Mam AIDS

sage33

dnes sme boli s malou u lekarky a syn stale opakoval, ze ju budu pichat a nie jeho. a ja ze ziadne pichanie, ze ju pani dr. len pozrie. ale mal pravdu, dr. sa nepacilo, ze sopli a kasle, ked nie je v detskom kolektive, vzala vytery z hrdla a nosa, a poslala nas na krvny obraz. sestricke v labaku sa az ruky triasli, z takeho malinkeho prostrednicka vytlacit trosku krvky do pipetky... leukoplasom treba setrit, tak sme mali len vaticku a ta nam bola figu platna. mala samozrejme s tym krvavym prstekom rovno do pusy, ked som na nu pozrela, ako vampir, cele okolie ust od krvi. tak som utekala do lekarne kupit detske naplaste.
boli sme dnes aj u batu, vlastne len kvoli drevenemu vlaciku, syn sa tam rad hra, a to dost hlucne. hned som si spomenula, ako sa ma susedia, mlady par, minuly tyzden patyali - tak co, kupili ste nieco u batu? a ja ze - videli ste nas tam? a oni sa len pozreli na seba, usmiali - ze noooo, skor poculi sme vas..... aj dnes nas bolo pocut.

nashira

:)))
No to by ma zaujimalo Mentolka co si o tebe myslela ta pani ucitelka......chrrrrrrrr
Vcera som mala tyky klasicky prazdninovy den.Nic ine som nerobila len orgynizovala deti.Velka ta by len von chodila s kamoskami na zmtzku ,plavaren,kino.Tak ju musim krotit.Zaviedli sme jej zosit a tam jej pisememe vsetky vydaje ci si stale pyta peniaze ,aby nestratila prehlad a aj my.Som si myslela ,ze usetrime na strave ,ale vidim,ze neusetrime len sa tie peniaze vyleju inym kanalom:)))

mentolka

A este ked som bola skolkarka v malej triede,myslela som si ze ked ma pani ucitelka slnecne okuliare tak su cele cierne a nevidiet cez ne.Vzdy ked si ich vonku nasadila tak som jej mavala popred oci,vyplazovala jazyk a vyskierala na nu opicky,mysliac si ze ma nevidi kchgfŕŕŕkhdchjchrŕŕ.

mentolka

Sage k tym piktogramom : Mne sa vzdy pacil ten "pozor schody" ked som bola mala pripadalo mi to strasne smiesne ako ta postavicka pada dole schodami.Povazovala som to za velmi veselu znacku v nasej skolke.

mentolka

Hi (akoze po anglicky háááj dobre?)
Dnes pridem domov a nas vlciacik si lezi na trave,bezal ma privitat a ako sa dvihol,tak na chrbte prilepeny turecky med.Deti mu dali nech ma marod kalorie a teraz s tym beha po dvore.Neviete niekto ako sa vybera tur.med z chlpov?
Vierka ten perkelt by som brala,ach jaj.Ja som dnes v robote pojedla vsetko mozne-tresku a 3 rozky,tribitku,pomaranc,2 lekvarniky,marhulu,rajo kakao,sunkovu salamu a paprikove chipsy.Nielenze to ide do penazi taketo stravovanie,ale je bez efektu.Stacilo by pol taniera vierkinho perkeltu...

sage33

este ze mate virka kury a psa, u nas by sa aj dobre prasa nazerkalo, ani by som po jedle zametat pod stolom nemusela. a my krmime potkany v kanalizacii, alebo zraloky, podla mojho syna. on vam vidi veci, ja byt v jeho topankach, radsej oci ani neotvaram.
tak napr. dnes sme boli na policii, a tam bolo oznacenie unikovej cesty - piktogram znazornujuci beziaceho panacika a pred nim he sipka naznacujuca smer. a moj syn na cely vestibul- hiiii, mamka, pozri, co to tam je! uz som vedela, ze vidi zas nieco hrozostrasne.... mamka, co to ujo pusta z ruky? take siiiipyyy.... no horor. musela som mu pred vsetkymi cakatelmi vysvetlovat, co to znamena, ze to len naznacuje smer pri pripadnom pozari.... a len som cakala, ci nahodou nespanikari vsetkych, ak by nahodou tym svojim osrym hlaskom stvorrocneho zakrical, ze horiiiii.

vierka

Samé dobré "kokotinky."že?Ináč aj ja som to našim zvykla hovoriť,že len to by jedli,a ja varím pre kury a psa.

vierka

Tak vy zase trčíte vonku?ja som rada,že v tej horúčave mám prácu doma,ale asi tak o hodinku idem ku kámoške na poobedňajšiu siestu.Dnes vyváram ako vo vývarovni.Detičky si pýtali makové rezance,a keďže to manžel nemusí,tak mu /vlastne aj pre nás / varím kurací perkeltík.Mńamky.