Mam AIDS

mentolka

Mail mi prisiel,dakujem za fotky.
Dnes som mala zasa priserny den,ale nechcem o tom pisat sem,poslem vam mail.Je to na dlho.

nashira

Ahojte !
Mentolka neviem ci ti pridu fotky ,ale pisalo mi ,ze mas plnu schranku .Posielal som ti dva maily.Ak sa vam da urobte si na gmaily schranku je tam vacsia kapacita a je to najkvalitnejsie podla mna co tu mame .Ja na gmaiy mam schranku.Nabuduce vam poslem uz odtial tak sa nedivte.:)))Pa

nashira

Ahojte moje!
Tak u nas bol pracovny vikend ,ale stihli sme dva vylety pomedzi to.Dokonca sme stihli byt aj pri mori:)))....poslem vam fotky.My sa tiez nachodime kade tade ,ale na nas to az tak nevidno ....Deti su samozrejme vzrastom a vahou primerane veku+genet. vybava ale my dvaja mame nejake tie tukove zasoby:)))...Napriek aktivite ,ktoru vykonavame.Pekny slnecny den.....dajte si pozor na mozocky ,aby sa vam nepriprazili:).

mentolka

My sme boli vcera na tie jahodky,nazbierali sme dve vedierka od horcice.Aj som sa navonala lesa.Deti slapali do kopca,starsia celu cestu fnukala,nechcelo sa jej a ta mensia hrdinka ani nemukla.Travu mala az po oci ale odmietala ist na ruky.A cestou spat uz bola uplne k.o. a zaspala mi na rukach,len si tak oprela o mna hlavku a uz chrapala :-)))

sage33

nellka, my sme boli u svokry prvykrat dlhsie ako na pol dna - od piatku vecera do nedele popoludnia, manzel este so synom do utorka rana. a snad aj preto sme nemali ziadne spory alebo nedorozumenia. chcela tym naznacit, ze uz tam nemusime? ja ju chapem, je to narusenie jej sukromia, zvykla si byt len so svojimi dvomi starymi psami a este.... s flasou. tak nech si zije takto spokojne dalej.
teraz som syna nefotila, ale uz mam par takych fotiek - ako stoji, tak oprie hlavku a zaspi. ale na vystupeni v skolke bolo vidiet rozdiel medzi ostatnymi detmi, syn ma pekne vyrysovane lytka, kym ostatne deti rovne, alebo baculate nozky. nachodime sa teda dost.
tesim sa na foto, ja som vam posielala fotky od svokry? nepamatam uz, asi nie.
mala je dnes taka uplakana, len mna chce, na rukach ju nosim, asi spolu pojdeme aj na wc.

nellka

Sage, tá tvoja svokra je ale exemplár! Tak jedine v skafandroch nabudúce...
To musel byť pohľad, ako ti malý zapspal na stoličke:) Neodfotila si ho?
A ty si nezaspala podobne? Taký nabitý program ste mali, že by som sa ani nečudovala.
Idem vám poslať nejaké fotky z oslavy.Pa pa, dnes je krásne, užite si to!:)

sage33

ahojte, ja som dnes taka unavena, neuveritelne. nabehala som sa po byte, upratovala, zehlila, boli sme na dlhej prechadzke, a ked sme mali ist teraz vecer k znamym grilovat, vobec som nemala sily. a maly sa tak tesil na svoje kamaratky. aj ked on tu zaspal v kuchyni tak, ze mal hlavu na stolicke a nohy normalne na zemi, v sandalkach, pripraveny na odchod. museli sme sa zastavit totiz este doma, mala bola pokakana az takmer po usi. kym som ju dala do poriadku, nakrmila, syn bol ako kus dreva. tak mi je teraz z toho smutno, chudatko, len cez vikend sa vidame so znamymi, ale predminuly vikend boli oni mimo, minuly vikend my a teraz toto......
manzel dnes telefonoval s mamou a teraz mi vravel, ze svokra zacala kaslat, povedala, ze to asi nas maly ju nakazil. porazi ma! si rozmyslim, ci tam este pojdeme a ak, tak dam detom ruska na usta. a latexove rukavice.....
nellka, mam si dat zmrzlinu, ci nie? dnes mame vynimocne aj my v zasobe.

nellka

Ahojte žienky! My sme mali dnes oslavu druhých narodením malej, chystala som to tu ako blbec a nakoniec sa všetci usadili na dvore a vôbec nechceli ísť dnu, ani tortu rozkrojiť, nič.A to som chcela len na chvíľu, veď aj ja som potom chcela byť na dvore. Normálne ma naštvali, musela som tortu vytrepať von, máme len jeden stolík, ledva sa to tam zmestilo...Ani sa toho nepojedlo toľko, čo obyčajne, lebo boli leniví si ísť nabrať a obsluhovať každého...tak to teda nie. Zo začiatku som bola z toho vytočená, ale potom už bolo dobre, decká sa vybehali, pokecali sme...
A čo vy? Mentolka, boli ste na tie jahody? Rastú, rastú?:)
Nashi, kedysi sme mali blízko domu taký lopúchový kopček, strašne rada som sa tam chodila hrať, to bola taká moja krajina- lopúchovo sa volala, rástli tam veľké lopúchy, dalo sa tam perfektne schovať:)