Mam AIDS

vierka

Sage,ja si zvyknem plánovať deň vopred,čo budem variť a robiť.Pirohy boli na pláne už včera,ale bola som u nás v jednote,a tam sa mi stáva "z očí" z jednej predavačky.Tak si viete predstaviť,ako mi bolo.Nakoniec boli na večeru opekané párkové klobásky so zeleninou a chlebom.Našťastie sme mali z predchádzajúceho dňa polievku.Večer som ešte urobila vanilkový puding s černicovým kompótom a piškótami.Teraz idem požehliť varku spred dvoch dní,práčka mi perie/prádla mám na tri prania/.Aj u vás naplníte prádlový kôš za dva dni?Ja som stále jak prasa pri malej,o malej nehovoriac.Stredná sa len modelkuje.Prezlečie sa aj trikrát do dňa.No ale nič to.Špinavé deti=zdravé deti.Zajtra je sviatok,tak asi pôjdeme k našim,aby som trošku pojazdila.Už som nejazdila dva týždne.

nashira

Laurika dobre ,ze sem pises....prave preto ,ze sem pises sa mozes trochu schladit...ten strach co by bolo po tom urcite nestoji za to aby si to riskla.A ak to risknes beries tym na seba vsetky rizika s tym suvisiace......

nashira

A este ....hiv,alebo aids sa moze prenasat aj bozkavanim nieje to take riskantne ako pohl. stykom ,ale je tu ta moznost.V ustach mame niekedy ranky,alebo male krvacanie....ak je infikovany a uvolnila by sa mu krv aj v ustnej dutine a preniesla sa do tvojej ustnej dutiny kde by mohla byt otvorena ranka mozes byt infikovana.Ale to su len informacie nie zastrasovanie.tvoj kamarat pochadza naozaj z rizikovej skupiny,ale samozrejme to hned neznamena ,ze je infikovany ,ale tiez to znamena ,ze moze byt.Tolko zatial moj pohlad.

laurika...

nahsira..ďakujem za odpoveď.Určite ho požiadam o test, keď by som si s ním chcela začať. Len ešte sa bojím, aby sa to nestalo v zápale vášne a na test nebude čas.

nashira

A este si myslim,ze kazdy vztah sa vyvija a urcite mu mozes povedat o svojom strachu.A moze to byt prirodzene aj vyriesenie tohto problemu.Radsej riskovat trapas ako hiv....

sa

laurika, nie je hanba opytat sa na to priamo. je lepsie byt opatrny v takychto veciach. a kazdopadne, nezabudnite na kondom. ten ta ochrani aj pred inymi sexualne prenosnymi chorobami.

nashira

Ahoj laurika!!!
My tu nemame aids ,ale posnazime sa ti poradit.Ja by som sa nehanbila poziadat ho o to.Je doba kedy nemozes hazardovat so svojim zivotom ani riskovat.Ak je normalny nebude to pre neho problem ak normalny je tak si da urobit test a pochopi ta.Ja keby som bola slobodna a vedela by som ,ze partner nieje panic tak by som ho o test poziadala bez hanby ci je zo zahranicia ,alebo odtialto.

laurika...

ahojte.pred pár dňami som spoznala nového priateľa,ktorý je z Nigérie. Je to úžasný človek, musím naňho myslieť každú minútu. Myslím si , že to nezostane iba pri kamarátstve, no mám veľký strach, že by som sa mohla nakaziť nejakou chorobou a najviac sa bojím, že by mohol byť HIV pozitívny, pretože predsa je len z krajiny, kde je výskyt tejto choroby vysoký. Stále dúfam, že by mi povedal, keby mal nejakú chorobu, ale človek nikdy nevie...Môže sa bát, že by som sa mu začala vyhýbať keby mi to povedal. Môžem len dúfať, že by bol ku mne úprimný. Vedel by mi niekto poradiť, ako predísť nákaze, alebo to je jedno, len by som prijala nejakú radu. Bolo by to moc blbé, ak by som ho požiadala,aby si dal spraviť testy, keby som sa rozhodla, že by som s ním chcela chodiť?Zažil niekto niečo podobné?

sage33

hanka beeeeez, prosim ozvi sa. myslime na teba kazdy den. dufam ze ta svokra nezakliala. napis uz, chybas nam tu, velmi.