Mam AIDS

sage33

jeeej, pinky, dobre sprava s tym azetom, ja uz totiz tyzden neotvaram, nemozem. prenasleduju ma tam nejake otravy.... tak aspon to hodim na poruchu systemu.
aj ja sa napchavam ceresnami, ribezlami a dnes aj malinami. a plany nemame, uzivame si kazdy den, ako sa da.
nakoniec bolo dnes velmi horuco, slnecno, az vecer prisla uzasna burka. rano som myslela, ze bude uprsany cely den. ked teda plati, ze nechval den pred vecerom, musi zakonite platit - nehan den pred vecerom (nieto este hned rano, ako ja).
vierka, ty si spominala, ze deti pocuvaja cd petra nagya a deti? ja by som to tak chcela, ale ked sa to dalo kupit, este sme deti nemali a teraz to uz neviem zohnat. synovi spievam len to, co si pamatam, ale to sa potom kazda piesen konci lalalala. melodiu viem, ale texty, no hroza pamat.

pinky

Ani mne,inak ahojte! Azet ma akusi poruchu,trva to uz 2 dni.Po case sa vraj obnovia vsetky odidene funkcie.Citavam vas,dost sa tu nasmejem.Ja dovolenkujem doma u nasich na zahrade.Oberam ribezle,napchavam sa hraskom,egresami a ceresnami.A vy ake dovolenky planujete? Teda okrem materskej.

mentolka

Tak babky mrknite ci vam nieco doslo,alebo som to spackala.(hihi)
Zatial dobru noc a sladke sny,ideme citat rozpravku "Martinko Klingac" a "maly cinovy vojacik" Mladsia sa stale pyta kedy ideme citat "maly vojnovy cinacik" :-)))

mentolka

Takze tu cast ktoru zvladne inteligentny vlciak uz mam za sebou,tusim som sa zaregistrovala na g mail pod nazvom "mmentolka" s dvoma em.S jednym uz pouziva niekto iny.Idem skusit poslat sykorke belasej skusobny mailik,len neviem kam pisat nashire ked mam adresu iba na azet a ta jej udajne nejde.Mas uz inu nashi? Jáááj ja kym sa tam udomacnim na tom g maile....idem popozerat co to obnasa,zatial pá moje technicky zdatnejsie kolegyne kchŕŕ´gh´h´h

sage33

nemas tam link, kde si mas kliknut, aby si sa dostala na gmail? zaregistruj sa, vypis si meno, priezvisko, vymysli si nejaku peknu adresu a mas to. ja uz nepamatam presne, ako to bolo...

palomino, ako ti dopadla biopsia? a ako slabina, chodis uz normalne? chichi, bez palicky?

vierka

Presne tak,Sage.Akosi mi to nejde.zaregistrovala som sa ,ale nejde mi to prihlásiť.teraz idem niečo ukuchtiť,ešte neviem čo,a potom to skúsim znova.Až taká som blbá?

sage33

vierka, nellka, mentolka, nashi, poslala som vam pozvanky do gmailu.tak staci otvorit mail a zaregistrovat sa. nemal by to byt problem.
vierka, keby jazdili po cestach len zaciatocnici, bolo by velmi malo dopravnych nehod a urcite nie take vazne. vacsina z nich sa stava prave kvoli rychlej jazde a bezohladnosti, frajerine..... a zbytocne.

vierka

zase som v noci máločo spala.zato malinká drichmala doteraz.dospala to.ale bola lepšia ako predminulé noci.idem sa zaregistrovať na gmail.Sage,myslíš,že dám dole Z-ko?ja ho asi budem mať dosť dlho.Pýtala som sa manžela,že ako je spokojný s jazdou,tak mi povedal,že nemám prehľad o križovatkách.No darmo som mu vysvetľovala,že mám,len potrebujem istotu,preto sa ho pýtam,či môžem ísť.A v Poprade pri MAXE som mala oranžovú a hneď išla červená.No ja som sa prešmykla.A on mi vraví:to fakt si chcela ísť na červenú?a ja mu na to,že ak už nestíhaš pribrzdiť na oranžovú,môžeš prejsť,a že na červenú by som nešla.Tak to uznal.len som mu povedala potom,že zabudol vôl,že teľaťom bol.Že aj on raz začal šoférovať,a nejazdil tak rýchlo,ako teraz.ja som spokojná so sebou.