Mam AIDS

nashira

Ahojte
Tak pracovna sobota je za nama....Maly mal v noci akciu stale sa pucil ,ale bolo to brutalne.Som mala moznost strazit jednej dieta v noci za 50sk na hodinu od 22:30 do 2:30 som nesla ....som si povedala ,ze uz kaslem na peniaze a som rada ,ze som sa tak rozhodla.Lebo dnes som sa ledva plazila aj bez toho ,ze by som este v noci behala k nej a spat.No a zajtra dufam ,ze sa nam podarí mat pekny den.Neviem co mam s tym azetom poondiatym.Ma to stve viem ,ze davam dobre heslo a stale ma to nechce prihlasit a otvorit mi komnatu kde mam od vas mailiky.....fnuk.Uz som tam aj pisala a stale nic.Ak sa tam uz nedostanem tak ma to bude fakt mrziet....be be be.deti su dnes u starkej a my mame len maleho....to je pekne ,ale aj tak mi chybaju.som dnes na spektre pozerala taku relaciu kde si davaju poradit manzelia a rodiny ohladom penazi a organizacie casu v rodine v praci.Bolo to super poucne.Tak sme vymysleli ,ze deti prekvapime tak ,ze ocko pojde s kazdou zvlast do cukrarne chachachacha...uz sa na to tesim.Dnes ma velka meniny ...Co jej dame?....stravenku chrrrrrrrrrrrrrrrrr ,ale nie som normalna dostane pekny darcek urcite...pol kg zlata a vrecko diamantov ako vzdy...

palomino

Ahojte dievcata, tak uz som po tej nasej susedskej zurke. Na ulicu sa postavili barikady, aby auta nemohli chodit, prislo aj hasicske auto kvoli detom, aby videli:) Bolo to take super, ti ludia nas tak medzi seba prijali, citili sme sa velmi dobre. Kazdy si priniesol jedlo pre seba aj pre druhych na ochutnanie, rozlozilo sa to na stoly a brali sme si. Moja broskynova bublanina mala taky uspech! Velmi som sa tesila, zjedol sa cely plech a bola som popytana o recept:) Konalo sa to od stvrtej do siedmej a potom sme sa s niekolkymi susedmi odviezli pozriet na ohnostroj. Jedna susedka tu zije uz dlho, tak mala take miestecko, kde sme boli skoro sami. V centre mesta sme si rozlozili na chodniku stolicky, poprikryvali sa dekami a cakali na ten ohnostroj. Trval dlho a bolo to velmi pekne. Tolko sme si toho mali povedat so susedkou od vedla, co je teraz tehotna (uz som o nej pisala). Tak som velmi rada, ze mame takych susedov, ze sa clovek ma kde obratit a neciti sa byt sam. Dnes je zase medzinarodna party u susedov, tak tentoraz peciem jablkovu strudlu, drzte prosim palce. Dufam, ze aj vy mate taky pekny vikend.

nashira

Sage mam na teba prosbu prosim posli dievcatam moj mail na yahoo...uz 3 dni sa nemozem dostat na azet do schranky.Tak aj vam babule ak ste mi pisali tak to preposlite na yahoo prosim este raz .Dikes.

nellka

Vieš, Sage, keď sa na to díva z oboch strán, je to strašné...Ja si to tiež neviem predstaviť, lebo pri prvej predstave mi je zle...A je to nespravodlivé, lebo koľkí ľudia jazdia ako blázni, niektorí dostnú varovanie, ale nič také hrozné sa im nestane...A žitný hneď toto. Jasné, to ja už neviem, či nejaké tie varovania neboli...len keď si predstavím, že by to bol môj brat, tak by som ho ľutovala, aj napriek tomu...je to ťažké a ťažko sa o tom diskutuje:(
Palomino, viem si predstaviť, že keby niekto ublížil môjmu dieťaťu, bola by som schopná urobiť hocičo, ale zase si predstav, že by bolo tvoje dieťa na mieste žitného...ešte by si chcela, aby ho niekto dorazil?!

sage33

nellka, ja tu mam teraz svojho stvorrocneho nezbednika s hlavkou na mojich kolenach a hladkam ho, aky je teplucky a vonavy.... neviem a nechcem si predstavit, ze by tu nemal byt. urcite si bude aj rasto zitny do konca zivota vycitat, preco nesiel opatrnejsie, preco snad telefonoval a nevenoval sa jazde. preco sa clovek nepouci, az kym sa nestane nieco, co sa uz neda vratit spat? niekedy je zivot velmi kruty....

palomino

Neviem, preco to tak robia (myslim, ze vsetci su taki velki narodovci), ale je to celkom fajn, ked sa to vyvesi vo sviatok, nepaci sa mi, ked to ludia maju po cely rok. Uz od vcera vecera buchaju petardy. Nastastie nie v nasej blizkosti, no ale je to pocut. A robia to hlavne Hispanci, co su tu nelegalne a nevedia ani poriadne hovorit po anglicky:)) Ja som tiez povodne chcela aj slovensku zastavu, ved sme Slovaci, ale nakoniec z toho zislo uplne.
Co sa tyka toho Zitneho, som z toho velmi zdesena, je to strasne, manzel povedal, ze otec toho chlapceka ho mal dorazit na mieste...Ja by som veru bola schopna zabit, keby sa take cosi stalo mojmu dietatu.

nellka

Baby, myslím, že ste to tu preberali, nie som si istá, ale čo kliknem na bleskovky, stále tam omieľajú to isté, už tam radšej ani nejdem:(:(:(...viete, čo mám na mysli...Momentálne ma pochytil taký strach, že čo sa všetko môže stať...ja viem, že to neovplyvním, ale tá bolesť, čo teraz prežívajú jeho rodičia, musí byť neznesiteľná...to sa nedá si ani predstaviť! A na druhej strane, keď si predstavím rodičov žitného, tak to je tiež hrozné...Bože, nemohlo sa to skončiť inak?!?!?!

nellka

Palomino, vy by ste si namiesto americkej zástavy mohli vyvesiť vlajku našu+ červenú s kosákom!:)Ale u vás by to asi nemalo ten šmrnc, ako keby ste to vyvesili tu...Ozaj, prečo ju tam susedia vyviešajú? Aby nezabudli, že sú v Amerike?!Ja tomuto kraju akosi nemôžem prísť na chuť...
Áno, je to pekné, som zvedavá, čo na to povie malá, keď sa vráti z chaty.
Sage, tak moja sestra hovoríš? Odfoť si ju a pošli foto, som zvedavá, koľko dvojníčiek sa ešte nazbiera, táto nie je jediná:(Nuž čo, asi som tuctový ksicht.
Mentolka, som rada, že si šťastná! Dúfam, že teraz ťa čaká na oplátku zase pekné obdobie. Psík je už ok? A čo sa stalo s tým chlapom?