Mam AIDS

palomino

Prepacte, ked to posielam, tak sa to nejak zasekne, tak pre istotu kliknem na pridaj dvakrat a potom to tak vyzera. sage33 byvame tu este len od Vianoc, tak je to prva taka grilovacka. Potom poinformujem, co si kto priniesol:) Manzel mal chut na steak, tak my budeme steaky, uz sa marinuju od vcera vecera, ale take krvave nemame radi, ja by som to nedala do ust, take normalne upecene.
To su vlastne tri ulice tak dokolecka, takych 30 domov tu moze byt.

palomino

mentolka, dakujem, ty si uzi volna. Tiez verim, ze nedojde k nehode:) Americke zastavy uz veju na domoch, akurat mi nemame, lebo sme nestihli kupit a kazdy kosi a robi si okolo domu, co je velky nezvyk, lebo zvycajne to robia ludia tak raz za tri tyzdne, alebo si to davaju robit a hlavne to robia v nedelu, ked ale bude ten piknik, tak sa vsetci snazia:)
Manzel mi kupil palicku a vola ma babicka moja. Pomaly sa snazim na tu nohu naslapovat.
Ja tiez uz nevarim az tak super rada ako kedysi, lebo varim casto, ale manzel mi zase zje vsetko. Kludne aj parky, keby som nemohla varit, ale povacsine ma dve teple jedla denne a este aj odlisne. Z laskou spominam, ako som aj ja tak mala, ked som byvala doma:) Skoda, ze tu nie su zavodne jedalne, tu to funguje tak, ze si ludia beru so sebou rano z domu peniaze, aby mali dost na ranajky, desiatu aj obed...A potom doma si objednaju pizzu. Za mesiac toho musia teda vela prejest, nechcela by som vidiet tie ucty. To ja chystam obedar ako pre drevorubaca, vsetko nabalim, len si to potom prihreje, on nerad je v tych fastfoodoch, ja zase hej, lebo nemusim varit, ale mimo domu sa stravujeme velmi zriedkavo.
nellka, musite to mat krasne, ked mate kazdu izbu inej farby, kazda izba ma vlastny charakter, aj mne sa to velmi paci. My mame vsetky izby rovnake - kapucinove, len jedna je pistaciova, taka "fest" zelena, jedalen chceme premalovat na marhulovu a dalsiu izbu na ocelovo.

palomino

mentolka, dakujem, ty si uzi volna. Tiez verim, ze nedojde k nehode:) Americke zastavy uz veju na domoch, akurat mi nemame, lebo sme nestihli kupit a kazdy kosi a robi si okolo domu, co je velky nezvyk, lebo zvycajne to robia ludia tak raz za tri tyzdne, alebo si to davaju robit a hlavne to robia v nedelu, ked ale bude ten piknik, tak sa vsetci snazia:)
Manzel mi kupil palicku a vola ma babicka moja. Pomaly sa snazim na tu nohu naslapovat.
Ja tiez uz nevarim az tak super rada ako kedysi, lebo varim casto, ale manzel mi zase zje vsetko. Kludne aj parky, keby som nemohla varit, ale povacsine ma dve teple jedla denne a este aj odlisne. Z laskou spominam, ako som aj ja tak mala, ked som byvala doma:) Skoda, ze tu nie su zavodne jedalne, tu to funguje tak, ze si ludia beru so sebou rano z domu peniaze, aby mali dost na ranajky, desiatu aj obed...A potom doma si objednaju pizzu. Za mesiac toho musia teda vela prejest, nechcela by som vidiet tie ucty. To ja chystam obedar ako pre drevorubaca, vsetko nabalim, len si to potom prihreje, on nerad je v tych fastfoodoch, ja zase hej, lebo nemusim varit, ale mimo domu sa stravujeme velmi zriedkavo.
nellka, musite to mat krasne, ked mate kazdu izbu inej farby, kazda izba ma vlastny charakter, aj mne sa to velmi paci. My mame vsetky izby rovnake - kapucinove, len jedna je pistaciova, taka "fest" zelena, jedalen chceme premalovat na marhulovu a dalsiu izbu na ocelovo.

sage33

palomino, a co zvyknete grilovat? cervene steaky, ktore este krvacaju? brrrr... alebo klobasky, kuracie stehna? a mate tam poriadne dlhu ulicu?
mentolka, nikdy nerobis vikendy? jedna mamicka zo skolky robi v kauflande, je to strasne, cez vikend nemoct byt s rodinou. budem s nou sucitit nabuduce, ked si v nedelu zmyslim, ze mi cosi straaaasne treba z obchodu.
nellka, ta tvoja "sestra" odtial sa vola beata, dnes sme sa zoznamili na ihrisku, ma trojrocneho vladka. ozaj sa nepoznate? :-DDD

nellka

Tak to som rada, že nie som sama, čo nenašla záľubu vo varení:), Vierka, ty ale máš vyberačného muža- môj neje huby, poväčšine nemá rád prívarky...ale ja pre neho málo varím, lebo aj tak je celý deň preč, tak sa naje v robote. Minule som si uvedomila, že som už dlho nemala mäsko na hubách, tak sme spravili, keď som bola u ségry, mňam!!!
Vymaľovali sme na farebno- vymenujem farby izieb- oranžová, žltá, zelená, capuccino...Chutné farby, také je to tu pekné, škoda, že dlho nebude, tak sa teraz kochám.:)

mentolka

Ani mna varenie nebavi,ale konzumacia to uz hej :-))))
Aj u nas leje,je take pocasie na spanie.Som stastna ze je vikend a ja nepracujem.Som taka stastna,som taka stastna,som taka stastna........
Nellka a ako ste vymalovali iba na bielo alebo farebne?
Vsetky vas pozdravujem berusky,palomino zelam peknu "celoulicovu" grilovacku,len aby vam to tam nevzblklo.Mate po ruke hasiace pristroje? Pekny vikend papá:-)

vierka

nellka,neverila by si,ale mňa tiež varenie nebaví.Uvarím všetko a chutne,ale s akou nechuťou.Niekedy sa mi chce,hlavne keď je to rýchle.a za ďalšie,manžel mi tiež hocičo nezje.Lezie mi to na nervy,ale čo už.varí sa mi dobre,ak mám pekne upratané,je pohoda,tepľúčko...

nellka

Hello!:) Baby, hlboko sa ospravedlňujem, že som sa neozvala, ale maľovali sme, tak som bola najprv s malou odsťahovaná u sestry a teraz som dva dni makala a vôbec som sem nestíhala chodiť. Dúfam, že je mi odpustené.
ale máme to konečne pekné, tak som rada, že to už máme za sebou.
Zajtra ideme na krátku dovolenku, prídeme asi v utorok.
vierka, ja to tiež obdivujem to tvoje vyváranie, ja si hľadám jedlá podobne ako Sage, ešte k tomu mňa varenie moc nebaví, ale keď je to už treba...
Mňa by tiež zaujímalo, čo je s Hankou, žeby na nás zabudla?! To je ten lepší prípad...netuším, čo sa mohlo stať.
Pa pa, zatiaľ:)

palomino

Ja chcem napisat laurike: pred pohlavnym stykom s KAZDYM je potrebne sa informovat o jeho zdravotnom stave. Spytat sa ho, ci a kedy mal robene testy na pohlavne choroby, nielen na HIV. Chlamydie, kvapavku, syfilis a HIV. Myslim, ze by to mala byt rutinna zalezitost taketo veci pozistovat, nez sa s dotycnym vyspis a neplati ziadne "v zapale vasne". Ked sa stretnu dvaja normalni ludia, tak su otazky takeho typu pred sulozou normalne. Kondom nie je vseliek, genitalne bradavice sa chytia aj pocas pouzivania kondomu.
Ostatne dievcata pozdravujem, my mame dnes sviatok, vsetci susedia na ulici budeme grilovat, velmi sa tesime. Zelam krasny vikend vsetkym.

vierka

aby som sa priznala,niekedy sa držím hesla:Čo neurobíš dnes,neurob ani zajtra ,budeš mať dva dni voľna".A malinká je zlatá.Ľubka sa s ňou v pohode vyhrá.Rada si pospí cez deň.rada chodí okolo bazéna,a hádže doň všetko,čo nájde na dvore.