Mam AIDS

sage33

ahojte, u nas je dnes teda hnusne. teda ak nebude uz prsat, bude prijermne sviezo.
poslala som vam pozvanky do gmailu, je dobry aj v tom, ze sa vidime, ak sme online, a mozme pochatovat cez google talk.
zabudla som vam napisat, ze som vcera bola na vrchole celkom vysokanskej ceresne. som ziva a zdrava. syn ma ale cakal pod stromom a upozornoval, nech som opatrna, aby som nestupila na suchy konar, atd. a mala po casezacala volat - mamamamama. vsak som zodpovedna za dvoch drobcov, tak musim davat pozor, nie?

nashira

A Vierka my sme tiez nespali poriadne celu noc uz 3 .Vecer som dostala take bolesti hlavy ,ze mi bolo na zvracanie a cez noc ma tak rozbolelo hrdlo no horor .Maly vyplul cumel najmenej 100krat a bez neho zase blacal.Tak idem ku doktorke...detskej .Aj stredna sa zle citi...fnuk uz nech sa mame dobre.Manzel bude mat dovolenku na konci jula aja lem dufam ,ze nebude prsat a nebudeme k.o zdravotne,lebo vzdy ked mame mat

nashira

ahojte
tak na novej adrese nemam ani f .Aj ja vam chcem poslat fotky.No nemam vase adres ...Tak prosim ozvite sa na adresu co vam Sage poslala.Mentolka chod na www.gmail.com a zaregistruj sa uidis aka je to parada oproti azetu a daslim odpadom.Mna ten azet nastval normalne zadavam vsetko ako predtym a kde nic tu nic sezam sa neotvara.Ani cary -mary fuk....no proste nic nefunguje.Pekny den vam prajem.Ja tiez len dufam ,ze Hanka je v poriadku ....

sage33

mentolka, a co teda hovori madar v kukurici na zalm 24?
vidim, ze mailik neprisiel... tak to posli vo viacerych spravach, pripadne zmensi fotky, alebo si zaloz ucet napr. na gmaile - tam je kapacita ovela vacsia.
aj my mame stan . plazovu muslu, postavenu uprostred detskej izby, v stane rozprestrete male koberceky, pred stanom nafukovaci bazenik, vedla zaparkovane vsetky mozne auta a helikoptery a pripravena nadoba s jedlom, aby sme na vylete nehladovali. uzivame si prazdniny, nemame to daleko, neprsi na nas. aj dnes som si chvilku polebedila v stane.

sage33

ooo, vierka, tak zaraz das dolu ten vystrazny trojuholnik, ze zaciatocnik. vierka, my papame zmrzlinu stale, uz sme asi odolni. dokonca aj mala vymysla, prazdny kornutok so zlostou hodi na zem, nema zaujem. ale ked jej ho zlahucka otriem o moju jogurtovu, tak slastne ho cucaaaa.

vierka

Idem sa vám trošku pochváliť.Boli sme v Poprade a ja som jazdila aj tam aj späť.Aj po Poprade.manžel odmietol,že aj po meste treba jazdiť.Ale dobre.Aj som parkovala x-krát,lebo sme prešli skoro všetky obchody.Som spokojná.Ale kedy sa odvážim sama ísť autom,neviem.mentuš,čakám na foto.Po nociach nespíme,malú bolí hrdielko.Minule zjedla celý nanuk.Žeby z toho?mimochodom prvý krát celý nanuk.doteraz len párkrát lízla.

mentolka

Vŕŕŕŕŕ nejde mi poslat ani jedna fotka,ten pobox je asi prekliaty,doteraz sa tam s tym paparem a neodoslalo to ani na 4x.Vzdavam to.A azet tiez neodosle viac ako dve fotky,po pridani tretej sa mi ostatne vymazu.Kto to to raz spominal ze je este nejaka moznost?Tusim sage? Poradte pls.

mentolka

Este ste vsetky vonku s detmi? My sme uz v chalupe,akosi sa ochladilo,idem poslat aspon dve-tri fotky lebo som slubila.Dnes muz postavil detom stan (vid foto)tak sa tam pekne pohrali pol dna,zajtra uz bude nezaujimavy.Mensia ma teraz obdobie,kedy sa hra ze je macicka. (vid foto)Cely den mnauka a zmurka ockami,chodi s namalovanymi fuzikmi a musime ju k obedu volat akoze "cććć" ako na macku kchŕŕŕ.A starsia ma obdobie hanblivosti,nechce sa fotit,iba klopi oci na kazdej fotke ako panenka Maria.(vid foto) kchŕŕćhgj.Dnes som varila kuracie masko s omackou a kapustovu polievocku.Idem este ozehlit dve tony pradla a potom upadnem do depresie lebo konci vikend búúúééé.
Ozaj a dnes u nas chodili svedkovia jehovovi a pytali sa ma pri brane co hovorim na zalm cislo 24 ci take nieco.A ja stojim ako madar v kukurici,hladim ze co to odomna chcu.Kchghjrŕŕ´.

mentolka

Nie ja cez vikendy nepracujem,dohodli sme sa tak v praci aspon do septembra budem mavat volne vikendy kym su prazdniny.Soboty nedele sa hodlame venovat detom a aspon ich na dva dni niekam vziat.Zatial sme ale nikde neboli,iba upratujem a periem dookola.Ideme az buducu sobotu,poslem fotky z akcie :-))))
Hafan je uz ok,len je strasne spavy,regeneruje sa :-))
S tym chlypom sa nestalo nic,bola mu nariadena pokuta,ktoru nezaplati lebo je ozran a nikde nerobi atd...
Prave mu skoncila podmienka,vlani prisiel z basy,minuly mesiac z psychiatrie - skvele vyhliadky.
Nic ma nenapada,idem si dat este klasicku neskoru veceru (segedinsky gulas a knedlu,ale prisaham ze len jednu) a pozrieme film.Bru noc,papá