj keď som do roboty nešla. A potom som si vychutnala ten pocit, že ja vlastne nikam ísť nemusím!:)A spokojne som sa zavŕtala zase do perín a odfukovala a slintala až do bieleho rána!:)
Dobrú noc:)

mentolka

Moje drahe kralovny idem ja spat lebo rano idem na pol siestu a nedajboze vstat.Keby ste vedeli ako mi je rano do placu ked musim opustit moj vyhriaty pelech a ked sa pozriem na nadherne spiace vonave ruzove deticky,potom moj pohlad spocinie na chrapajucom manzelovi,ktoremu tecie slina na vankus...a ja musim ist do roboty...fnuk fnuk bééé.Dobru noc berušky!

nashira

Ja by som si tu tak s vami pokecala,ale poznate ma odpadavam a vola ma teplucka postielka.Tie sople su este v pohode Nellka...keby si vedela kolko hovien za ten rok utru a kolko pokakanych deticiek obriadia.Som zazila za svoju prax uz velke deti co sa mi pokakavali do gati....to bol smradek a teraz im poriadne poumyvat ritku,ale ked sa musi tak sa musi:)

nellka

Ahóóój, Mentolka! Tak už si tu!:)My sme predpokladali, že ti nejde pc, dobre, že si sa už vrátila:)
Tak už ti to hádam bude fungovať.Tento druh jedenia mi nie je vzdialený a takto sa najviac priberá, to máš pravdu, večer som sa vždy obložila kadečím, ale nerobilo to dobrotu.
Deti mám uložené, ale tá mladšia si tam zase rozpráva od výmyslu sveta, ja neviem, čo je toto za novinku, dala som ju neskôr spať, aj tak si tam šušle:)
Staršia mala dnes rozlúčkový večierok v škôlke, pekné to bolo, ja neviem prečo, ale namiesto toho, aby som tam slzila, tak ma napádali také hovadiny...napr. učiteľka hovorila, ako pani učiteľky utierali zo začiatku detičkám slzy z líc...a mňa hneď napadlo, že aj sople:)a pod. Ale pekné to mali.
Hanka neviem kde je a prišla som na to, že na ňu nemám ani mailovú adresu:(
Nashi, to bolo pekné, čo si nám napísala. Snažím a podľa tých slov riadiť, ale nie vždy a nie pri každom sa mi to darí, ale nevadí, snaha sa tiež cení, nie?

mentolka

Idem okupat moje drahe deti,jedli melon a vsade maju ruzove kvapance brr.Co je s hankou bez?Ozvala sa niekomu na mail?

mentolka

Ahojte hlasi sa ziva a zdrava mentolka ! ! !
Uf vyse hodiny som citala vasich 12 stran dozadu,aby som bola v obraze.Mali sme rozobraty PC dnes je uz v prevadzke,fachci ako hodinky,nemrzne.Kvalita jak hovado.
Sage dakujem za fotecky,su krasne.Vierka tebe tiez dakujem za ten mailik o bohu,pacil sa mi,to je moj pripad :-)))A dobre som sa zasmiala na tej opekacke na "byvalej cinskej ruzi"
Ja v podstate ani nemam nic new,len sa strasne tesim ze uz som tu a mozem komunikovat.
Starsia mala v sobotu 7 rokov,mali sme krasnu tortu,kupila som jej biele balerinky taka bola happy.A vypila cele detske sampanske - sama .-))))
Ja v praci makam ako fretka,cele doobedie skoro nic nejem a potom poobede pridem domov polomrtva a "perem" do zaludka vsetko co mam v zornom poli.Uz som takto pribrala 3 kila za mesiac búúúú.

nashira

Nechcem byt prilis citliva,ale budem.Ked som pocuvala piesen Kralovna....myslela som na vas.A chcem vam povedat,ze kazda z vas je pre mna kralovna.Vase osudy su pre mna dolezite.Ak sa aj necitite ako kralovne ste ...ste nadherne bytosti a zalezi mi na vas.