mentolka, dakujem, ty si uzi volna. Tiez verim, ze nedojde k nehode:) Americke zastavy uz veju na domoch, akurat mi nemame, lebo sme nestihli kupit a kazdy kosi a robi si okolo domu, co je velky nezvyk, lebo zvycajne to robia ludia tak raz za tri tyzdne, alebo si to davaju robit a hlavne to robia v nedelu, ked ale bude ten piknik, tak sa vsetci snazia:)
Manzel mi kupil palicku a vola ma babicka moja. Pomaly sa snazim na tu nohu naslapovat.
Ja tiez uz nevarim az tak super rada ako kedysi, lebo varim casto, ale manzel mi zase zje vsetko. Kludne aj parky, keby som nemohla varit, ale povacsine ma dve teple jedla denne a este aj odlisne. Z laskou spominam, ako som aj ja tak mala, ked som byvala doma:) Skoda, ze tu nie su zavodne jedalne, tu to funguje tak, ze si ludia beru so sebou rano z domu peniaze, aby mali dost na ranajky, desiatu aj obed...A potom doma si objednaju pizzu. Za mesiac toho musia teda vela prejest, nechcela by som vidiet tie ucty. To ja chystam obedar ako pre drevorubaca, vsetko nabalim, len si to potom prihreje, on nerad je v tych fastfoodoch, ja zase hej, lebo nemusim varit, ale mimo domu sa stravujeme velmi zriedkavo.
nellka, musite to mat krasne, ked mate kazdu izbu inej farby, kazda izba ma vlastny charakter, aj mne sa to velmi paci. My mame vsetky izby rovnake - kapucinove, len jedna je pistaciova, taka "fest" zelena, jedalen chceme premalovat na marhulovu a dalsiu izbu na ocelovo.