Mam AIDS

mentolka

No aj ja som mala dnes krasny den za kasou 8 hodin a ta vona bankoviek....
Ale sobotu nedelu si to vynahradim,chystame sa na jahody do lesa tak budem inhalovat lopusie a vrbiny okolo potoka a aj smrekovu vonu.Dufam ze sa na mna nevrhne kliest alebo ina haved. :-))))Krasny vikend zienky!

nashira

Ngoj...admin. o nas vie a uz sme to riesili...prispej k nasmu dis. zdraviu a pochop to .Precitaj si a to ti pomoze vsetko tu pochopit.Pa
Dnes som taka unavena.Vcera sme boli na skolskarskej opekacke veselo bolo deti boli v siedmom nebi:))).Som po dlhej dobe ucitila vonu lopuchov taka prijemna vona to bola...lopuchova.Priroda je uzasna vec ta vona ,les....najlepsi relax pre telo a dusu .Krasny zapad slnka bol vcera cece.Dufam,ze ste mali pekny den.Pa moje drahe

nellka

Ngoj, už sme to tu vysvetľovali asi 50krát...babenka si to pekne vymyslela, pobavila sa na našich príspevkoch a my sme sa tu stretli fajn partia, tému nám premenovať nechcú, nuž sme stále tu.

nellka

Mentolka, dúfam, že tie peniaze nebudeš musieť vrátiť:(, alebo už vieš, kde sa stala chyba? S prachmi by som veru robiť nechcela, to ti nezávidím...tak kolegynky sa popásli...trubky jedny!
Sage, ten tvoj malý je expert, že vodník štípe!:)Ale zase keby vedel, že vodník zbiera dušičky, to by bolo zaujímavejšie, ako nejaké obyčajné štípanie...ej, to by sa mu ľubilo!
Ja som dnes bola u ségry, nám je vždy super, keď sme spolu, aj deti "popaseme", aj pokecáme, strašne rýchlo letí čas...
A zas idem jesť zmrzku, to je môj osud...vraj je z toho vysoký cholesterol, ale ja ho mám zatiaľ v norme:)

nogj

len by ma zaujimalo, ci tu niekto odpovedal aj zakladatelke temy a k problemu, lebo vidim, ze kazdy tu pise len od veci... to si nemozete vymysliet inu temu a tam pisat svoje prispevky! mozno keby mate aids ako ona, tak by ste jej aj nejak pomohli atd...

mentolka

Ahojte babenky dnes som sa mala celkom naprd,v robote mi chybalo na fajront v kase 5 litrov,skoro som umrela.Taka som z toho nastvana,stalo sa to mojou nepozornostou.Tak mam teraz z toho blby pocit,nehovoriac o tom ako ma vsetky kolegyne s radostou ohovarali.Ale co uz narobim,zabijem sa? Clovek sa uci na vlastnych chybach...len som z toho smutna ze sa mi to stalo....

nashira

Žiadosť o zvýšenie platu

Vážený pán riaditeľ

Mám solídny plat, ktorý je 12 000,- Sk čistého mesačne. Aj napriek tomu Vás žiadam o zvýšenie platu o 24,- Sk (čistého) mesačne. Svoju žiadosť zdôvodňujem takto:

Mám ženu, ktorá nepracuje a dve deti. Bývame v jaskyni, nábytok a koberce nevlastníme. Pracie prostriedky a mydlo nekupujeme, lebo perieme v potoku. Za vodu, plyn a elektrickú energiu neplatíme, lebo nevlastníme elektrické spotrebiče. Obuv a oblečenie nekupujeme,lebo si ich sami vyrábame z jelených koží. Na príspevky do odborov nám nezostávajú peniaze. Na dovolenku, do divadla a do kina nechodíme. Aj tak náš denný rozpočet vyzerá takto:
Raňajky -3 rožky a voda z potoka 3,60 Sk
Desiata -3 rožky a voda z potoka 3,60 Sk
Obed -v bufete polievka za 9,80 a guláš za 34,90 44,70 Sk
Olovrant -3 rožky a voda z potoka 3,60 Sk
Večera -v bufete polievka a guláš 44,70 Sk

Celkom 100,20 Sk
Na osobu na deň 100,20 SK
Na 4 osoby na deň 400,80 Sk
Na 4 osoby na mesiac 12 024 Sk
V mesiaci, ktorý má 31 dní sa jeden deň postíme. V mesiaci, ktorý má menej dní šetríme, a čiastku venujeme nadácií, ktorá podporuje bývanie našich rómskych spoluobčanov.

Za zvýšenie platu čo najsrdečnejšie ďakujem.

Odpoveď nadriadeného:

Vážený pán kolega,

vaša žiadosť bola preskúmaná na našom mzdovom oddelení a závery nášho šetrenia sú nasledujúce:
Na noc sa netreba prepchávať a stačia vám 3 rožky a voda z potoka. Mesačne tým ušetríte celých 4932,- Sk. Vzhľadom k súčasne prebiehajúcej reorganizácii v našom podniku a hľadaní finančných rezerv, Vám o túto čiastku znižujeme Vašu mesačnú mzdu.
S pozdravom pán riaditeľ.

sage33

mentolka, pekne si to napisala..... o spiacom manzelovi..... ani mne by sa nechcelo opustat taku idylku.
nellka, aj v nasej skolke dnes mali predskolaci rozlucku. zajtra maju vsak vsetky deti v skolke vodnicke vitanie leta. tak ideme v zelenom, dnes si to tu doma syn nacvicoval. a teda, nas bojovnik sa nezaprie, bral cosi na strielanie do ruk, tak mu vysvetlujem, ze vodnici nebojuju, tak ma presviedcal aspon, ze vodnik stipe. to som mu radsej ani nevysvetlovala, ze vodnici zbieraju dusicky..... zapamatal by si to urcite a ktovie kde vsade by to potom zvestoval. nie, radsej mu to zamlcim. pst.